זקוקה לעזרה...

זקוקה לעזרה...

שלום לכולם! אני מחפשת דגם של כוכב... עם נפח... בדרך כלל עושים את זה עם ניירות ממו קטנים וצבעונים... אם מישהו יודע על מה אני מדברת אני אשמח לקבל הוראות קיפול...
תודה טיפטיפוני

bshuval

New member
הוראות...

לפני כמה שבועות הייתה כאן בחורה שפרסמה הוראות בפורום אמנות שימושית. היא צילמה תמונות של כל השלבים. אני מציע שתתבונני בהיסטוריה של הפורום ותמצאי מי זו היתה, ותפני אליה (או שתחפדי את התמונות שהיא צילמה בפורום אמנות שימושית). אגב, לכוכב קוראים "כוכב אומגה" והוא המצאתו של פיליפ שן. זהו אחד הקיפולים היפים ביותר באוריגמי. מסתבר שיש כמה גירסאות לקפל אותו (מנייר אחד, משישה דפים - כפי שאת מחפשת, ומשנים עשר)

אז ככה... קודם כל

תודה רבה רבה... אבל אני מחפשת את הגירסה של הכוכב הצבעוני (מ6 או 12 דפים) מישהו יודע...........? טיפטיפוני

giladznaor

New member
יש לך תמונה?

כי יש עשרות ומאות "כוכבים צבעוניים" שמסתובבים להן בקוסמוס.

bshuval

New member
כוכב אומגה

אני עדיין מאמין שהכוכב הזה הוא כוכב אומגה (כמו שרוב האנשים שמקפלים "פרח" מקפלים את הצבעוני מבסיס פצצת מים) כאמור בהודעתי לעיל, חיפשתי את ההודעה שנשלחה בעבר ע"י שירלי24. בפורום אמנות שימושית פורסמו ההוראות המצורפות. (לא הכנתי אותן, אלא הורדתי אותן מפורום אמנות שימושית. הקרדיט לאנשים שם) תהנה!

תודה, נראה לי שזה זה, אבל....

זה ממש מסובך לי... נתקעתי בשלב השמיני ולא כ"כ ברור לי מה לעשות... אין משהו קליל יותר....? ותודה על המאמץ! טיפטיפוני

kitten5

New member
סליחה שאני נדחפת

אבל ממש לא הבנתי מה צריך לעשות פה אם יש מישהו שהצליח... אני ממש מבקשת עזרה...

למעלה