זקוקה לעזרה!

kimiwriterit

New member
זקוקה לעזרה!

היי ל...? יש לי בעיה ואשמח לעזרה, אני בת 27 ועובדת במשרד עו"ד בת"א, התחיל להתמחות אצלנו מתמחה חדש שממש נדלקתי עליו ואני לא יודעת מה לעשות בכדי שהוא גם יתחיל לשים לב אליי?, כל הבנות במשרדי טוענות שהוא חתיך והוא אכן חתיך!, מה אוכל לעשות בכדי להשיגו? אני סה"כ מזכירה שם והוא מתמחה, מה לעשות שהוא ישים לב אליי?

seeyou

New member
מה לעשות שהוא ישים לב אליך?../images/Emo8.gif

את משחקת באש! הרי חוץ מסיבוב אחד או שתיים,לא יצא לך כלום... ימי "הליכלוכית" חלפו מזמן. אבל ,אם בכול זאת את רוצה עצה "מה לעשות שגבר ישים לב אליך",אז קבלי : -תתלבשי בצורה נשית, -תפני עליו בכול מיני שאלות,כגון האם הוא ממליץ לך להתחיל ללמוד משפטים.. -תני לו לדבר ...

kimiwriterit

New member
מה לעשות?????

מה עוד אפשר לעשות??? חוץ מלשאול אותו האם כדאי ללמוד משפטים? הרי ברור שהוא יגיד כן כי הוא בתחום הזה, קיצר מה לעשות?????

Vdrums

New member
ללכת איתו לארוחת צהריים?

כוס קפה? זה שאת מזכירה והוא מתמחה זה לא עושה אותך לא טובה ואותו לעליון.

kimiwriterit

New member
מה לעשות חוץ מזה???

אנחנו בד"כ לא יוצאים לצהריים, כי יש המון עבודה וחוץ מזה יש לו 2 מתמחים חברים שהוא יוצא איתם? אז מה עוד אוכל לעשות??? גם מבלי שאנשים ירגישו שאני דלוקה עליו...

Vdrums

New member
קחי את הטלפון שלו ותתקשרי אליו

בערב.
או שתשלחי SMS או שתגניבי איזה פתק שאת מעבירה לו מכתבים/ניירת. או לשאול אותו אם בא לו לשבת על כוס קפה אחרי שעות העבודה.

seeyou

New member
מה עוד לעשות???

זה לא מטמטיקה עם חוקים קבועים... אבל אם הייתי במקומך הייתי בודק איפה הוא גר איפה הוא מבלה,ועם מי ו"במקרה" נמצאת בסביבה או לבקש טרמפ או המלצה משלושתם איפה אפשר לבלות , או לאיז צימר היו ממליצים זה טוב שהוא לא לבד... את יכולה לפנות לשלותם....ואז הטבע האנושי תגרום לתחרות "זכרים"...

cd rom

New member
את מבינה שיש סיכוי

שהוא יחשוב לכיוון של "להידיין ולזרוק"...? את מוכנה לכך?

האופטמיות הזו..

פשוט פורצת ממך. אולי נחשוב על הצד החיובי של העניין?

cd rom

New member
מה?!?!?

לשקר? לתת לה לחיות מבלי לדעת את הסיכונים? מה הצד החיובי של העיניין? חתונה?

הממ..

לא ביקשתי לשקר, אבל אולי.. אולי הוא גם מעוניין בה? אולי היא תתחיל לדבר איתו והם יזרמו למע' יחסים נהדרת? בקיצור- למה לשלול מהתחלה? החיים מלאים בהפתעות.

duduamar

New member
כנות כובשת לבבות.

תגניבי לו איזה פתק, תיזמי איתו איזה שיחה בפרטיות ותציעי לו לצאת.

niva99

New member
כן

ולענפף ,להסיט את השיער בתנועות מתגרות,ולא לשכוח ללקק ת'שפתיים... [אייקון של חיוך סלחני].

magenta73

New member
סלחתי...

אין מה שאפשר לעשות בשביל שמשהו פתאום ישים לב אליך. או שהוא שם לב, עיין, וכו' או שלא. מה שאפשר לעשות זה לעשות קולות של מעוניינת. ולנסות להתקרב, אבל היא פוסלת את כל ההצעות על הסף. אז מה נשאר??? אמא טבע.

niva99

New member
הראתי ל............................

הראתי לבעלי את הפוסט- הוא מכיר מקרה כזה בדיוק - של מילואימניק שלו שהיה מתמחה במשרד עו"ד עם מזכירות/ פקידות סוף הדרך. והוא טען שאפילו לא חשב בכיוון שזה לא יפגע בעבודה... (אז הקשיתי עליו:"ומה עם האינסטינקטים וההדלקות / שלא לדבר על אהבה ספונטנית חו"ח? -). הקיצר הבנתי ממנו שזה מצב די חסר סיכוי...

kimiwriterit

New member
אני חלילה לא פוסלת....

אני לא פוסלת פשוט הבחור הזה נראה לי אחד שלא חסרות לא בחורות וכו' כי הוא נראה יותר מדי טוב, והבעיה היא גם שהבנות במשרד בכלל גם נשואות נדלקו עליו.. עכשיו אני ממש סחבקית איתו ומנסה לעזור לו להתאקלם במשרד, היה קטע שקצת הביך אותי, הוא היה צריך עזרה במשהו אז משהי מהמשרד אמרה לי לכי לעזור לו הוא היה לא רחוק ממני ופתאום הוא בא ביציאה ליד הבחורה מהמשרד שלי ,אפשר לבקש אותך מההורים ואז לקח אותי ביד כמו שדוגמנים לוקחים דוגמניות בתצוגות אופנה, יש לזה משמעות לדעתכם? או שזה סתם קטע של חברמניות???

magenta73

New member
לדעתי, סתם...

סבבה בבסיס להקניט בקטנה ולעשות טיזינג. צר לי, אבל אני מסכימה שיש בעיתיות באיפה שנפגשתם. אני באמת חושבת שהוא לא יעשה כלום, כנראה בגלל המצב. עבודה זה עבודה. במיוחד סטאג'ר חדש. מצד שני, איך תדעי אם לא תנסי? מצד שלישי, אם תנסי ותקבלי תשובה שלילית, איך תגיבי? מצד רביעי, בטוח יש לו חיים מחוץ למשרד. אני בעד שתפגשי אותו "במקרה" בפאב השכונתי שלו. אז תדעי הרבה יותר טוב. יאללה. תתחילי לעשות שיעורי בית... בכלל רצוי לדעת עליו עוד פרטים מעבר לאיך שהוא נראה...

cd rom

New member
אם תקחי את הדברים בקלות

הכל יסתדר - אם הוא ירצה זה לא יגרום לך "לגמגם" ואם הוא לא ירצה - הכנת את עצמך מראש...

למעלה