זקוקה לעזרתכם- קמפינג צמחוני/טבעוני

זקוקה לעזרתכם- קמפינג צמחוני/טבעוני

הי לכם,

אנחנו יוצאים לקמפינג. כולם (פרט אלי) אוכלי בשר. בערב יהיה על האש וצהריים יתכן גם.
אני לא אוהבת את ההמבורגרים הטבעוניים (הם ממש יבשים ולא טעימים לי), ושיפודי ירקות על האש אני גם לא אוכלת.
פיתות עם סלטים... נו מבאס לאכול.
רעיונות יתקבלו בברכה.

תנסי פטריות

פטריות פורטבלו מטובלות על האש יוצא נחמד.
תפוחי אדמה ובטטות?
חציל על האש עם טחינה?

ladybug6

New member
מה עם שיפודי טופו/סייטן?

שיפודי פטריות (או פורטבלו שלמות גדולות משוחות במרינדה)

בנוסף תביאי לך דברים שלא קשורים למנגל ומתאימים כמו מאפים ממולאים, פשטידה/קיש/מאפינז מלוחים, סלטים שהולכים טוב ליד החומוס והפיצה כמו סלט פלפלים קלויים, סלט חצילים, מטבוחה, סלט כרוב וגזר, כרובית בטחינה.. את יכולה גם להביא תפוחי אדמה עטופים בנייר כסף ולשים בגחלים, או סתם להביא תפוחי אדמה אפויים מהבית.

יש גם כמה מקומות בארץ שאפשר לקנות נקניקיות טבעוניות, בבודהה בורגרס ביהודה הלוי אם אני לא טועה.

אני פרסתי קוביית טופו

והשרתי אותה מבעוד מועד בסויה ובדבש וכן בשום. לקחתי בצידנית. בערב הכינו לי ראשונה על המנגל. יצא מעולה וגם חובבי הבשר אהבו. אישית, לי אין בעיה עם סלטים בלבד, אבל הטופו בפני עצמו היה מוצלח מאוד. תהני!

littlegem

New member
גם אני בעד דברים שלא קשורים למנגל

ותירס אם יש עכשיו נום נום.
אם אוהבים טופו מרינדה עם חצי יין חצי סויה כהה לבשל בסיר עם קצת סוכר חום עד שנמס ולהוסיף שום כתוש אם רוצים או ג'ינג'א. משרים בזה קוביות (וגם פטריות וכל מיני ) בקערה במקרר בניילון נמצד.
טובלים בבלילה או פרורי פנקו וזה יוצא לא מיובש.
לא נראה לי כל כך מתאים לקמפינג אם הבנתי מה זה קמפינג (מביאים צידניות?). אני בטיולים הייתי אוכלת שניצל סויה קר בפיתה עם קטשופ וחמוצים ואננס מקופסאות.

פצית219

New member
טופו במרינדה מצופה בפירורי לחם זה מעולה, ואם

את בקטע צמחוני ולא טבעוני אז שיפודי גבינת חלומי וירקות זה גם מעולה.

הכי כיף!

אני תמיד מכינה בצק שמרים גדול. (שמרים יבשים נסחבים מעולה)
תקני בדרך סאג' בכלום כסף ותהיי גם שבעה וגם מלכת הילדים.
פוייקה צמחוני זה אחלה דבר.
ותפו"א על האש.
סלט עגבניות שרי
ותירס חם...
מי צריך יותר?

למעלה