זקוקה לעזרה

Moffy

New member
זקוקה לעזרה

שלום כולם, היום העברתי את הגורה המסכנה הזו למרפאה, אין דבר שיותר קשה לי מלבקש תרומות ולכן אני תמיד מקפידה לקחת תחת אחריותי חתלתולים נזקקים בהתאם למה שאני יכולה לתת, אני סטודנטית, יש אצלי גורים באומנה שאני לא מספיקה לתת להם טיפול וטרינרי ראוי בגלל העומס. למרות כל ההיגיון יש דברים שבלתי אפשרי להתעלם מהם, אחד מהם הוא גרייס, שפגשתי ביום ראשון. מסתבר שלגרייס יש סקביאס, פטריות בעור, קרדיות, תולעים, כמויות של פרעושים. היא מאושפזת ותזדקק לטיפול במשך חודש שכולל זריקות שבועיות וטיפול לפטריות, דבר שעולה המון. קראתי לה גרייס כי היא זקוקה לחסדם של אנשים טובים כדי להנצל.. מעולם לא לקחתי על עצמי מקרה כל כך קשה ואני חייבת את עזרתכם.. כל סכום יתקבל בברכה, קצת קצת הופך להרבה:) אשמח לעדכון בפרטי על תרומות. לתרומה: המרפאה של טלי שטיין עבור גרייס של סיון בר 03-9192555

Yukita

Active member
מנהל
האם תוכלי להוסיף

גם כתובת דוא"ל של המרפאה, או מספר שאפשר לשלוח אליו sms, עבור מי שקשה לו לטלפן?

Yukita

Active member
מנהל
מעולה!

תרתמתי, ויהיה טוב לשמוע כיצד הקטנה מתקדמת!

Moffy

New member
המון המון תודה3>> כמובן שאעדכן

בינתיים היא מאד חלשה והוטרינרית לא יכלה אפילו להעריך כמה זמן היא תזדקק לאשפוז, היא חטפה הכל בצורה מאד קשה. בערך בת חודשיים בסך הכל. אעדכן בהמשך בתקווה לחדשות יותר מעודדות:) ושוב תודה בשמי ובשמה כמובן!

Moffy

New member
עידכון לגבי גרייסי:

גרייסי עדיין חלשה מאד, עדיין באשפוז ומוקדם לדבר על שחרור.. קצת נרגעה מבחינת מצב הרוח, מצבה משתפר לאט לאט היא מקבלת טיפול תרופתי על בסיס יומיומי וזריקות שבועיות. מקווה שיהיו חדשות יותר טובות בהמשך, אני עדיין זקוקה לתרומות עבור האשפוז שלה אז אשמח לעזרה:) ושוב המון תודה לתורמים3>

Moffy

New member
תמונות מעודכנות של גרייס

עדיין במרפאה, התגלתה כגורה מתוקה גרגרנית שאוהב ליטופים. בקרוב תזדקק לאומנה או בית מאמץ

למעלה