זקוקה לעזרה!

vivimix

New member
זקוקה לעזרה!

היי! אני חדשה בפורום, ואני שמחה על ההזדמנות שניתנה לי להתייעץ עם בעלי דיעות ורעיונות מעניינים כשלכם! רכשנו דירת גן אשר עדיין לא החלו בבנייתה. מאחר וזה הזמן לבצע שינויים (או אולי אפילו מוקדם מדי, הבניין בן 8 קומות) רציתי להתייעץ בכמה נושאים: * בתכנית ישנה הכנה בחדר הורים לחדר ארונות- שאלתי היא האם כדאי לבטלו וכך להגדיל את שטח החדר, כמו כן נאמר לי שבחדר ארונות נאגר אבק (אולי בשל היותו מעין חדרון פתוח) וכמובן המליצו לי גם ההיפך (להשאיר אותו). * האם קיים אתר בו ישנן תמונות של עיצוב דירות על מנת לקבל מהן רעיונות? * מאחר ואני לא מנוסה ברכישת דירות חדשות אינני יודעת מה עליי לדרוש, לשאול, לוודא וכו´ עם מנהלי הפרוייקט, כגון: האם ע"פי החוק אני זכאית לסורגים? (מאחר וזו קומת קרקע) ועוד. מתנצלת מראש על בורותי, ומודה על שיתוף הפעולה! חג שמח לכולם, ויוי

uvls

New member
ואי ואי...

לא ניתן לעזור לך בעצות לגבי חלוקת החלל בדירה מבלי לראות תוכניות או לפחות לקבל עוד המון פרטים. אם את מעוניינת בייעוץ רציני, לרבות איזשהו משא ומתן מול משרד המכירות/הקבלן, את זקוקה לאדריכל או מעצב פנים. נשמע שכדאי לך לשכור את שירותיו של אחד כבר בשלב הזה על מנת לשקול שינויים בחלוקת הפנים, להבין מה את מעוניינת לדרוש מהקבלן ולוודא שהדברים יבוצעו. השקעה כזו בשלב הזה תחסוך לך עוגמת נפש בעתיד. ככה זה נראה. ברכות על הדירה ושבוע טוב

למעלה