זקוקה לעזרה.

זקוקה לעזרה.

לא יודעת אם פה זה המקום הנכון לזה ולא מעניין אותי, אני צריכה לשפוך את החרא מהלב שלי לפני שאני אתשגע. אז זה התחיל כשנכנסתי להיריון מהחבר שלי. ברמת העיקרון, ההורים שלי הם שמוקים גדולים שאני רוצה מחוץ לחיים שלי, אבל מאותו הרגע הם ממש נדחפו לי לחיים והאבא המזויין שלי דורש שאני אתחתן עם החבר שלי. אני בת 18, וזה ממש מנוגד למה שאני רוצה לעשות, אבל זה לא מעניין את אבא וסירוב לא בא בחשבון. אז החיים שלי נזרקים לזבל ממש כנגד עיניי. מה אני יכולה לעשות? ובכלל, איך אני אמורה לגדל תינוק כשאין לי עתיד ברור מול העיניים?? אני יודעת מה יקרה - אני אלך למסיבות וההורים המזויינים שלי יגדלו את הילד המסכן בבית, ואז כל היום יזיינו לי בשכל שאני לא פה כשאני אמורה להיות פה וכל זה. אני הולכת להשתגע, אני צריכה עזרה. בבקשה. אנלא יודעת מה אתם יכולים לעשות אבל, לפעמים אני יודעת שאם אני אסתובב עם כל מה שיש לי במוח אני פשוט אשתגע בסוף. רוברטה.

יונתנטן

New member
חשבת על הפלה? אבל ממש לא מומלץ..

הייתי עוזר אבל אין לי ראש לבעיות כאלה כאילו זה לא לגילי.. אבל אני אשאל יועץ שיש לי בבית ספר נראה מה הוא יגיד..

אני חושבת שהכי טוב לעשות הפלה.

את עוד קטנה בשביל לגדל ילד, זה לא כדי ולא רצוי. זה מצב ממש קשה ואת היחידה שיכולה להחליט מה לעשות במצב הזה, זה תלוי בך ובקשר של עם החבר. תשבו תדברו ותחליטו [: בהצלחה.

uz73

New member
הפלה יכולה לפגוע לה בסיכוי להביא ילד כל חייה!

יכולה לפגוע, ברוב המקרים זה לא קורה.

אני חושבת שעדייף לקחת את הסיכון הזה מאשר להביא לעולם ילד בזמן לא מתאים. חוץ מזה שגם אם חס וחלילה זה יפגע לה בסיכוי להביא ילדים בעתיד יש המון טיפולים שיכולים לעזור- אבל על זה אני כבר לא יכולה לענות כי אני לא רופאה ולא כ"כ מינה בזה. [:

רותם340

New member
את לא רק קטנה מדיי

בשביל ילד, ג יש לך אפשרות לעשות הפלה. את יכולה לעשות אותה ללא ידיעת ההורים, ורק אח"כ לספר להם. אם בחרת ללדת אותו, אין מה לעשות, אחריות שלך- תתבגרי ותפסיקי לחשוב על יציאות/מסיבות. אם את לא רוצה להתחתן, אל. אף אחד לא יכריח אותך לעמות בטקס מתחת לחופה וקידושין.

uz73

New member
אם שפת הדיבור שלך עדיף שלא תגדלי אף ילד תשלחי

אותו לאימוץ , בכול מקרה הפלה זה רצח ! תכנסי לעמות אפרת יכולים לעזור לך שם כמו שצריך, גם מבחינה נפשית וגם מבחינת גידול הילד. http://www.efrat.org.il/

קודם כל-את חייבת להיות חזקה

ולהבין מה שרק את רוצה.. את עוד נערה ויש לך חיים לפניך לא ניראה לי שתרצי עכשיו תינוק שבוכה 24 שעות ביממה בגיל כזה את עוד יכולה להיכנס לדקאון לידה.. אסור לאפחד להחליט לך מה לעשות פשוט תשבי אם עצמך ותגיעי להחלטה ממקוה שעזרתי =] ותהי חזקה..

ohadro1

New member
אני חושב

מה שבטוח, לא לעשות הפלה, הרי כבר אמר חכם ממני, זה רצח. אני חושב שהכי טוב זה לתפוס אחריות ושאת בעצמך תגדלי את התינוק, אני יודע, זה קשה, תצטרכי אומץ, והרבה השקעה ומאמץ, לצאת לפחות מסיבות (אם בכלל) להתייחס ולהתעסק עם התינוק יום ולילה. בעניין החתונה, מבחינה דתית, אביך צודק, יש להתחתן, אבל מכיוון שאת אינך דתיה(אני צודק?) אז אם את לא רוצה להתחתן בגיל הזה, אז אני חושב שזה לא צריך להפריע לך עם התינוק, אבל לפי דעתי חשוב שאף על פי שלא תתחתנו, שגם חבר שלך, אבי התינוק, וגם את תגדלו ביחד את התינוק, תתחלקו בטיפול בו, אף על פי שלא תנשאו. כמובן שהאפשרות האחרונה היא או שהורייך יגדלו אותו או לאימוץ, וזה הכי קל מבחינתך. אבל לא תמיד האפשרות הקלה היא הכי טובה ורצויה. הרבה בהצלחה, ולילה טוב.

כנראה את לא מוכנה לזה,

ילד זה לא משחק, אם תולידי את הילד, ותגדלי אותו בלי שאת מוכנה לשאת את התוצאות זה יהרוס לו את החיים. ובמקרה ותגדלי אותו את צריכה להיות מודעות, שזה לוותר על כל הדברים שאת מתכננת, כי יש ילד שצריך אותך. וזה כולל מסיבות. לדעתי הפיתרון הנכון הוא לעשות הפלה או לחשוב על אימוץ. אבל בכל מקרה זה החלטה שלך, ואת צריכה לחשוב עליה ולהתייעץ עם המשפחה ועם הבן זוג שלך, כי הם יצטרכו לחיות גם עם ההחלטה.

daniell1991

New member
הפלה.

אם אני הייתי העובר, הייתי מעדיף לא להוולד מאשר להוולד למצב כזה. תחשבי עליו. ובעיקר על עצמך, בשניה שהוא נולד, את יכולה לגלגל את החיים שלך בנייר ולשרוף אותו, שם יגמרו החיים שלך. התגובה הנה דעתי האישית ואיני מוסמך להחליט אם נכונה היא.

למעלה