זקוקה לעזרה

matal girl

New member
זקוקה לעזרה

בתחום המקצועי. פניתי לעזרת הבוס בעבודה בשל התנהגות מחפירה של אחד העובדים כלפי.(על לא עוול בכפי) כדרך אגב-הבוס גילה אמפטיה מלאה כלפי והצדיק אותי. אני ממש סובלת. שאלתי- האם-7 מטות X- שמונה גביעים ישנה התנהגותו- 2 מטות כלפי X - שני גביעים בעקבות השיחה שלו-5 מטבעות עם X- שש מטות סיכום-10 חרבות. נראה לי שהבחור יחטוף קריזה רצינית בשיחה ויתעצבן. יכול להיות שזה יסתדר מבחינתי אבל הוא יחוש תחושות של אכזבה,קושי,נקם,כניעה,תסכול ויוציא זאת עלי שוב. הלוואי ואתבדה ואני טועה. אשמח לעזרה. הסיפור ממש מציק לי. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צוף3

New member
הי ילדה ../images/Emo141.gif

האם-7 מטות X- שמונה גביעים ישנה התנהגותו- 2 מטות כלפי X - שני גביעים בעקבות השיחה שלו-5 מטבעות עם y- שש מטות סיכום- 10 חרבות חששותייך מוצדקים - אותו בחור לא יגיב טוב לשיחה הזו ולא יאהב את העובדה שבחרת ללכת "להתלונן" עליו בפני הבוס. אבל - נקודה אופטימית: הבוס אכן עומד לצידך בעניין הזה ולכן תוכלי לפנות אליו שוב, כמו בגן ילדים: הבוס הוא האמצעי שלך לריסון הבחור הזה, שעל פי הפריסה התנהגותו נובעת ממרירות כלשהי הקשורה אלייך כאישה או בכלליות למקום העבודה. נראה כי עכשיו יחשוב פעמיים לפני שיפגע בך או יתנהג עימך שלא בכבוד (2 מטות), אולם קלף הסיכום מעיד על כך שהמצב הרע הגיע לנקודת השיא, ומכאן הדברים יהיו מעט יותר טובים עבורך, משום שיש לך תמיכה. ניכר גם כי את אכן מחפשת שיתוף פעולה טוב ואינך רוצה מלחמות (2 גביעים), וזה יקשה על אותו בחור לפגוע בך שוב. ייתכן שבשיחה עם הבוס הוא קיבל איום כלשהו, או שהוא אינו מרוצה מתנאי המשכורת שלו וזעמו/כעסיו יוצאים עליך, ועניין זה עלה באותה שיחה. טוב שעשית את השיחה הזו בעיניי. בהצלחה בהמשך...

matal girl

New member
תודה לך

צוף. כך אוכל להתכונן לקראת הבאות. הרגשתי וידעתי שיש לי תמיכה מהבוס. מבטיחה לעדכן אם יהיו התפתחויות. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הי ילדה מטאלית

לפעמים הוותק מעביר עובדים מסויימים על דעתם. כמו עבד כי ימלוך כך הם נוהגים בחדשים או בפחות בכירים או בחלשים כבשק אגרוף. אני מבינה את תחושותיך. יכול מאד להיות שהם נובעים מתחושות חוסר ביטחון שבמקום העבודה. בכל פעם שהוא מתנפל עליך תגידי לו "אני לא עובדת אצלך. אם יש לך בעיה תפנה למעסיק שלי." עם הזמן הוא ירגיש שאין לו הרבה מה לעשות מלבד להתדפק על דלתו של הבוס ובסופו של דבר האחרון יתחיל להתעצבן עליו. אל תהיי מודאגת יותר מידי. תשתדלי להירגע. בסופו של דבר אחרי שיעבור זעם את תיזכרי באירוע הזה בעיניים אחרות. בהצלחה.

צוף3

New member
כן כן תירוצים תירוצים ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

מתגעגעת

צוף3

New member
מה שלומך חתלתולה? ../images/Emo66.gif

משהו חדש עם "הנענוע" ???

blackcat2

New member
"נענוע"? היה לי "נענוע" ולא ידעתי?

כנראה שזה היה נענוע רע או שזה היה "נענוע" שסירבתי לו מלכתחילה. שלחתי לך SMS באותו הלילה. חשבתי שקיבלת. בי

צוף3

New member
קיבלתי כמובן את ה sms ../images/Emo24.gif

רק רציתי לדעת אם יש עדכוניישן מהימים האחרונים...

blackcat2

New member
הי ילדה מטאלית

לפעמים הוותק מעביר עובדים מסויימים על דעתם. כמו עבד כי ימלוך כך הם נוהגים בחדשים או בפחות בכירים או בחלשים כבשק אגרוף. אני מבינה את תחושותיך. יכול מאד להיות שהם נובעים מתחושות חוסר ביטחון שבמקום העבודה. בכל פעם שהוא מתנפל עליך תגידי לו "אני לא עובדת אצלך. אם יש לך בעיה תפנה למעסיק שלי." עם הזמן הוא ירגיש שאין לו הרבה מה לעשות מלבד להתדפק על דלתו של הבוס ובסופו של דבר האחרון יתחיל להתעצבן עליו. אל תהיי מודאגת יותר מידי. תשתדלי להירגע. בסופו של דבר אחרי שיעבור זעם את תיזכרי באירוע הזה בעיניים אחרות. בהצלחה.

blackcat2

New member
הי ילדה מטאלית

matal girl

New member
הי בלק

תודה על התייחסותך. אני ותיקה יותר ממנו בשנים לא מעטות במקום העבודה. לאחרונה קיבלתי פרוייקט חדש ומיוחד בהוראתו של הבוס. נראה לי שיש כאן אלמנט של קנאה,צרות עין מצידו כי יש לו שם של אדם לא אמין ובלתי יציב מבחינה רגשית.אני לא הראשונה שהוא התנפל עליה. הוא פשוט טעה בכתובת. להערכתי מחר יהיה יום גורלי בעניין זה. תודה חמה על העצות והאכפתיות. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

למעלה