זקוקה לעזרה....

mor-co

New member
זקוקה לעזרה....

ברשותי DVD TOSHIBA דגם SD-K310A (נראה לי שזה הדגם...). קניתי אותו בארה"ב ובמקור הוא מותאם לאיזור 3, אך יכולנו לראות בו סרטים גם מאזור 2. אך לארונה, כשאני מכניסה סרטים מאזור 2,מופיעה לי על המסך כתובית: DISC PLAYBACK UNAUTHORIZED.CONSULT OWNERS MANUAL FOR FURTHER INFORMATION. יש לציין כי ניסיתי כמה סרטים שברשותי וכולם היו עובדים פעם וכעת לא. וגם, סרטים מאזור 3 אפשר לראות. (לא ניסיתי לראות סרטים מאזור 1). איך אוכל לתקן את הבעיה בלי לשלם 600 ש"ח לטכנאי? אודה לכם על עזרתכם, מוריה כהן. נ.ב. - לא זכור לי אם נגעתי במשהו או עם עשיתי משהו לפני שהתחילה הבעיה.

אמיר ../images/Emo35.gif אתה יכול לעשות קסם ../images/Emo35.gif

תודה.

*amir

New member
הבעייה בדגם של הגברת הינה ידועה

מדובר על אחד מהדגמים הוותיקים של טושיבה. במקור בוצעה בו הסבה למולטיזון ע"י צריבה חיצונית ע"י דילר מחו"ל. ישנם סרטי dvd מסויימים שהקרנתם פשוט "מוחקת" את כל זיכרון המולטיזון(המכשיר חזר למצב הדומה לזה כשיצאמ ביה"ח במזרח אסיה-אזור 3),והיות וההסבה בוצעה ע"י צריבה חיצונית-אין גם אפשרות לשחזרה(בדומה להסבות הרגילות שמבוצעות אצלי). יש לבצע הסבה מחודשת וזאת ע"י החלפת האיפרום והפלש רום של המכשיר.מדובר בכל מקרה בהוצאה כספית של 400-600 ש"ח (תלוי "בנזק" שנגרם לזיכרון המכשיר-המחייב החלפת אחד או שניים מהרכיבים שהזכרתי). הנ"ל כמובן מלווה באחריות מלאה שהתופעה לא תחזור על עצמה. לידיעה בלבד:בדגם הספציפי הזה יש רק שני טכנאים בכל הארץ שיכולים לשחזר את נתוני התוכנה שאבדו במכשיר. אחד מהם...הוא אני. אמיר

למעלה