זקוקה לעזרתכם הדחופה

זקוקה לעזרתכם הדחופה

דון, הכלב שלנו, הלך לאיבוד ביום שני בבוקר. הוא כלב מאוד אנרגטי וכבר ברח מהגינה הרבה פעמים, אבל תמיד-תמיד חזר אחרי כמה שעות, מה שגורם לי להאמין שמישהו לקח אותו... דון הוא לברדור מעורב בויימראנר, שחור וגדול, רזה (כולו עצמות ושרירים, בלי טיפת בשר), שער קצר. היה עליו קולר סגול. מצ"ב תמונה. אנחנו גרים בכפר סבא, כך שאני מאמינה שהוא איפשהו באיזור השרון... אני מפחדת לפרסם באינטרנט מס' טלפון, אז אם מישהו שומע או רואה משהו תשלחו לי בבקשה מייל ל: [email protected] תודה!

הוא לא בהכרח נגנב

האם הכלב מסורס? אם הוא אינו מסורס ייתכן והוא הלך בעקבות נקבה מיוחמת. גם אם הוא מסורס אז לא בהכרח הגניבה היא הסיבה להעלמותו. לכשיחזור (אני מאמינה שיחזור) - סרסו אותו אם אינוט מסורס. האם יש לו שבב? אם יש לו שבב אזי יהיה לכם הרבה יותר קל למצוא אותו. בידקו בעמותות הקרובות למקום מגוריכם, כולל בשירותים הוטרינרים שלכם. פנו גם לצב"ח ת"א, ל-SOS, הרצליה אוהבת חיות ולתחנות ההסגר הקרובות אליכם. פרסמו את דבר העלמותו בשכונה, על לוחות מודעות ועל עצים. פנו לוטרינרים בכל האזור שלכם ופרסמו את הפרטים שלו. בהצלחה!

הוא בטוח נגנב

הוא תמיד חוזר מה"טיולים" שלו באותו היום... הוא מסורס. וברור שיש לו שבב. ביררנו עם השירותים הוטרינריים, תלינו מודעות אצל וטרינרים ברחבי העיר ובעוד כמה מקומות... אני ממש דואגת לו

הוא די היפראקטיבי

קופץ מעל גדר בגובה 2 מטר ויוצא מהחצר לטיולים עצמאיים... כל הניסיונות לעצור אותו לא עזרו. בשלב מסוים התייאשנו, כי הוא תמיד חזר... הוצאתי אותו בבוקר מהבית לחצר. חצי דקה אח"כ יצאתי החוצה והוא כבר לא היה שם. ומאז נעלמו עקבותיו...

אם את בטוחה שהוא נגנב

(למרות שאי חזרתו מהטיול לא מוכיחה שום דבר) אז תציעי פרס על החזרתו. בשביל פירסום כדאי להגיע לרדיו המקומי וגם לטלויזיה, אם יש לך אפשרות. כמו כן, כדאי לתלות מודעות באזור שמבטיחות פרס על החזרתו, ללא שאלות. את גם יכולה ליצור קשר עם בלשי כלבים שמאתרים כלבים גנובים.

זיו25

New member
עם כל הצער שבדבר

אני מאוד מקווה שתמצאו אותו מהר, אבל באמת שאני לא מבין בעלים של כלבים שמשחררים את הכלבים ככה. קפץ מעל הגדר? עושים גדר גבוהה יותר. קחי בחשבון שיתכן שהוא נדרס. הכל יכול להיות. חבל. כולי תקווה שהסיפור יגמר בטוב ושתשמרו עליו טוב יותר בפעם הבאה.

למעלה