זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

שלום לכם! אני מטיילת מפורום לפורום ומחפשת מזור למצוקתי. אני ובעלי לומדים בבאר שבע וגרים במושב בנגב. אנחנו גם מגדלים את חדו"א כלבונת מקסימה והיפראקטיבית ומטבע הדברים מתרועעים ועם כלבים אחרים במושב ובעליהם. שמנו לב שיש הזנחה בכל מה שקשור בטיפול בבע"ח בעיקר במתן להם עזרה רפואית. כל פניותינו (העדינות) לבעלי הכלבים לא הועילו. אנחנו לא יכולים להתלונן בדרך המקובלת מאחר וזה מושב קטן שבו כולם מכירים את כולם ואנחנו גם כך אנשים מקריים פה. אנחנו מאוד רוצים לשנות את המצב אבל לא יודעים איך. אולי למי מכם יש תשובה.. בברכת שנה טובה אמא של חדו"א

chomed

New member
שלום אמא של חדוא

קשה אבל אפשרי... להגברת המודעות אפשר לעשות כמה דברים, חלקם דורשים המון וחלקם קצת יותר קלים: 1. ליצור קשר עם וטרינר למטרת עיקורים וסירוסים מוזלים (אפשר דרך המועצה האיזורית) ולבקש מבצע הוזלות חד פעמי כדי להקל על עצמם את הלחץ (חשוב להדגיש להם את האינטרס שלהם בנושא). 2. להעלות את הנושא לסדר היום באמצעות מכתבים אישיים, ערב הסברה ועוד. 3. ליצור קשר עם צעב"ח הקרוב לקבלת עצות ואולי גם סיוע הדרכתי. את מוזמנת ליצור איתי קשר במסרים האישיים ואולי אוכל לסייע גם מעבר למתן עצות. בהצלחה.

ושוב בקשת עזרה

אני פונה עליכם שוב בבקשת עזרה. אני גרה במושב בנגב שבו יש הזנחה של בעלי חיים. יש פה כלב עם רגל שבורה שמסתובב ככה כבר חודש והבעלים רק מבטיח לי שיקח אותו לטיפול. יש פה כלבים הקשורים כל ימות השנה לשרשרת באורך של מטר וחצי וכו. אני מדגישה אני לא יכולה להתלונן בדרכים המקובלות למרות שאני מאוד רוצה. בבקשה מכם, אולי למי מכם יש פתרון, אולי נתקלתם בבעיה דומה, בבקשה תענו לי. אמא של חדו"א

shanty.G

New member
שלום אמא של חדוא

שילחי פקס מפורט לאתי אלטמן דוברת עמותת "תנו לחיות לחיות". את יכולה לבקש לשמור על אנונימיות, אבל את חייבת למסור פרטים על מנת שתוכל ליצור עמך קשר לקבלת פרטים נוספים. בכל מקרה אני מאמינה שהנושא יועבר הלאה. מספר הפקס : 6241779-03

למעלה