זקוקה לעזרתכם במילוי שאלון אנונימי בנושא טרשת

עניתי על כך בפורום תמיכה - מצורף קישור

בקישור ישנו טופס מעודכן
אין לי מספיק היענות עד עתה
המחקר והנושא חשוב לי
בבקשה אם תוכלו לסייע ולמלא את השאלון אודה לכם מאוד
איריס

קישור

זקוקה לעזרתכם במילוי שאלון אנונימי בנושא טרשת

אני סטודנטית לתואר ראשון שנה ג' באוניברסיטת בר אילן, במגמת סוציולוגיה + משאבי אנוש.

אני עורכת עבודת מחקר באנתרופולוגיה רפואית בנושא "טרשת נפוצה - מחלה חשוכת מרפא",

במחקר זה אני מבקשת לבדוק כיצד המחלה משפיעה לא רק על החולה עצמו אלא גם על בני המשפחה, החברה והסביבה וכיצד הם מתמודדים / מתנהלים מול החולה במחלת הטרשת.

השאלון כמובן חסוי ומטרתו לימודית
אשמח מאוד אם תוכלו להקדיש מזמנכם למלא את השאלון המצורף להודעה ולשלוח אליי במייל לכתובת:
[email protected]

תודה
איריס

נ.ב יעזור מאוד לקבל תשובות מפורטות ככל האפשר

יסמין1110

New member
שלום לך סטודנטית 12345

לסטודנטית שלום רב
את מבקשת שנעזור לך במילוי השאלון אך את שוכחת לרגע שפנית לפורום תמיכה, ואת החלטת שטרשת נפוצה מחלה חשוכת מרפא..יש למילה שכתבת משמעות מאוד קשה במיוחד לחולים חדשים.
אני רוצה לומר לך שגם אם יש באינטרנט הסברים על המחלה שהיא חשוכת מרפא, אז יש אנשים שלא מרגישים את המחלה וחיים חיים נורמלים ואם את כותבת "חשוכת מרפא" זה סתם מכניס לסטרס אנשים שאובחנו במחלה ולא סובלים ממנה..
אתם ניכנסים לכאן לבקש עזרה, עונים לכם בדרך כלל בצורה יפה אבל אני חושבת שזוהי חוצפה גם לבקש וגם לגזור את גורלנו עם האימרה "חשוכת מרפא" תהיו מדויקים במיוחד שהנכם פונים בבקשות לאוכלוסיה רגישה וכואבת ושחוששת מהבילתי נודע.
תודה רבה לך.

מעתיקה את תשובתי מפורום התמיכה

קודם כל תודה על הערתכם ואני מתנצלת על תחושות האי נוחות שאולי גרמתי כאן
חשוב לי שתדעו שכוונתי טובה ולא סתם בחרתי בנושא זה לעבודת מחקר
כבת לאמא חולה בטרשת נפוצה אני מכירה את הנושא מקרוב אולי בגלל שאצלה המצב מאוד מתקדם זו התחושה שהייתה
לי . תודה כי בהערתכם חיזקתם אף יותר את רצוני להתעמק בנושא וללמוד.
אם בכל זאת תמצאו לנכון את הרצון לעזור אשמח אם תמלאו את השאלון
וכמובן רק בריאות

יסמין1110

New member
אני מבקשת ממך למחוק מהטופס שטרשת מחלה חשוכת מ

אני מבקשת מאוד למחוק מהטופס שטרשת זו מחלה חשוכת מרפא
אני לא מעוניינת הבציבור תרווח הדיעה הקדומה הזו. כמו כן אבקש שאף אחד מהפורום לא ימלא את הטופס עד שהטופס יתוקן
תודה רבה

למעלה