זקוקה לעזרה

עדנונית

New member
זקוקה לעזרה

אוףף אני כבר לא יודעת מה לעשות.. חברים של ההורים שלי מוכרים את הדירה אימא גישרה ביננו והלכנו לראות את הדירה {במודיעין..תמי את בטח זוכרת
} בכל אופן באנו לראות את הדירה והם רצו 1200000 אמרנו להם שיש לנו רק 150 מפה לשם הם אמרו בסדר אחרי כמה ימים שאלו אם אנחנו יכול לנסות להביא יותר אז בעלי אמר 160 היינו אמורים לקבל מענק של 50 אלף ופיספסנו את זה אז ביקשנו מהמוכרים להוריד את המכיר ל140-150{וזה אחרי שחכינו חודש שיודיעו למוכר אם הוא מקבל הלוואה} קיצר התחיל קצת ויכוחים בין בעלי למוכר ואבא שלי גם קצת התערב בסוף התקשרתי למוכר ואמרתי לו שיש לי 150 ואז אמרנו אנחנו מוכנים 155 השאלה שלי להילחם על הדירה ללכת אליה למרות שאנחנו ניהיה חנוקים בכסף, או לוותר ונמצא משהו אחר.. חשוב לציין שהדירה אולי קטנה יחסית אבל מצאה חן בעינינו וגם כי הם חברים של ההורים אז אנחנו יודעים שלא יהיו בלאגנים והם יהיו אמיתים.. אני מאוד אודה לכם על התשובה כי אין לי כוחות לזה וזה שבר אותי סופית... וחוץ מזה אימא שלי הוסיפה לי מעוקה אחרת בלב שאני לא יודעת מה לעשות עם ידיעה חדשה שהיא אמרה לי שלא קשורה לזה

כן זה המקום שלכם....

זוכרת שערן ואני אמרנו לך.... תהיו החלטיים...זה יסתדר (והדירה אגב כבר היום שווה יותר..כך שזו בטוח מציאה) ההצלחה

עדנונית

New member
כן אני זוכרת שהוא אמר

ואני יודעת שהיא שווה יותר{גם את גרה שם נכון ? אז את יודעת מה המחירים שם..} אנחנו החלטיים ואמרנו לו ששבוע הבא אנחנו נסגור חוזה אבל אני מפחדת שאנחנו טועים כי זה כבד מבחינת הכסף אני מפחדת שנפול... בגלל זה שאלתי.. אם אתם רואים נפילה באופק..

עדנונית יקרה../images/Emo140.gif

אנחנו מכרנו בית ענק במודיעין, מאוד תלוי מה הצרכים שלכם. לעניות דעתי, היכן שיש " מלחמות" הולכים למקום אחר... לעשות עסקים עם חברים זה אף פעם לא רצוי. אני דווקא מרגישה אחרת, יש בית אחר שמתאים לכם, קצת סבלנות, מחירי הדירות בקיץ קצת יותר יקרות, בעקבות הביקוש לפני בתי הספר. אחרי החגים, תמצאו דירה שתאהבו. ולעניות דעתי , תהיה לכם יותר רווחה. אם אתם לא לחוצים כעט לקנות בית, חפשו בסבלנות. קחו בחשבון בקניית בית ,לעיתים מעורב מתווך, בין 1-2 אחוזים, עורך דין- חצי אחוז עד אחוז . ( אני אוכל להמליץ לך על עורכת דין נהדרת שעשתה לנו חוזה ומשא ומתן מוצלח בחצי אחוז בלבד ) ומס רכישה אין לי מושג כמה באחוזים, אך זה בסביבות 10000 ל 100000 ש"ח אולי יותר.. בהצלחה ואוא אריאלה

עדנונית

New member
כן תמי.. חח

אתמול והיום אחרי התשבות האלו חשבתי לעצמי יש לי כאן שי תשובות לאן ללכת? והחלטתי שיד הגורלתכה בנו הפעם כמו שהיא הכתה שהכרתי את יהונתן... אני אודיע לכם מה נסגר.. מעניין מה ערן היה אומר חח ככה היה לו פה שלוש תשובות..

בחירות בחיים ועוד...../images/Emo140.gif

לאאמרתי חלילה שתפלו( חמסה, שום ,בצל...) רק לעניות דעתי תשיגו משהו יותר טוב ויותר זול. * סליחה מס רכישה בין 10 ל-15 אלף.. כמובן אך אחד לא מחליט בשבילכם, לכן יש לכם בחירה. בכל מקרה כדאי לנסות להוריד במחיר. ולא להראות לחוצים. בהצלחה אהבה אריאלה

למעלה