זקוקה לעזרה

matal girl

New member
זקוקה לעזרה

בפריסה שעשיתי עבורי מה-2 מטות רגשותיו-מוות מחשבותיו-10 חרבות וכוונותיו-הכוהן הגדול של X-אס המטבעות כלפי-9 מוטות בחודש הקרוב-קיסרית סיכום-שמש רקע-מכירים שנים רבות.לפני 9 חודשים נותק הקשר על ידו בשל משבר מקצועי קשה שעובר. שינוי שנכפה עליו באמצע החיים כשהוא לא רוצה בו. מאז לא שמעתי ממנו דבר. לפני 9 חודשים מצבו הרגשי היה קשה ביותר. ידוע לי שיש לו קשר בלייני ולא מחייב בימים אלה. אשמח לעזרה בפירוש הפריסה. האם יש כיוון לחזרה מצידו? תודה חמה לכולכם. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

blackcat2

New member
הי ../images/Emo23.gif

מה-2 מטות רגשותיו-מוות מחשבותיו-10 חרבות וכוונותיו-הכוהן הגדול של X-אס המטבעות כלפי-9 מוטות בחודש הקרוב-קיסרית סיכום-שמש הי ילדה מטאלית חלק ניכר מן הקלפים הם קלפי הארקנה הגדולה המעידים על כך שהמקרה מסעיר את רוחך. אין לי כל ספק שבעולם שלבחור יש רגשות חזקים מאד כלפיך. מזל קלף המוות הוא עקרב שקשור למצולות ומעמקי הנפש. מאחר ועקרב הוא מזל שרגשותיו מוקצנים הוא יכול להרגיש או אהבה או שנאה. אין אמצע. בהתאם לשאר קלפי הפריסה יש לי תחושה שהאהבה שלו כלפיך גדולה אבל הוא מתקשה לעשות את המעבר. המוות מבחינת הרגשות שלו כלפיך אינן ענין של מה בכך לגביו. "מוות" אינו תהליך פשוט אלא טרנספורמציה שמזעזעת את הקרקע אולם היא עשויה לפתוח פתח להצלחה. ומאחר ולמרות שהרגשות חמים , היכולות לוקות בחסר ועל כן אין ממשות כרגע. דווקא בגלל אי הכרעתו בעניינך הוא מצוי מבחינת מחשבותיו במקום של 10 החרבות. הוא בעצמו הביא עצמו לתחתית. עד שהוא לא יתפכח ויצא מהחרדה שהמגננה מעוררת בו (9 מטות) הוא לא יוכל לעשות את הצעד. גם הכהן בהקשר זה מעיד על השמרנות המחשבתית בו הוא מצוי. X שמיוצג ע"י אס המטבעות מתחיל, כפי הנראה תהליך של פרקטיקה. בעיני זו התחלה של צמיחה. יותר מזה אומר כי לדעתי הוא תולה את כישלון הקשר הנוכחי עימך בעבודתו. קשה לבחור שלנו עם רגשות ויקח לו זמן לצאת מהקליפה שלו ולראות את הדברים בעיניים אחרות. בחודש הקרוב מעיד בעיני על כך שגם אם יווצר קשר הוא לא יהיה מבוסס אלא יותר קליל ולא מחייב אבל זה עשוי לתת לך כוח. השמש מציגה נקודת מבט אופטימית אבל בשילוב עם 2 המטות הפותחים אני חשה כי הם מדגישים כי המצב הנוכחי אינו בשל מאחר ואין פה כוח מניע. יש פה מידה מסויימת של חוסר בגרות ובשלות. הכל בשלב של תכנון אך עדין לא בשלב המימוש. ממתינה לתגובתך.

matal girl

New member
חתולה שחורה יקרה

המומה ונפעמת מהניתוח שלך. זוכרת את הפעם האחרונה ששוחחנו בנושא? התחושות שהוא חושב וגם אני מרגישה מתי חושב מכות בי כל פעם מחדש. אבל זה גורם לאנרגיות שלי להחלש בפריסות לאחרים וזה גם מה שכתבתי להילה בפורום "האח הגדול". התחלתי לקבל גם כאבי ראש פתאומיים וחזקים ברקות כשאני חושבת עליו. קשה להסביר. את בטח תביני. זה מדהים בעיני הפרשנות המדוייקת הזו שלך כי את השינוי שמתחולל בו אני חשה בתוכי,בראשי. קשה להסביר אבל זה קיים. ולכן שאלתי את השאלה הזו כי הייתי חייבת לקבל תשובות לעצמי. לדעת שהמסרים שאני מרגישה אני לא טועה בהם. וזה קרה בזכותך. אז תודה חמה לך! שבת קסומה וחג שמח! ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

למעלה