זקוקה לעזרה -

kerendruker

New member
זקוקה לעזרה -

יש לי בן בן שנה וחודשיים התאבון שלו לא גדול במיוחד יש איזה שמן/תרופה שפותחת את התאבון .

0 אור 0

New member
שני דברים

קודם כל, צריך לזכור שילדים באופן טבעי אוכלים כמה שהם צריכים. אם הילד בריא ואנרגטי, אז תני לו לאכול כמה שהוא רוצה, ואל תנסי לעודד אותו לאכול יותר. חשוב כמובן שהמזון שאת מגישה לו יהיה מאד בריא ומזין, מגוון ומעורר תיאבון. שנית, אם הילד חסר תיאבון, חיוור וחלש, אז צריך לבדוק אם הוא סובל ממחסור תזונתי כלשהו. ידוע שאנמיה מגבירה את חוסר התיאבון , וזה גלגל שמגביר את החולשה . במקרה זה כדאי לטפל ברפואה משלימה, על ידי מומחה לתזונה.

yoelnd

New member
תיאבון

היי ישנם גם שמנים היכולים לפתוח תיאבון, למשל, וניל...... בכל מקרה צריך לדעת לעבוד נכון והמלצתי לבצע ראיון עומק מקיף עם מטפל ורק אז לתת ייעוץ אישי ומקצועי - כפי שצויין לעייל. דבר נוסף: לשתף את הילד בהכנה! בסידור האוכל בצלחת ולקבוע זמנים קבועים ומוגדרים! בבריאות טובה!

0 אור 0

New member
כל אחד והטעם שלו

זה באמת ידוע שהוניל פותח תיאבון ומעודד קניות ובגלל זה מפיצים את הריח בחנויות ומרכזי קניות שזה רלבנטי. יחד עם זה, על כל אחד זה משפיע אחרת. ולמרות שאני מודה שאני כנראה לא אופיינית בתגובתי לריחות, אני ממש לא אוהבת את ריח הוניל (ואם כבר , אז ריח המושק של הבשמים היוקרתיים ממש דוחה אותי). אצלי הוא בטח לא יפתח תיאבון, למרות המנטרה הידועה, ולא נראה לי שהוא יפתח תיאבון אצל ילד שממש חסר תיאבון.

נורקס

New member
גם קינמון פותח תאבון אבל...

מצטרפת להמלצתה של אור. במקרה כזה כדאי לבדוק ממה נובע חוסר התאבון ולטפל בעזרת איש מקצוע אם אכן הילד חיוור או חלש

Deosette

New member
מצטרפת להמלצה

מקל קינמון לכל כוס קפה (במקרה שלך, תה) או חלב על בסיס יומי מאוד משפר תאבון (אם כי באופן הדרגתי), מניסיון. שמעתי שגם הל עוזר אבל לא התנסיתי בזה. שאלה, באיזה צורת הגשה עוזר הווניל? יש לי אבקת וניל ויש לי מקל וניל - מה ניתן לעשות עמם?

danielp31

New member
תרופה הומאופטית בשם בתאבון

שלום, הבת שלי גם היא לא אכלנית גדולה ובהמלצת הגננת פנינו לבית מרקחת הומאופטי בראשון עיר מגורנו ושם לאחר שיחה עם מטפל הומלץ לנו על התרופה . היא לא יקרה וממולצת בחום היא מאוד עוזרת . נראת לי מאוד נפוצה בגן . אני הקטן מאוד מסכים עם הנאמר לפני בנוגע לצריכת מזון לפי צורך והגוף יודע בדיוק כמה הוא צריך וכו בכל מקרה כל הורה יעשה את החשבון שלו מנסיוני התקופה עובדת מצוין דניאל

למעלה