זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

אני התחלתי לעבוד בהוט מובייל ב- 21.5 ופוטרתי ע''י ב- 6.6 ללא כל התראה מוקדמת (פיטורים מהיום להיום)
סה''כ עבדתי שם 13 ימי עבודה.

לפני חודש יצרתי קשר עם חב' כח האדם שדרכה התחלתי לעבוד בהוט מובייל מכיוון שלא קיבלתי את שכרי, נאמר לי שאני צריכה לשלוח להם את דו''ח שעות העבודה שלי חתום על ידי וע''י המנהל שלי בהוט מובייל. אמרתי לאותה הבחורה מהכח אדם שאין לי איך ליצור קשר עם המנהל שלי (מהוט מובייל) ולכן אני יכולה לשלוח את דו''ח השעות חתום על ידי. היא הסכימה עם דברי וכך היה.
ב- 12.7 שלחתי בפקס את דו''ח השעות שלי ע''מ שהתשלום עבור ימי העבודה יכנס לחשבון שלי החודש.

היום אנחנו ב- 12.8 ועדיין לא קיבלתי את המשכורת מהם.
יצרתי עכשיו שוב קשר עם חב' כח האדם שם נמסר לי שהפקס שלי לא הגיע (לאותה בחורה מהכח אדם אין כך צורך לחפש את הפקס שלי כי היא לא נתקלה בו בחודש האחרון) ושאני צריכה לשלוח שוב את דו''ח השעות, להמתין שהוא יעבור לאישור אצל המעביד (הוט מובייל) ואחרי אישור המעביד ישלח הכסף לחשבון הבנק שלי ובמידה ואני לא אשלח את דו''ח השעות (שאגב מופיע להם במערכת!!!!) אני לא אקבל את הכסף.

כשאמרתי לה שזאת הלנת שכר היא אמרה לי שאני בשלי והיא בשלה ואין לה מה להוסיף בעניין ושאני יכולה לפנות למי שאני רוצה וזה לא הכי מעניין אותה

מה עליי לעשות ע''מ לקבל את השכר שמגיע לי...?!

זה לא הפורום המתאים, אבל בכל זאת

את יכולה להגיש תביעה בבית הדין לעבודה. יש הליך מהיר בבית הדין לעבודה לתביעות בסכום נמוך, ובד"כ גם יש מתנדבים בביה"ד לעבודה שעוזרים למלא את כתב התביעה.

בהצלחה

למעלה