זקוקה לעזרתכם דחוף במומחים לאספרגר לבנות

מיהלה3

New member
זקוקה לעזרתכם דחוף במומחים לאספרגר לבנות

לא אלאה אותכם, אבל אני בסאגה משפטית עם הגרוש שלי לגבי סוג האבחון שרוצים לעשות לבתנו, שאני חוששת שסובלת מאספרגר בתפקוד גבוה מאוד.
מחפשת דחוף שלוש המלצות לפסיכולוג/ית רגיש מאיזור תל אביב שיש לו מומחיות באבחון/טיפול באספרגר לבנות.
בבקשה תעזרו לי, אבל שלחו לי רק המלצות של מומחים שאתם יודעים בוודאות שזו המומחיות שלהם. זה עובר לעורך דין ויש לזה משמעות משפטית מאוד גדולה עבורי.
תודה מראש!!!!

מיהלה3

New member
אני אפילו לא שם....

השופט קבע שאנחנו צריכים ללכת לפסיכולוג שיגיד האם בתנו תלך לאבחון מקדים במרכז מראות. שיא הזוי בבתי משפט.

TikvaBonneh

New member
לא קלה היא דרכנו

אני מכירה פסיכולוגים באיזור השרון. את רוצה שאשאל בשבילך בקבוצת הורים בפייסבוק על פסיכולוגים בגוש דן?

3מרגו

New member
האם השופט גם קבע מי הפסיכולוג?

נתן לכם לבחור?קשה לי להאמין.כי הייתי שם.פעמיים שופטת קבעה שם הפסיכיאטר והאב מצא דרך שהמומחה מטעם בית מפשט ימשוך הרבה זמן ובסוף ייסרב.רק בפעם השלישית הי הסכימה,אבל...התחמקה המון זמן וסגרתי את התיקים.יצאתי מהתמונה.למחרת הגברת שלחה הודעה לבית משפט שלא ניתן לאבחן כי הילד פשוט לא מגיע(ברור,האב לא מעוניין).
צריך להיזהר מפסיכולוגים שלא בתחום.שתיים שטיפלו בבני טוענות בבטחון מלא שהוא לא על ספקטרום (שתיהן תומכות באב),כאשר הוא ממש שם.כמובן,רק בעיניי.

מיהלה3

New member
איפה, נתתי שלושה שמות שאספתי מפה... אין עם מי לדבר בינתיים

בינתיים קיבלתי אישור מבית אחד שהיא מתאימה לאבחון. דיברתי גם עם התרפיסטית בבית ספר שאמורה לשלוח לי מכתב שהיא ממליצה לאבחון. הוא מתעקש על אבחון פסיכודיאגנוסטי. ביחידת הסיוע נתנו לי את מכון טריאסט שריג וד"ר טל ברמת אביב. לא ברור לי מה הם בכלל מבינים בעניין.
אפילו הילדה רוצה מאוד את האבחון. רוצה לבקש מאבא שלה. היא כל כך רגישה ואינטליגנטית. מודעת לחלוטין לבעייה שלה. כל כך עצוב שאי אפשר לטפל בה כמו שצריך בגלל אבא עקשן ואטום.

למעלה