זקוקה לעזרה

ממצמצת

New member
זקוקה לעזרה

כבר שבועיים שאני לא מצליחה לישון בצורה תקינה. הרופא רשם לי כדורי שינה, השתמשתי בהם לסירוגין בשבועיים האחרונים, אבל בלעדיהם אני לא מצליחה לישון וזה מאד מדאיג אותי. אני נכנסת ללופ של דאגה מעצם העובדה שאני לא מצליחה להירדם. אני נואשת למצוא פתרון.

INSOMNIA

שלום האם משהו השתנה בחיים שלך באותו זמן שהתחילו הסימפטומים של בעית שינה? בהרבה חולים STRESS הוא גורם לבעיות כאלו. (וכמובן הסטרס מזה שלא ישנים מוסיף עוד) כדאי להיבדק ע:י רופא משפחה כולל בדיקות דם כלליות ובמיוחד TSH - בעיות תיפקוד תריס עלולים לגרום לבעית שינה יש גם לשקול ביצוע מעבדת שינה לשלול בעיה באיכות או בשלבי השינה. יעוץ פסיכולוגי חטפל בסטרס באם קיים לא יזיק ויש תרופות טבעיות/"סבתא" כגון פסיפלורה שיכולים לעזור בהצלחה

ממצמצת

New member
השתנו דברים

טיילתי בחו"ל 3 חודשים, הכל היה בסדר ואז בשבוע האחרון של הטיול חליתי ולא הצלחתי להירדם. לצערי נכנסתי ללופ של לחץ ממחסור בשינה. אני רק רוצה לחזור למצב הנורמלי ואני מבינה שאני האויב של עצמי, אבל אין לי פתרונות. ניסיתי תרופות סבתא, אבל התרופות הטבעיות לא עזרו לי.

INSOMNIA

לצערי אני מכיר עוד מספר אנשים שבעת הימצאם בארץ סובלים מבעיות שונות כגון שינה רפלוקס מיץ קיבה "מיגרינות" וכו ממש בעת ההמראה מנתבג הכל עובר להם עד שמהדקים את החגורה לקראת הנחיתה בחזרה (אחד אפילו שוקל לרדת מהארץ בעקבות זה אך טרם מצא תעסוקה בחו"ל) תתיעצי עם מישהו בתחום הפסיכולגיה ו STRESS MANAGEMENT בהצלחה

למעלה