זקוקה לעזרה

מירי ו1

New member
זקוקה לעזרה

שלום בנות יקרות,
שמי מירי, אמא של ליה בת 3 וחצי, שנולדה עם ק״פ דו״צ חמור.
בעבר הייתי פעילה בפורום, וגם התעדכנתי ברמה היומיומית, אבל בשלב כלשהו כשהרגשתי שהק״פ רחוק מאיתנו, גם הכניסה לפורום הלכה ודעכה.
לפני בערך שנה, כשעוד ביקרתי בפורום על בסיס קבוע אחת האמהות שאלה אם מישהו יכול להשאיל לה נעלי ג׳ון מיטשל, אני חושבת שמידה 0. שמחתי לעזור והשאלתי את הנעליים לאותה אמא.
כעת אני בשבוע 22 להריוני, עם קלאב פוטרית נוספת שמצטרפת למועדון המהולל. כבר עברנו את השוק הראשוני, והתמודדנו עם רוע הגזרה. בכל מקרה אני כבר מריצה בראש את כל הטיפול של השנה הראשונה, ונזכרת שאין לי את הנעליים כי הן לא הוחזרו לנו. לצערי, בשל האופטימיות שלי, לא חשבתי שאזדקק להן פעם נוספת, ולכן לא שמרתי את פרטי האם לה השאלתי את הנעליים. אני רק זוכרת שהיה לה תינוק עם ק״פ, שהם גרו באיזור השרון, ושהיא נתנה לנו מתנה ספר מקסים - מגדל של קוביות. בגלל שעבר הרבה זמן, אני גם לא מוצאת את המסרים שהחלפנו.
אשמח אם אותה אם קוראת את ההודעה ותוכל ליצור עימי קשר, ואשמח גם לחזור למשפחה העוטפת והחמה של הוריי הקלאב פוטרים, זה מאוד עזר לי בהתמודדות בסבב הראשון, ובטוחה שיעזור גם בשני.
המון תודה,
מירי

ליבי א

New member
היי מירי

אני ליבי אמא של נוגה בת 8 גם נולדה עם קלאב פוט דו"צ חמור. ויש לי גם את עמית בן 4 שנולדת עם FFA גם בעיה אורטופדית דומה לקלאב פוט. והיום אני בהריון שלישי שבוע 28 וגם נודע לנו בסקירה המאוחרת על קלאב פוט נוסף, כנראה זה הגורל וקטן עלינו, כל עוד יש טיפול לבעיה אז אני חושבת חיובי והכל יהיה בסדר גם אני בזמנו השתמשתי בדניס בראון וחשבתי שלא איהיה זקוקה לזה ותרמתי אותם לתה"ש, אבל משום מה אצל הילד השני שהוא היה גם הדניס בראון רק שלוש שעות ביום איתם לא זרקתי השבוע מצאתי את הדניס בראון בארון מאחורי הבגדים שעשיתי ארונות. אני מסתבר לעולם לא התנתקתי מהפורום הזה כנראה תמיד הרגשתי חלק בלתי נפרד פה. והינה זה שוב חוזר. כמו שבעלי אומר שאלו יהיו הבעיות שלנו ולא דברים אחרים. בהריון הזה גם נוספה לנו בעיה נוספת שהרבה יותר מטרידה מהקלאב פוט שהתגלה והיא בכפות הידיים של העובר חוסר ישור של כפות האצבעות שלו בשתי הידיים ואני עכשיו בסידרת בדיקות לבדוק מה זה אומר. תשאלי את ג'סיקה אולי היא תצליח לעזור למצוא את האמא שנתת לה את הגון מיטשל. שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב. ליבי

רביד אא

New member
הי מירי

מאחלת לך הריון קל וקלאברית בריאה, אמן!

לפני כשנה מסרתי זוג ג'ון מיטשל מידה 0 (אם איני טועה), והשבוע הופתעתי לקבלו חזרה.
אם תרצי, אשמח להעביר לך. יש לך מוט?

יום מעולה,
רביד

למעלה