זקוקה לעזרתכם

אור67

New member
זקוקה לעזרתכם../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif

האיש שלי חוגג בשבוע הבא יום הולדת. מגיע לו שאני אקח אותו למסעדה הכי שווה בעיר. (ת"א והסביבה) אוכל הכי טוב בעולם ואווירה רומנטית.זאת הנוסחה שלי. יש תוצאות? וזאת ההזדמנות שלי להודות לכם. מידי פעם אני נכנסת לכאן, קוראת ,מחימה ומקבלת תיאבון, לפעמים גם נעזרת בהמלצותיכם. אז תודה שאתם כאן

אור67

New member
../images/Emo41.gifאו קיי -פרטים נוספים.

מסעדת ביסטרו טובה, או מאכלי ים, האיש קניבל לא קטן-אז גם מסעדת בשרים טובה תעשה את העבודה. מאחר והאירוע באמת מיוחד...יום הולדת או לא?אין שום הגבלת תקציב.

ברוזונת

New member
כדי לשלב הכל ביחד..

שתהנו גם מפירות ים טובים גם מבשר טוב וגם מאוירה רומנטית, הייתי ממליצה (כמובן) על ימה בזמן השקיעה. לשבת במרפסת ולהשקיף על השקיעה. רומנטי רומנטי רומנטי
...

ננה f

New member
../images/Emo47.gifרפאל.. בחדר הדרום-מערבי לבד...

אמנם בחדר הדרום מערבי שולחן לארבעה אך לרגל האירוע אולי יסכימו לזוג...נוף של שקיעה . חלון גדול לחוף ודי הרבה פרטיות (רק פתח אחד לחלל המסעדה ושקט יחסית.

אור67

New member
וואלה!באמת חשבתי על רפאל

היינו שם כמה פעמים,תמיד נהנו מאוד. רעיון החדר באמת משדרג את הארוחה. תודה !

liti

New member
כתית בכפר רות

בדיוק המקום המושלם לכך. תוכלי לקרוא את הביקורת מהארוחה הרומנטית שלי מלפני כשבועיים בבלוג שלי. מאמינה שיעשה לך חשק.

אור67

New member
אוקי.אני חושבת שכתית תעשה את העבודה

אבל שאלה- איך האוירה בשעת הצהריים?(העיסקית) מאחר ואני רוצה לנצל את הסביבה לטיול במשך היום חשבתי על ארוחה ביום. האם המקום מפוספס ביום? האם עדיין יש את הקסם והניחוח הרומנטי שמובטח בלילה?

גסטרו

New member
בפעם היחידה שהייתי זה היה ביום

קשה מאד למצוא את המקום ןאור היום עוזר מעט . בפנים די אפלולי כי החלונות בגובה התקרה כך שהאוירה מספיק רומנטית.

למעלה