זקוקה לעזרה.

זקוקה לעזרה.

בשבוע שעבר החבר שלי התחיל לעבוד מהבית ויש לי כמה בעיות עם זה, נכון שהוא עוד בהתלהבות שלו ו'על הבוקר' ניגש למחשב לבדוק אם יש משהו ממש חשוב שהוא צריך לעשות - משהו שהוא כל כך חשוב שצריך לעשות אותו אפילו לפני צחצוח שיניים. אני מניחה שהמצב הזה לא ישאר ככה ובכל זאת הייתי רוצה לדעת מה אתם ממליצים/ות לבחורה שזה עתה החבר שלה התחיל לעבוד מהבית. האם יש דברים שהם קוים אדומים שאסור להתפשר עליהם או לחכות ולראות מה יקרה? תודה. נ.ב. אין פורום לבני/ות זוג של העובדים/ות מהבית?

נויהאחת

New member
גם את עובדת מהבית? כי אם את עובדת

בחוץ אז לא צריכה להיות בעיה. בכל מקרה, להיות עצמאי זה לא קל, ועד שזה מתייצב מבחינת לקוחות לוקח זמן, אז תפרגני לו על החריצות והיוזמה שלו.

הכי מפרגנת

אני מאוד מפרגנת לו על מה שהוא עושה, הוא לא עצמאי כך שהבעיות של עסק לא על הראש שלו הוא שכיר שעובד מהבית. טוב נו...אני כנראה אתרגל לזה די מהר... תודה בכל אופן.

קפה של בוקר

התרגלתי במשך יחסינו הלא ארוכים שכשאנחנו ישנים ביחד אנחנו גם קמים ביחד ושותים קפה ביחד ויוצאים לעבודה בד"כ ביחד. אז על החלק האחרון אין בעיה לוותר אבל למה לוותר על כל השאר?

שימי מברשת ומשחת שיניים מול המחשב

ותקווי שיבין את הרמז

motyka

New member
תסבירי לו בעדינות

שעבודה מהבית היא כמו כל עבודה. בבוקר קודם כל מתרחצים, מתלבשים, שותים משהו- ורק אז מתחילים את יום העבודה. כמו שלא היה מעז להופיע לעבודה אצל מעביד לפני שצחצח שיניים, כך אסור לו להזניח את עצמו ולהופיע כך בפני הבוס הנוכחי שלו -- הוא עצמו.

עדינות ורמזים

"להסביר בעדינות" ולרמוז הם לא הצדדים החזקים שלי נראה לי שהמסרים כבר הועברו ליעדם ויהיה בסדר. תודה על ההמלצות העצות.
חנוכה שמח!!!

למעלה