זקוקה לעזרתכם

Elanus

New member
זקוקה לעזרתכם../images/Emo13.gif

אני מארגנת מסיבת גיוס לחברה שהיא פשוט חולת ריקוד וסלסה אז חשבתי ללכת על משהו בכיוון הזה. עכשיו שאלתי-על איזה מועדני ריקוד באיזור המרכז אתם ממליצים שמלמדים סלסה, זאת אומרת שבהתחלה יש שיעור ואחריו רוקדים בזוגות. זה צריך להיות מקום שמתאים לממש מתחילים, גם כאלה שאין להם בכלל ניסיון בריקוד (כמוני
) וחשוב שיהיה בו אנשים בקבוצת הגיל שלנו 18-25 ובעיקר בנים. אם אפשר לקבל חוץ מזה עוד פרטים על איך זה הולך, באיזה ימים כדאי ללכת, מחירים, שעות, האם צריך להזמין מקום ועוד... בגלל שאני ממש לא מתמצאת. תודה

דנה 211086

New member
תשובה לשאלתך

אני ממליצה על הסלסה בקאנטרי נווה שרת בצפון תל אביב. בכל יום שבת מתקיים שם שיעור סלסה ואחריו יש מסיבה. זה מתאים מאוד למתחילים כי יש קבוצה למי שאין לו בכלל ניסיון בריקוד, וגם יתאים לחברתך שאולי ברמה גבוהה יותר כי יש עוד 2 רמות למתקדמים. רוב הרוקדים שם בגילאי 18-25, ויש הרבה בנים. זה מתקיים בכל יום שבת בשעות 20:00-24:00 מחיר כניסה אחת: 25 ש"ח. אם את רוצה עוד פרטים שלחי לי מסר.

בכל מועדון ניתן לקיים את זה

רעיון מדליק. יפה שאת מוכנה "להקריב" את עצמך למען ההנאה של החברה שלך. כל מועדון שמכבד את עצמו יש את הדברים שאת מעוניינת בהם. ביילטינו (ת"א)- עדיפות ימי ראשון, אך גם שישי זה אפשרי. הזירה (ת"א)- עדיפות לימי שלישי, אך גם שבת אפשרי. ביכורי העתים (ת"א)- אני לא זוכר מתי ימי ההרקדות שלהם כבר. אבל הם די נחמדים. יניב ילון (כפר סבא)- ימי שלישי. כמובן שיש עוד מלא מקומות. אבל עדיף שקודם כל תאמרי מהיכן את כדי שיהיה קל יותר להמליץ ואיזה אווירה את מחפשת? לא צריך להזמין מקום כשאתה הולך למועדון סלסה. הם יקבלו קהל בשמחה ולא חשוב היכן תבחרי להיות. מחיר כניסה לרוב המועדונים נע בן 25 ל40 ש"ח לאדם.

Elanus

New member
תודה רבה על התגובה:)

כפי שציינתי אני מאיזור המרכז אז נוכל להגיע בקלות לאיזור תל אביב והסביבה. מבחינת אווירה אני מחפשת מקום שיש בו אווירה קלילה ואחוז גדול של מתחילים, כדי שאני וחברותי לא נרגיש לגמרי אבודות ונוכל להשתלב ולהנות. בקיצור מקום לא מתנשא עם אנשים נחמדים ואיכותיים

נראה לי שעדיף שתלכו למקום בו חברה שלך רוקדת

אם היו מארגנים לי מסיבה כזאת הייתי מרגיש מאוד בנוח במקום שבו אני רוקד בדרך כלל (מה גם שבטח יש סיבה שבגללה אני רוקד דווקא במקום ההוא). אומר את האמת- לכל מי שאוהב סלסה- מקומות כמו הזירה והביילטינו הם נהדרים (המקום נראה אחלה והרמה מצוינת). אבל כמו כל דבר בתל אביב- שם ממוקמת עיקר הסצנה שזה אומר הרבה פוזה. זה לא מוריד מהערך של המקומות, פשוט אולי פחות נינוח שם לחלק מהאנשים. בכל מקום יש מתחילים ובכל מקום יתנו לכן יחס יפה. אני רוקד בדרך כלל אצל יניב ילון (כפר סבא). יש שם אחלה אווירה וזה בהחלט מקום שלא תמצאי בו התנשאות. קיצר, בכל מקום יש ייתרונות וחסרונות.

chelita

New member
אני גם רוקדת בכפר סבא וממליצה בחום...

אבל יש גם את המשכית, המדריכים שם מדהימים (לטינו דל מונדו!!)

shshraga1

New member
כאן נמחקה הודעה

כאן נמחקה הודעה על ידי הנהלת הפורומים

למעלה