זקוקה לעזרתכם חברים יקרים

• פותח הנושא gmaya
  • פורסם בתאריך

gmaya

New member
זקוקה לעזרתכם חברים יקרים ../images/Emo41.gif

הי, אני מתחתנת בעוד 3 חודשים ולכבוד המאורע אני מאוד רוצה לעשות לבן זוגי הפתעה ולשיר לו את השיר Dreaming of you של Selina. אני יודעת שלא ג'ניפר לופז שרה את השיר הזה מהסרט סלינה (היא שרה את I could fall in love). ובכל זאת, אתם תקוותי כי אולי מישהי כאן מחזיקה את השיר הזה (פלייבק הכוונה). ואם יש באיכות טובה זה חשוב כי אני רוצה להקליט באולפן הקלטות. ואם אגיע עם פלייבק מוכן זה יחסוך לי הוצאות מיותרות. אני מאוד מודה לכם, ובהזדמנות זו רוצה לכתוב כי אני מאוד אוהבת את ג'ניפר לופז. היא סקסית בטירוף.

QueIronia

New member
הייתי עוזר לך בכיף, אבל אין לי.

בכל מקרה, יש פה גם בנים (ולא מעט
). וסלינה כותבים Selena - תחפשי באיזה תוכנה מהסוג שאסור לי להגיד לך לחפש בה. אפשרות אחרת היא לחפש ב- eBay אם יש למכירה את הסינגל של השיר (אם היה לו בכלל), ואם במקרה הסינגל כולל Instrumental. מילים שיכולות לעזור לך בתוכנות: Instrumental, Karaoke בהצלחה ומזלב טוב!

QueIronia

New member
ד"א - את יכולה גם לנסות לחפש

קובץ *.mid של השיר (קובץ מידי). הרבה פעמים אפשר גם לרכוש/ להוריד כאלה באינטרנט, והם מקצועיים

gmaya

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

קובץ MID לא נשמע מקצועי... אני אבדוק איך ניתן להשיג. רב תודות. אגב, אולי תוכלו לשים עבורי, מעריצים מושבעים, תמונות של ג'ניפר עם שיער ארוך בייביליסט (פזור, או אסוף מעט, משהו שובבי) שיכול להתאים לכלה. אני הייתי רוצה לאמץ את הלוק - עד כמה שניתן ותמונות יעזרו מאוד.

QueIronia

New member
תמונות זה לא התחום שלי. זה ליאת

(Lopezit, המנהלת השנייה), והיא תחזור מאילת ביום חמישי... תנסי לשים פה הודעה בסוף השבוע - היא תראה אותה

gmaya

New member
כמה יפה היא ../images/Emo99.gif

אפשר עוד תמונות !!! זה ממש עוזר לי לגבש החלטה לקראת החתונה שלי. (גם אני שחומה). תודה על הקובץ, כבר הספקתי להשיג אותו. עכשיו נישאר ללכת לאולפן הקלטות ולהקליטאת השיר המקסים. אם יצא טוב, אשמיע לכם (אם תרצו) אשמח להעלאת תמונות נוספות של ג'ני

למעלה