זקוקה לעזרה!

dananit

New member
זקוקה לעזרה!

לדג שלי יש טוסיק אדום.. אל תצחקו, אבל ביומיים האחרונים כל האיזור שמסביב ל "פי הטבעת" (או איך שלא קוראים למקום שממנו יוצאת הצואה) של הדג שלי - אדום מאד וגם חלק מהסנפיר האחורי (הזנב) אדום כמו דם. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? הדגים שברשותי לא תוקפניים ובנוסף זה לא נראה כמו פציעה אלא כמו משהו פנימי מי שיכול ויודע - בבקשה עזרה!! ודרך אגב - יש וטרינרים לדגים?

סימסית

New member
אולי יש עליו טפילים,

אולי נוצרו עליו חיידקים כתוצאה מזיהום,והם הצטברו לו שם,ועכשיו הם אוכלים אותו,יש וטרינרים דגים,אבל הכי טוב לשאול חנות אמינה...

aMJel 4 ever

New member
לא נראה לי שיש וטרינר לדגים...../images/Emo19.gif

ולדעתי זה כמעט בלתי אפשרי לטפל בדגים חולים. יכול להיות שיש לדג שלך שטף דם. מתו לי המון דגים מהתופעה הזו, בכלל לדגים יש כל מיני מחלות מוזרות, למשל פעם הסנפירים של הדגים שלי נפתחו והדגים נראו נפוחים מאד. ברררררררר.... *צמרמורת* - דרך אגב איך קוראים לתופעה או למחלה הזו? (יוסי, חזרתי אליכם ואני כבר מת לקנות אקווריום...)

גלעד cool7

New member
צריך להיות

פעם כל הוטרינרים היו מתמחים גם באנטומיה ורפואת הדגים. תבדקי אצל הוטרינריים בעירך.

aqualogic

New member
משחה לטוסיק של תינוקות

גם לתינוק שלי היה טוסיק אדום והמשחה עזרה.. סתם בצחוק. האם זה דג זהב? אם כן זו מחלה אופינית להם ולמיטב ידיעתי אין פתרון תרופתי יעיל.

למעלה