זקוקה לעזרתכם..

lorli

New member
זקוקה לעזרתכם.. ../images/Emo140.gif

אז ככה, לאבא שלי יש יומהולדת בסוף השבוע הזה ומאחר והוא ירד 60 קילו בשנה האחרונה החלטתי ללכת על מוטיב השמן והרזה. זה פיסול דמות ראשון שלי ואשמח אם תוכלו לעזור לי לשפר כי אני ממש לא מרוצה מהתוצאה. תודה רבה

net the jet

New member
אז ככה, קודם כל-ללוש עודועוד את

הבצק !!! יש סדקים שאם תלושי טוב לבצק חלק וגמיש-לא יהיו. בסה,כ הדמויות מאד חמודות, אבל אפשר לשפר את הידיים למשל, תתחילי מצורת נקניק, וממש לעצב ביד ( הכי טוב זה לשים לפניך מודל כלשהוא-בובה, ילד... ) לגבי הפנים- את הפה לא היתי מדביקה על, אלא עם חצי קשית וקרצת, או הצד האחורי של פית זילוף. ( חיוך קטן\גדול ) לא לשכוח שיש צורא ( אצל השמן באמת לא ממש צריך..) ודבר אחרון- באמת תלכי על הגזמה- שמן, והשני הרבה הרבה יותר רזה ממש שעשית, שיהיה ממש דקיק ! והכי חשוב-כל הכבוד לאבא שלך !!!

lorli

New member
תודה נטע, וכמה שאלות

את הבצק לשתי המון. לגבי הפה, אני ממש
הרי כל הזמן מדברים על הקשית לצורת הפה ואני עוד חשבתי והסתבכתי עם זה. בקשר לידים, זו הבעיה הגדולה שלי. יש לך איזה טיפ איך לעשות את זה? ובקשר לסדקים, מה אפשר לעשות איתם? ממש לשתי המון!

באופן כללי הדמויות בסדר

יש בעיה בפרופורציות. למשל הנעליים נראות ענקיות ללא קשר לגוף. גם הידים נראות גדולות. האם את מעוניינת ליצור דמויות חדשות או לשפר את הקיים ? אם את יוצרת דמות חדשה אז המכנסיים של השמן קצת חסרות צורה, נראות כמו שני עיגולי ולאו דווקא כמו מכנס. נסי לעצב כמכנסיים, רק עבות יותר, ז"א גלילים ולא כדורים. גם את השרוולין הייתי מגדילה קצת ואז הכתפיים יכולות לקבל יותר נפח. תסתכלי באירוח של נגה חיטרון ותראי איך היא מעצבת דמות, זה יכול לעזור לך מקווה שעזרתי

lorli

New member
ראיתי את האירוח ומשם למדתי לפסל

אבל לא ממש רואים טוב (אין תקריב) דרך אגב סחטיין את ממש חתיכה!! ואחלה אירוח
בקשר לדמויות. לדעתי הן מקרה אבוד (יבשות כבר) אז רק חדשות למזלי בדיוק קניתי 4 קילו של בצק סוכר (שליש כבר הלך על נסיונות שונים). אשמח לעצות איך לעשות דמויות חדשות. תודה

net the jet

New member
תתחילי מרגליים, גוף, אח"כ צואר

ראש וידיים... כל צורה מתחילה מכדור או ביצה שלהם את נותנת את הצורה הרצויה.

lorli

New member
ככה התחלתי, ממש עזר האירוח של

נגה. לא העזתי לפסל לפני. אני ממש מתוסכלת כבר. אבא שלי ממש רצה עוגה (הוא בערך היחיד במשפחה שמעודד אותי ליצור דברים אז לא נעים לי להגיד לו לא) ומצד שני קשה לי ואני לא רוצה להסתבך ובטח שלא לפגוע בו כי העוגה מוזמנת למסיבה בעבודה שלו ואני לא רוצה לעשות פדיחות.

אני חתיכה ? ../images/Emo12.gif

אני מרחק של כמה קילו משם
אבל
כשאת מפסלת תחשבי : כדורים/גלילים/חרוטים. רוב הצורות מתאימות לזה. נסי להסתכל על דמות אמיתית ולראות מה הפרופורציות שלה ולפסל בהתאם. אין ספק שהנסיון השני כבר יהיה משופר.

lorli

New member
קודם כל אל תמעיטי בערך עצמך

אבל בתור אחת שמכינה עוגות את ממש לא שמנה! אפילו לא עגלגלה. בקשר לדמות אנסה היום שוב אחרי שעברתי בלילה על השידור שוב ואעדכן אתכם. מקסימום נלך על פרחים שאני יותר טובה. ותודה לכולם.

למעלה