זקוקה לעזרה...

b4icu

New member
מה עושים? ../images/Emo42.gif

שלום פרי אסור עבורך,
עמדי במקום שבו
אותך,
אותך ומפרגנים לך ותתרחקי ממקומות שבהם השפלות מציקה לך.

yaeli4

New member
פרי מתוקה,

הוא טינופת רצינית הבחור הזה. שפל מאין כמוהו. אני הולכת להיכנס באימ-אימא שלו... עכשיו נכנסת לשם ומגיבה לו. את מקסימה ונפלאה, יש אנשים אטומי וערלי לב בעולמנו. אוהבת אותך ואת השלווה שלך,

עלמה 3

New member
פרי יקרה ../images/Emo24.gif

ישנם אנשים בעולם שלנו (ולא חסר, ברוך השם) שהם אטומים הרגישות היא ממנם והלאה. אז אנה ממך תלמדי.. לא כל דבר צריך לקחת ל
תהי את כמו שאת - מה שלא נראה , מה שלא טוב בעינייך ותחושתיך... פשוט - " קישטא " מהלב ומהרגשות. ואין מה לעשות הדרך ארוכה .... עלמה

yaeli4

New member
פרי, קרה דבר מוזר

הגבתי לו בשרשור שהגעתי אליו דרך הקישור שלך ורואים את זה דרך הקישור שלך אבל כשנכנסים לפורום ההוא, אני בכלל לא רואה את השרשור הזה... איך זה יכול להיות???

yaeli4

New member
הצלחתי והבנתי.רואים את זה גם בפורום

ההוא, רק שההודעה לא קופצת כי היא כבר עברה לדף השני ולכן הם לא מקפיצים את זה. אין לי מושג למה. בכל אופן, אני שמחה שזה שם לפחות. חשבתי בהתחלה שזה לא נקלט בפורום אלא רק בקישור שלך. חזקי ואמצי.

*יערית

New member
יקירתי...

תחפשי בדפים קודמים כי לפי מה שקראתי זה היה לפני יומיים שלושה השירשור, גם אם את מגיבה זה עדיין יימצא בהיסטוריה.

*יערית

New member
בעבר פרי...

אני נוהגת לשלוף ציפורניים לאלו שהעליבו אותי או שלא היה להם מושג וחצי על מה הם מדברים..העיקר לכתוב... היום במבט אחר לגמריי הבנתי שהשתיקה יפה לה, חוסר יחס מצידך לא אומר שהוא צודק, זה אומר שאת חכמה בכדי לא להכנס למקום הנמוך שהוא רוצה להוביל אותך... ככה זה באינטרנט..אנשים מקבלים עוצמה ע"י מילים, ויש שעושים בהם שימוש טוב ויש שרק מזיקים.

לכן תגובתי הייתה מאוד מתונה

למרות שאני מודה, רציתי לרדת נמוך ולשלוח את הבחור עם הזנב בין רגליו. מבחינתי הדיון סגור.

maof

New member
פרי אסור יקרה../images/Emo39.gif

אני אומר דבר מאוד פשוט...... טוב לי אני כאן..... רע לי אני לא כאן !! יש אנשים שלא שווים היתיחסות אל תענישי את עצמך (בהיתרגזות)על טיפשותם של אחרים
מעוף

עלמה 3

New member
מעופיק - האם יש כאלה שכן שווים

התייחסות , בחיים שלנו ? ואז מה אם נעלבים מהם ! פשוט יש לי מועקה היום, אני מרגישה מטומטמת !

rolan

New member
מטומטמת../images/Emo35.gif

מפתום מטומטמת...........? מה קרה, בואי אלי
ספרי מה קרה...

maof

New member
בוודאי שיש../images/Emo13.gif

ויש לי גם תשובה על זה
ןהתשובה פשוטה מאוד למעשה....... אני הייתי ניגש לאותו אדם ואומר לו : תישמע חביבי פגעת בי אם הדברים נילקחים לתשומת ליבו ונעלמים אני ידע שזאת היתה פליטה לא מכוונת אבל אם הדברים הופכים לדפוס היתנהגות אני חוזר למקןרות
טוב לי אני כאן...רע לי אני לא מעוף

rolan

New member
פרי יקרה

אל תיעלבי, עוד יהיו לך מקרים קשים מאלה, עוד יהיו מקרים טובים מאלה. סתם מישהו, לא שווה התייחסות. לא להגיב מוריד הכי נמוך שאפשר... תחשבי על זה! ואיך את אומרת? וישקום מישהו ויגיד אחרת

oehhe

New member
פרי ... אסור לך להתרגז,

אלו אינם החיים (שגם בהם צריך להמעיט ברוגז) זה פורום, כבי את המסך, שתי כוס מים, ובואי אלינו. oehhe לא תמיד מקיים את מה שאני מטיף לו

פרי מתוקה ויקרה שלנו

אני למדתי בחיים שלמי שיש צורך להקיא ,סימן שיש לו הרבה פסולת בתוכו. כל מה שכתב, חשב, ומרגיש זה הפסולת שלו,אל לך להתלכלך בגועל שלו,זה רק שלו באופן פרטי. אם היתה בתוכו אהבה ונועם היה כותב באופן הזה....מה לעשות יש לא בעעעעעעעע בפנים. אנחנו יודעים מה את שווה וכמה נבונה את . קבלי
לחיזוק כללי

למעלה