זקוקה לעזרתכם... צרות של עשירים

bator999

New member
זקוקה לעזרתכם... צרות של עשירים

באוגוסט אני טסה לפסטיבל SZIGET בבודפסט (!!!!!!!!!!), אני טסה בעיקר כדי לראות את TOOL וניין אינץ' ניילס. יש שם עוד המון מופעים בעיקר בתחום המטאל והפאנק שלא שמעתי אליהם ואני אשמח להכיר. אז מעבר לשמות הגדולים (כמו כריס קורנל שידיד שלי השביע אותי שאגיע ואהנה במקומו) , את מי כדי לראות ולהכיר? אשמח לעזרתכם ומי יין ואלו יהיו כל הדאגות שלנו, מצורף קישור: http://www.sziget.hu/festival_english/programs תודה למגיבים, בת אור

gregovihs

New member
אשכרה צרות של עשירים

בואי ננסה לעזור בתחום המטאל : nevermore סוג של פרוגרסיב מטאל מארה"ב לא מכיר ממש אבל הם אמורים להיות מצוינים satyricon ענקית הבלאק מטאל מנורבגיה, כבד ומפחיד, אלבום מומלץ dark throne עם השיר החזק hevite krists dod וגם mother north מאלבום אחר hammerfall הבי מטאל שבדי, לא ממש מכיר אבל כל מה שקשור למטאל אין על השבדים !!! naplam death כמו שמם, דת' מטאל (גריינד קור), להקה ותיקה מאנגליה ארררר omen שמעתי את השם soulfly ההרכב הנוכחי של מקס קוולרה סולן sepultura בעבר, נחמד, בעיקר עם הם עושים שירים של סיפולטורה בלי שום קשר לא לפספס: cesaria evora זמרת הבלוז מברזיל נראה לי שביקרה בארץ hooverphonics נראה שהם אמורים להיות רוק אלטרנטיבי לא רע mano dibango סקסופוניסט מפורסם בתחום הג'אז alpha blondi הרכב רגאיי משובח, שרים באנגלית, צרפתית ועברית shalom ו jerusalem שירים על הכיפאק mike stern גיטריסט ג'אז פיוז'ן מעולה, ראיתי אותו בפסטיבל הג'אז באילת אלקרוני : deep dish fithless chemical brothers sinead oconnor pink לא ארחיב ובטח יש עוד כמה טובים שפיספסתי תעשי חיים !

למעלה