זקוקה לעזרה!

danirit1

New member
זקוקה לעזרה!

אז ככה, הייתי רוצה לשתף אתכם באיזושהי התפתחות קטנה שהייתה לי בתחום הרומנטי וזה קצת סוג של פלונטר כי אני לא יודעת איך לפתור את זה או איך להמשיך מהנקודה שאני נמצאת בה עכשיו. הייתי שמחה אם הייתם אומרים לי מה אתם חושבים בעניין. זה קצת ארוך, אבל מעניין. אז ככה, הכרתי בחור, מהפייסבוק, זאת אומרת יהיה יותר נכון לציין גם את הרקע של זה, זה לא בדיוק מהפייסבוק מה שקרה זה שיום אחד אני רואה בקשת חברות מאיזשהו בחור, אני בדר"כ מאשרת את כולם, רק כדי להימנע ממצב שמכירים אותי אבל אני לא מכירה אותם. בכל מקרה, לא הכרתי אותו, אישרתי אותו, הוא התחיל לדבר איתי בצ'ט הקטן של הפייס, והוא היה מאוד כן, הוא פשוט אמר, תקשיבי, ראיתי אותך במועדון, אהבתי, ובגלל זה אני פה (זה מה שהוא אמר בשורה תחתונה כמובן, זה לא ציטוט חח) מה שקרה זה שהייתי מתוייגת בגלריה שכלמי שהיה במסיבה כנראה עבר עליה, ומשם הוא מצא תמונה שלי מתויגת, ומשם אתם יודעים את ההמשך. אחלה. עד פה מגניב. לא ממקום של גאוותנות או משהו אבל זו סיטואציה די מוכרת ובנאלית, לפחות לי, כל העניין של להכיר מישהו, פייסבוק להחליף טל' עניינים, ככה שלא התלהבתי יותר מדי. גם לא מהתמונות שלו וכל זה. אני בעד להכיר את הבן אדם יותר. בכל מקרה, הוא מתחיל להתקשר וסמסים עניינים בכיוון של פגישה כמובן. מפה לשם, נפגשנו לקפה. הוא נחמד אני נחמדה הכל אחלה. לא עברה חצי שעה שהוא שם אותי בבית אחרי הדייט, והוא שולח סמסים של תקשיבי, אני בשוק ממך, אני בשוק לטובה, ממש התלהבתי ממך, את עדינה וקטנה ומתוקה...וטהטהטהטה... סבבה. היינו בעוד דייט, גם אחריו מטר של סמסים מאוהבים כמו- איזה יפה את וכיף לי איתך ומאמי ובובי וקוקי ואין סוף שטויות. לא שאני מזלזלת או לא מאמינה, זה פשוט התחלה, אז זה לא כ"כ משמעותי. כבר בפגישה השלישית, היו מצידו דיבורים של "אם היית חברה שלי" או "כשתהיי חברה שלי" או "כשנהיה ביחד".. הפגישה הרביעת הייתה יום אחרי השלישית, הוא בא רק לכמה זמן כי הוא היה בסידורים קרוב, אז זה לא היה פגישה רשמית כביכול. פשוט ישבנו באוטו, ממש פגישה כדי לראות אחד את השני. מה שהיה מעניין זה שבמהלך הפגישה הוא קיבל טל', הוא ענה ואמר: אני עם דנה (השם שלי), הבחורה שסיפרתי לך עליה. הייתי בשוק, זה ממש החמיא. לאחר מכן, הוא קיבל טל' מבחור שאני מכירה (ראיתי את השם על הצג), או יותר גרוע, היה לי קטע איתו. מיני. והוא יודע. כי יצא לנו לדבר איכשהו על אותו הבחור בהתחלת הקשר, והייתי כנה ואמרתי לו שהיה לנו קטע קצר לפני יותר מחצי שנה ושם הסיפור נסגר. בכל מקרה, הוא קיבל את הטל' והוא לא רצה לענות. הוא לא ענה..ואח"כ שההוא התחיל להציק הוא ענה..סיים אחרי כמה דק' את השיחה. מיותר לציין שהבחור (לפחות נראה) ממש "דלוק". אם זה לנשק אותי ולחבק אותי בכל הזדמנות אפשרית והעקביות של הטלפונים והסמסים בבית לא סותרים את ההנחה הזאת. כמו שיש לנו סמסים מגניבים יש לנו טלפונים ארוכים של שיחות והכל. הכל הולך לכיוון מבטיח. סמסים בבוקר של בוקר טוב מתוקה בוקר טוב נסיכה היו סמסים של "מעניין אותי איך יהיה בינינו" ועוד דברים שנאמרו לגבי שאיפות מסוימות מצדו וכאלה. חשוב לומר שהוא דאג לכך שכל יום יהיה קשר אם זה סמס או שיחה, או אם אנחנו מתכתבים, אז אפילו באמצע הוא מתקשר ואומר "רציתי לשמוע את הקול שלך" פה מתחילה התפנית. יום שישי אחד שאמרנו שהוא בא לאסוף אותי ונראה אצלו סרט, אמרתי לו, תקשיב מאמי, אני לא ישנה אצלך. ושם הוא התחיל לדבר אחרת. הוא הרגיש פגוע שסירבתי לישון אצלו, קרא לזה פגיעת אגו אמרתי שאני רוצה שנשמור על קצב ושזה יתקדם לבד, והוא אמר: בקצב שלך את מתכוונת שאלתי אם זה בעייתי הוא אמר- "לא. פשוט קבעת עובדה. אני לא מצפה לשומדבר ואני זורם גם ככה וגם אם לא יהיה שום דבר. אבל לא באתי וקבעתי עובדה, ואת האמת לפי הקו מחשבה שלך, אני מבין למה את לא רוצה לישון אצלי כי פשוט נעלת את עצמך ולפי דעתך הקצב שלך זה הקצב המושלם, נשמע יותר כאילו עשית טעויות בעבר ואני זה לשלם עליהם במקום לתת לי להרגיש מיוחד אצלך." עניתי לו שזה רק ההרגשה שלי, שאני רוצה שיהיה לי נוח. ואז הוא אמר לא נורא, אפשר לדחות את זה לעוד חודש, שנכיר יותר ונהיה ביחד פשוט חשבתי ששנינו רצינו את זה ממש אז הזמנתי אותך אליי בקטע כזה פה קצת אכלתי סיבוב על מה שהוא חושב על זה שאני לא רוצה לישון אצלו אחרי 3 פגישות אני רואה את זה בתור כבוד עצמי ושמירה על עצמי ועל הערכים שלי, וכמובן לשים כערך עליון את ההרגשה הנוחה שאני רוצה שתהיה לי כשאהיה אצלו. הוא לא ראה את זה ככה. בכל מקרה, היה שיחת טלפון, דיברנו קצת על הדברים, הוא אמר שהוא תמיד גרם לי להרגיש טוב ונוח ואני הצדקתי אותו, וקבענו שאני כן הולכת להשאר לישון בסופו של דבר. מאוחר יותר בערב כשהוא היה אמור לאסוף אותי, הוא התקשר קצת לפני, ואמר שהוא מובך ולא נעים לו אבל..צמח לו הרפס על השפה! ואז הוא אמר שלא נתראה בערך איזה 4 ימים עד שזה יעבור. אוקיי..בסופו של דבר הכל התבטל, התבאסתי, הוא הצטער והבטיח לפצות. מעניין ההרפס ועד היום הכל השתנה. בקושי טלפונים, כמעט ואין אסמסים. למרות שדיברנו שיחה קצרה אחרי יומיים, הוא אמר אפילו שההרפס ממש ממש עבר, מאז ועד עכשיו, עבר שבוע וקצת, ולא נפגשנו פעם אחת. יש לציין שלפני יומיים חשבנו להיפגש, ואז עלה נושא חדש- המרחק. הוא רצה לבוא לקחת אותי אליו אם אני נשארת לישון, (כדי שיהיה שווה את המרחק או וואטבר) ועוד יום למחרת היה לו סידור בבוקר ואח"כ נסיעה למרכז. אז הוא גם הציע שאני אחזור בתחבורה ציבורית אחרי אותו הלילה. דבר שמאד לא אהבתי בסופו של דבר, באותו הערב שהיינו אמורים להיפגש, לא שמעתי ממנו. למחרת בבוקר אני רואה סמס- מאמי מצטער, יצאתי למועדון עם חברים (המועדון הזה מאוד קרוב אליי ככה שיצא שהוא לא בא אליי אבל כן יצא למועדון קרוב אליי) לא הסתרתי את הכעס, ואמרתי לו שאני מאוכזבת ממנו שהוא לא עשה לפחות טל' כי סך הכל קבענו שהוא יעדכן אותי אם נפגשים או לא באותו הערב. הוא אמר שאני צודקת. אבל הוא חשב שהוא יראה אותי במועדון הכל מקרה (זה מועדון שאני יוצאת אליו בדר"כ) אמרתי לו- מה ז"א תראה אותי כבר במועדון מה אני איזה ידידה שלך שאתה מצפה לראות במועדון הוא אמר שזה לא קשור וככה הסתיימה ההתכתבות. משם ועד עכשיו שום טל', וסמסים מאד קטנים בכלל לקראת הערב, כמו מה קורה מאמי שלא מובילים לשום מקום. אני מאד בן אדם שמתגבר ואוסף את עצמו מאד מהר מפגיעות. ולכן אתמול כמעט שיצאתי לדייט, באמת, לא היה אכפת לי, אם הוא מזלזל, אז גם לי מותר. אני באמת בסיטואציה של BEEN THERE DONE THAT, והכרתי מגוון רחב של גברים ומגוון רחב של התנהגויות מגוונות שלהם, ככה ששום דבר לא מפתיע. היום הוא מציע לך את עולמו, מחר הוא נעלם אל תוך האופל כלעומת שבא. אנחנו אפילו לא מוגדרים למשהו אם כל הכבוד בסופו של דבר זה לא יצא לפועל. אתמול היה סמס ממנו, הוא אמר שהוא מתעגעגע, שכיף איתי ואני חסרה לו אמרתי לו שעדיין לא מאוחר, הוא אמר שברור שלא. אמרתי לו שאני בפאב עם ידיד, והוא שאל אם זה דייט (אם הוא היה יודע שאנחנו בקשר טוב ועקבי הוא לא היה שואל את זה), אמרתי לו בהתלוצצות שכן אבל הוא לא הטעם שלי, אז הוא אמר סבבה, אמרתי לו, סתם, זה ידיד מהצבא. הוא אמר שגרמתי לו לקנא. משם פחות או יותר הייתי צריכה ללת לישון..אז אמרנו לילה טוב. כל ההתלהבות דעכה משום מה, אם מסתכלים מנק' ההתחלה לשבוע וחצי האחרונים. אני באמת לא יודעת מה קרה, לאן נעלמה כל ההתלהבות, למה הוא הרס את זה, הוא התחיל כל כך טוב, לציין שאני בן אדם בררן ובהתחלה הוא היה מאד מתנדנד אצלי, אני מהאנשים האלה שכל מיני דברים קטנים כמו איזה משפט חסר טאקט שנאמר בלי כוונה או תנועה פתאומית מוזרה יכולים לגרום לי לפסול בן אדם! לצערי אני טיפה מקובעת בנושא הזה. אבל ההתייחסות שלו אליי כנסיכה כבשה אותי וזה מה שקנה לו את כל הנקודות אצלי. אבל עכשיו אנחנו בקושי בקשר. בקושי הייתה לנו נשיקה אחת. היו סימנים מאוד מובהקים בהתחלה שזה הולך לכיוון מאד נכון ועכשיו כבר כלום לא ברור לי. לציין שאחד מהחברים שלו הוא יחצן במועדון הזה שהיה בסיפור, ואני מכירה אותו הרבה זמן, ומה לעשות, גם איתו היה איזה עניין קטן. אני לא יודעת אם הוא פזל לצדדים ויש לו מישהי אחרתף או איזה אקסית מהעבר, או אולי הוא דיבר עם אחד החברים שהיה לי עניין איתם ואני הרי לא יודעת מה נאמר בשיחות האלה. אבל אלוהים יודע מה קרה. אולי פשוט.. הכל הלך למטרה מסוימת עד ש..הוא ראה שאני מקובעת בעניין של לישון אצלו אז שם הוא התחיל קצת להשתולל? אולי המטרה שלו הייתה שונה משחשבתי שהיא והוא פשוט שחקן נהדר? יש לכם מושג לאן לקחת את זה? מה הוא רצה ממני? עוד יומיים ולנטיינז. האם אזכה לבלות אותו?

The Blue Fairy

New member
יש התפתחויות מאז? :)

אני חושבת שכן הייתי לוקחת צעד אחורה ממנו, הוא נראה לי לא סגור על עצמו או מנסה להשיג רק דבר אחד..

scene queen

New member
עונה לך

היה לי מקרה ממש דומה,בקצרה- היה בחור.היה לי איתו קטע שכמעט ונהפך למערכת יחסים ואז קרה משהו לא נעים והעדפנו לחתוך. לפני חודש ראיתי אותו במקרה במועדון,ויצא מכאן שהתנשקנו וחזרנו להיות בקשר. זה התפתח נורא מהר,אסמסים,שיחות ארוכות,יציאות ביחד,וכו'. פתאום ביום שישי אחד היה לנו ריב,נסעתי בלי להגיד לו שלום (אני דרמה קווין וזה ידוע) ואחרי זה דיברנו והוא אמר שהוא לא סגור על עצמו,הוא לא יודע מה הוא רוצה וכו'. מה שמוזר בכל העניין ומתקשר לסיפור שלך זה שהוא היה כאילו יותר בעניין ממני,כל הזמן סמסים חמודים,מחמאות,הצעות להיפגש וכו'. מה שאני עשיתי בסופו של דבר-לקחתי צעד אחורה. אמרתי לעצמי שאני אתן לו לרדוף אחריי קצת. מן מבחן. אם הוא באמת ירדוף אחריי והכל יחזור להיות כמו שהיה אז וואלה,כנראה שהבחור פשוט לא בתקופה טובה אבל הוא כן מעוניין בי. אם הוא לא ייצור קשר ולא יראה התעניינות אז אני אבהיר לו חד וחלק שזה נגמר. לא אומרת לך שתעשי כמוני אבל תחשבי על זה

אני חושבת

שכדאי לך לתפוס מרחק הוא פשוט מחפש משהו "יותר טוב" ומשאיר אותך על אש קטנה דברים לא עבדו כמו שהוא ציפה או רצה... אולי הוא גם שמע זמירות מהחברים... או שאולי מדובר באקסית ברקע... כשהוא מרגיש שההתרחקות היא לזמן ארוך מידיי הוא דואג לשיחה קטנה כדי להדליק את האש מחדש כי הוא לא בטוח שהוא רוצה אותך אבל רוצה לדעת שאת שם בשבילו ברגע שהוא יחליט שכן.. תעברי הלאה כשהוא ירגיש שאת מאה אחוז כבר לא שלו הוא יזחל על 4 אם באמת הוא מעוניין... ביליתם יחד בסוף?

למעלה