זקוקה לעזרתכם ,משפחה חדשה לי...

נירה63

New member
זקוקה לעזרתכם ,משפחה חדשה לי...

הטלפון בביתי צלצל...על הקו ידידה...ביקשה את עזרתי למשפחה שהגיעה למצב נוראי ממש...האב מובטל, האם עם נכות מסויימת בגב, פרטים נוספים אבדוק ואכתוב בהמשך... ולהם 4 ילדים: תאומים בני 5. ילדה בת 10 ילד בן 12 קפצתי לביקור קצרצר וחטפתי חום... ומה הם זקוקים באופן מידי: מצעים מגבות שולחן לסלון מיטה לחדר שינה להורים רדיו מיקרוגל או טוסטור אובן משהו שיוכלו לחמם בו אוכל... מנורת שולחן לחדר ילדים בגדים לחורף לילדים בגדים לבעל מידה 44 בגדים לאישה מידה 40-42 נעלים לילדה מידה 35 לילד מידה 38 גרביים שמפו סבונים נייר טואלט חומרי ניקיון הדירה נראת על הפנים... והכי הכי חשוב מזון, אוףףףףף זה הקטע הכי קשה לי תמיד, הידיעה שלא לכל הילדים יש מה לאכול.... בביקור הבאתי שוקולד שהפגישה הראשונית תהייה קצת מתוקה....אני נוהגת להביא איתי לפגישות הראשוניות דבר מתיקה...מה אגיד לכם.... יצאתי בתחושה ...קשה...ואני לתומי חשבתי שהמיתון נגמר, לא?? ככה ביבי אומר כל הזמן... מה יהיה תגידו לי? באמת מהיכן להתחיל?? מקווה שתוכלו לעזור לי...

נירה63

New member
זקוקים לארון בגדים...

לא חשוב איזה העיקר שיהיה ארון ולא ישימו את הבגדים מתחת למיטה.

tallyh

New member
לא ראיתי לפני כן

גם ארון בגדים של 6 דלתות יש. ממתין בגבעת זאב. אני

tallyh

New member
../images/Emo39.gifנירה יקרה

אם תבואי לבקר אותי בירושלים, אשמח לתת לך בגדים לילדים בני ה- 5 (יש לי המון). מה מידות הילדה בת ה- 10? נראה אם נוכל לעזור גם לה.(יש לי תאומים בני 6 ובת בת- 9 ועשינו ניקוי ארונות רציני לקראת החורף). יש לי גם בגדים לאשה, קיבלתי כעת משלוח חדש של בגדים, כולל חליפת חצאית, ג'קטים ועוד. יש גם נעלים יתכן שמידה 38, אבל אולי קצת יותר גדולות, יפיפיות ממש, (יותר מזוג אחד. ושוב, אם יש לך אפשרות של ניוד, אז מצפות לפינוי 1 מיטה בצור הדסה ו- 3 מיטות נוער, שאחת נפתחת למיטה נוספת, קרוב אלי. יש לי מיקרוגל שאינו תקין, אך אינני זוכרת מה היתה הבעיה שלו, שכן קבלתי חדש והחלפתי ביניהם.(אם את רוצה לנסות לתקן, אז בשמחה). מבטיחה לך כוס קפה, ואשתדל להעלים פיסת עוגה עבורך (ממני הזללנית ולא מהילדים). מבחינתי אפשר לבוא גם ביום שבת, או בשעות אחה"צ ערב, רק תודיעי לי קודם לכן. אני

גם אני רוצה קפה ועוגה

יש לך עוגות נהדרות

tallyh

New member
קרינונוש

תמיד מוזמנת. הבית פתוח והילדים ישמחו לראות אותך בשנית. חוץ מזה שהרכב שלך כבר מתגעגע לדברים ממני לא? אולי באמת תבואי ותקרבי לנירה את הדברים. יש להניח שיותר קרוב לה להגיע. אני
(מצטערת, אין תמונה של עוגה). אני

נירה63

New member
ירושלים ירושלים...

מתה להגיע לירושלים עוד בסוכות אמרתי שאגיע אבל...המרחק המרחק...מחיפה...ראשית תודה על הרצון הטוב שלך. לא רוצה להבטיח סתם...אולי במפגש נצליח להעביר את הדברים ואולי בחנוכה אגיע.

tallyh

New member
חנוכה?

אם את רוצה שבעלי יגרש אותי מהבית, אז אשאיר לך את הדברים עד חנוכה. מקווה שהמפגש יהיה בהקדם האפשרי, למרות שקשה לי להאמין שאצליח להגיע אליו, אבל אוכל להפגש עם מי שמגיע ולהעביר דרכו. בכל מקרה, לחנוכה, בלי שום קשר לדברים אלו, אני מזמינה אותך לסופגניות. (כן, קרין, גם אותך שלא תקנאי).ומקווה שעד חנוכה כבר יהיו לי שקיות חדשות שאוכל להעביר. בינתיים אני משתדלת שהמחסן יהיה הבגז' ברכב, אבל זה התחיל לגלוש החוצה, ולא יהיה מקום לילדי החמודים,על כן הכנסתי מס' שקיות הביתה. אני

tallyh

New member
נירה אל תבכי, במקום זה תנסי אולי

לעשות מאמצים ולהגיע או לשכנע את קרינונוש לבוא לבקר אותי. שווה להגיע לירושלים עיר הקודש. חוץ מזה שהאויר והאוירה נהדרים, מוכנה לשמור עוד מס' מצומצם של ימים אצלי אם לא אעביר לשרה אולי יוכל להמתין לך אצלה במחסן? אפשר יהיה לדבר אתה על כך. יש חליפות בגדים יפיפיות וגקטים לנשים והמון בגדי ילדים וממש חבל. תבואי ותתפסי מס' ציפורים במכה אחת. גם תהי קרובה יותר כך שתוכלי אפילו לבקר את פנינה, גם לנשום את אויר הקודש וגם לבקר אותי ולהרוויח גם ביגוד טוב וגם עוגה וקפה. מבטיחה לעשות אחת במיוחד עבורך ועבור קרינונוש. אני

נירה63

New member
את חמודה אבל ממש לא אוכל להגיע

לעיר הקודש עד חנוכה...מה שכן אולי תכיני חבילה ותביאי במכונית למפגש בזכרון ושם נעביר את הדברים? מה דעתך?

tallyh

New member
אין סיכוי שאגיע למפגש בזכרון. אבקש

משרה או פנינה לקחת עבורך דברים. מתי המפגש יתקיים? אני

נירה63

New member
לא יודעת מתי תאריך למפגש...

חבל שלא תגיעי ואם תצליחי להעביר עם פנינה ,אודה לך שבוע נהדר נירה.

tallyh

New member
נירה 63, ../images/Emo6.gif

לא להאמין. הצלחתי לפנות הבוקר את המכונית שלי, ואני יכולה לנסוע מבלי ששקית תפול לי על ראשי
או שהילדים יהיו מכוסים בשקיות.וחוץ מזה שרואים פתאום שיש חלון וגם יש שמש שמציצה ממנו.
העברתי את כל הדברים לשרה. ובקשתי ממנה שתכין לך את החבילה שהבטחתי לך ותעביר לך למפגש. בתקווה שיהיה בסדר כעת. בכל מקרה רכבי שוב פנוי לאיסוף דברים, וכבר הודיעו לי על דברים נוספים, כך שהשאלה היא רק תוך כמה זמן יפלו שוב דברים על ראשי. שיהיה לך כיף של יום. אני

למעלה