זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם../images/Emo92.gif

שלום לכולכם, אני חדשה כאן ורציתי לשאול אתכם כמה דברים, אתחיל ברקע שלי, אני גרושה כבר 8 חודשים - ללא ילדים, אני הוא היינו מאוהבים בטירוף אך יחד עם זאת היו לנו הרבה קשיים, מבחינת זוגיות. התחתנו אחרי שנה וחצי, והמצב החל מתדרדר ומצאתי את עצמי סובלת רוב הזמן - הוא רצה לחיות כמו רווק (חילופי זוגות) אבל לא לאבד אותי, היו לנו שנתיים מאוד קשות, מאוד אהבתי אותו, נלחמתי בשביל שניינו בשנתיים האלו וכשהבנתי (אחרי הרבה זמן) שזה לא ילך, הבחור לא יודע להתנהג, לא מכבד, בעל דחפים בלתי נשלטים, החלטתי להתגרש (הייתי במצב נפשי גרוע), הוא לא רצה להתגרש אך הסכים. מאז פרחתי, פרשתי כנפיים והייתי מאושרת טיילתי בחו"ל, חזרתי לארץ, לאחר כמה חודשים מאז הגירושין הוא החל לפנות אליי במייל (לא הבנתי מאיפה יש לו את המייל שלי כי שיניתי הכל), ביקש סליחה, שולח שירים במייל,אני לעולם לא הגבתי לו. לא מזמן, החלטתי לענות לו בכדי שיפסיק עם כל הפניות שלו, ומאז אני לא מפסיקה לחשוב עליו, נפגשנו לשוחח - לסגור את המעגל, והוא מספר כמה הבין את הטעויות שלו וכמה הוא מצטער, ושהיה רוצה לתקן את המעוות שאני האישה של חייו, ושהוא התבגר והיום כל מה שחשוב לו זה להחזיר אותי ולהקים משפחה יחד (לא היה ביננו מגע פיזי)-כמובן שהתגובות הראשוניות שלי היו סקפטיסיזם, ו"כן אני ידעתי את זה כבר אז, איפה אתה היית כשהיו לך הזדמנויות", אבל בכל זאת... היום אחרי שכבר יצאתי לדייט או שניים וזה רק העצים לי את התחושה,שלמצוא אהבת אמת מאוד מאוד נדיר בימינו, אני בת 31 ומאוד רוצה להקים משפחה ולהביא ילדים לעולם, התחלתי להסס על צ'אנס נוסף לגרושי - אך בחששות מאוד גדולות, כי נפגעתי ממנו המון בעבר, והרגתי את האהבה אליו במו ידיי בכדי להיות מסוגלת להתגרש ממנו. השאלה שלי: האם אתם הייתם במצב דומה? נתתם צ'אנס לגרוש/ה שלכם/ן? זה עבד? האם אנשים יכולים להשתנות באמת? תודה לכם

מתולתל

New member
קשה לומר מה יהיה

אבל לפחות מן הנסיון האישי שלי, זה ממש לא מומלץ. ואגב, את האהבה הגדולה הבאה את יכולה לפגוש בעוד 5 דקות, זה אפשרי וזה קורה בצ'יק. מהדרך בה כתבת יש לי תחושת בטן שאת נפתחת אל העולם, את בכיוון הנכון, לחזור זה ללכת אחורה, ואילו קדימה מחכה לך דרך נפלאה, צריך רק להרים את העיניים ויתכן שמעבר לגבעה תמצאי את האהבה. אגב, מה שכתבת עליו הזכיר לי משפט אנגלי ידוע: If one is not enough, a thousand are not too many

תודה מתולתל

אני גם נוטה להאמין שזה לא ילך, גם שאני לא חושבת שיש לי רגשות אליו חוץ מסקרנות,האמת שאני גם לא ממש בלחץ עכשיו אני נהנית להיות לבד, רק פוחדת שלא יותר מדי... אגב, אחלה תמונות באמת שלך, אתה מוכשר מאוד!

מתולתל

New member
תודה חזרה

קצת לבד זה טוב, אבל גם קצת להתערבב עם אנשים, גם אם זה לא ממש "רציני" בסוף מוצאים. באחריות.

linoy3636

New member
צהריים טובים../images/Emo8.gif

צהרים טובים ומה שלומכם שבת שלום לכולם בקשר לבחורה פנת אלינו באתר, לאהבה שלך, גרוש שלך , עדיף לך ,אישית לא לחזור שוב על טעות עוד פעם, כי הפעם סבל יותר קשה ומר,חייבת להמשיך הלאה בחייך ורק קדימה חיים עוד לפניך,תאמין שאת עוד תמצא את אהבה שלך מישהו אחר, רק המון סבלנות רבה, לנקות ראש לפני מתחילה קשר הבא,שיהיה לך המון בהצלחה מי כל הלב.

Romantic Lady

New member
כן אבל..

אבל בזהירות. כן, תני לו לחזר אחרייך,להראות שהוא ראוי לך. אל תמהרי לשום מקום. קחי את הזמן שלך, תראי אם באמת הוא מוכיח את עצמו. בהצלחה
וברוכה הבאה

תודה

תודה חבר'ה, ראיתם מה הבחור למעלה כתב "הזדמנות שניה לאהבה" בכל מני פרשנויות......זה הפחד שלי

שכחתי לעדכן אתכם.....

תודה לכם, נפגשתי איתו, בחיבוק אחד הוא הציף לי רגשות שהייתי בשוק שעוד שם, אחרי 24 שעות הבנתי שהאהבה לא מתה, היא מודחקת וחבוייה עמוק עמוק. הוא אומר את כל הדברים הנכונים הוא מכיר אותי כל כך טוב הוא יודע מה אני אוהבת הוא אוהב אותי אהבת אמת הוא לעולם לא הטיל ספק בכך שאני האישה של חייו אבל אני הטלתי ספק אני ברחתי משם למה אני מתחילה לחזור האם זה הגורל שלי??

Romantic Lady

New member
קודם כל יקירה

להרגיש זה טוב. להרגיש זה אומר שאת חיה. אהבה גם אם מלווה לפעמים בכאב, היא זו שגורמת לנו להרגיש חיים ואת טעם החיים. שמחה בשמחתך, והסיבות כל כך מובנות, יחד עם זאת, כמו שאמרתי לך, לאט לאט. תציבי גבולות. שיהיה בהצלחה!

תני צ'אנס לאהבה

מצרך נדיר. אני מקווה שאת מספיק חזקה כדי לספוג אכזבה. אם כן, אז תרשי לעצמך לתת הזדמנות. אני מאמין שעדיף להתנסות, לחוות, לתת הזדמנויות, אפילו אם מדי פעם מקבלים מכות, מאשר לבנות חומות, להסתגר ולחיות בחוסר אופטימיות. כל זה נכון, למעט מקרים של אלימות. במקרה של אלימות וסמים, חייבים לחתוך באיבחה אחת ולתמיד. בהצלחה לכם, כיף לחיות בעולם שבו אנשים מגשימים אהבה.

HANGMANN

New member
תקשיבי..למדי..הסקיתי

שהתגרשת עשית צעד חכם ומתבקש..זה גזל ממך הרבה אנרגיות ונתן לך הזדמנות לפתוח דרך חדשה. אני מאמין שאנשים משתנים אבל לא במקרה של בעלך לשעבר.. לא בטוח שאם תחזרי אליו בעוד 3-5 שנים הוא לא יחזור לסורו...או שיבגוד בסתר...בעל כזה את רוצה? את צריכה להיות חזקה ולמחוק אותו ולהמשיך הלאה...לא תצליחי להכיר באמת בחורים אם תמיד את חושבת על העבר ועל בעלך ועל אילו הוא ישתנה ואילו הוא ככה וככה ואילו ואילו..תמחקי אותו לגמרי..תתחילי דרך חדשה ואם את בחורה נאה ואיכותית ואני בטוח שאת כזו לא חסר בחורים שירצו להתחתן איתך..השאלה אם את מוכנה לדרך חדשה...אם תחזרי אליו את לוקחת סיכון גדול..סיכון שאני לא הייתי מוכן לעשות במיוחד שמדובר בלהקים משפחה .שמדובר בבחור שרוצה ללכת לחילופי זוגות זה אומר הכל..זה אומר סגנון של חיים אחרים..נשואים פתוחים קוראים לזה ..אני לא מאמין שפתאום הוא יהפוך לבעל מסור ונאמן שלא מסתכל על בנות אחרות ולא בוגד בך..מקווה שנתתי לך מספיק חומר למחשבה ..אם יהיו לך עוד שאלות את מוזמנת להתייעץ איתי במסר או בפורום...כל טוב וחג עצמאות שמח

למעלה