הוא טינופת רצינית הבחור הזה. שפל מאין כמוהו. אני הולכת להיכנס באימ-אימא שלו... עכשיו נכנסת לשם ומגיבה לו. את מקסימה ונפלאה, יש אנשים אטומי וערלי לב בעולמנו. אוהבת אותך ואת השלווה שלך,
הגבתי לו בשרשור שהגעתי אליו דרך הקישור שלך ורואים את זה דרך הקישור שלך אבל כשנכנסים לפורום ההוא, אני בכלל לא רואה את השרשור הזה... איך זה יכול להיות???
ההוא, רק שההודעה לא קופצת כי היא כבר עברה לדף השני ולכן הם לא מקפיצים את זה. אין לי מושג למה. בכל אופן, אני שמחה שזה שם לפחות. חשבתי בהתחלה שזה לא נקלט בפורום אלא רק בקישור שלך. חזקי ואמצי.
אני נוהגת לשלוף ציפורניים לאלו שהעליבו אותי או שלא היה להם מושג וחצי על מה הם מדברים..העיקר לכתוב... היום במבט אחר לגמריי הבנתי שהשתיקה יפה לה, חוסר יחס מצידך לא אומר שהוא צודק, זה אומר שאת חכמה בכדי לא להכנס למקום הנמוך שהוא רוצה להוביל אותך... ככה זה באינטרנט..אנשים מקבלים עוצמה ע"י מילים, ויש שעושים בהם שימוש טוב ויש שרק מזיקים.
ןהתשובה פשוטה מאוד למעשה....... אני הייתי ניגש לאותו אדם ואומר לו : תישמע חביבי פגעת בי אם הדברים נילקחים לתשומת ליבו ונעלמים אני ידע שזאת היתה פליטה לא מכוונת אבל אם הדברים הופכים לדפוס היתנהגות אני חוזר למקןרות
אל תיעלבי, עוד יהיו לך מקרים קשים מאלה, עוד יהיו מקרים טובים מאלה. סתם מישהו, לא שווה התייחסות. לא להגיב מוריד הכי נמוך שאפשר... תחשבי על זה! ואיך את אומרת? וישקום מישהו ויגיד אחרת
אני למדתי בחיים שלמי שיש צורך להקיא ,סימן שיש לו הרבה פסולת בתוכו. כל מה שכתב, חשב, ומרגיש זה הפסולת שלו,אל לך להתלכלך בגועל שלו,זה רק שלו באופן פרטי. אם היתה בתוכו אהבה ונועם היה כותב באופן הזה....מה לעשות יש לא בעעעעעעעע בפנים. אנחנו יודעים מה את שווה וכמה נבונה את . קבלי