זקוקה לעזרה..

זקוקה לעזרה..

בזמן האחרון ובכלל לעיתים תוקפים אותי התקפי חרדה.... אני לחוצה ולא יכולה לחשוב על שום דבר אחר אני חוששת ממלחמות ממה שעלול לקרות במדינה... אני גרה בצפון..מהמלחמה עד עכשיו אני חוששת אני בלחץ תמידי וזה כבר לא התקף זה ממש חרדה. אני מנסה לדבר על זה עם חברים אבל זה לא מועיל לי כי אחרי זמן מה אני שוב במתח ולחץ... אני רוצה להגיד להורים שלי שאלך למישהו מקצועי על מנת לקבל עזרה אבל אני לא רוצה להגיד להם ספציפית את הסיבה ואני יודעת שהם ישאלו... כבר נמאס לי ואני רוצה את החיים שלי בחזרה בלי דאגות..לחיות עם ההוה בלי לחשוב על העתיד ולהיות יותר אופטימית תודה לכם בפורום הזה שאתם עוזרים לאנשים

ועוד משהו

אני חושבת שזה קורה בעיקר מפני שאני לא מצליחה להעסיק את עצמי אני מתגייסת עוד זמן מה וביינתים אני לא מצליחה להעסיק את עצמי יותר מדיי.. בכל מקרה אפשר לטפל בחרדה כזו?

בכל מקרה קשה לי להיות במצב הזה.

אני גם קוראת חדשות הרבה וזה מוסיף לי ללחץ אבל אני לא יכולה להימנע מזה גם כן כי זה מפחיד לא לדעת... כל ידיעה קטנה גורמת לי ללחץ גדול

היי ../images/Emo119.gif

כתבת שאת רוצה לדבר עם ההורים שלך כדי שתוכלי לפנות לעזרה למישהו מקצועי, אבל את לא רוצה להגיד להם את הסיבה. למה את לא רוצה לשתף אותם? אני חושבת שזה רעיון נורא טוב לפנות לעזרה מקצועית, וחבל שתוותרי על זה. צה את חוששת שיקרה בשיחה עם ההורים שלך? ועוד משהו, גם אם הם ישאלו, אני מתארת לעצמי שזה רק מדאגה וכי אכפת להם ממך. ובכל מקרה, את לא חייבת להכנס איתם לפרטים, את יכולה לומר רק משהו כללי יותר שלא אכפת לך להגיד להם נראה לך שזה יכול לעבוד?

למעלה