זקוקה לעזרתכם

lovelylady777

New member
זקוקה לעזרתכם

אני בת 33, גרה לבד בבאר שבע ועוברת בארבע השנים האחרונות ובכלל בחיים לא מעט משברים, לא הייתה לי מנוחה, עברתי מדבר לדבר, ויש כאוס, דברים לא מסתדרים לי וקשים לי למרות שאני מתאמצת לעשות שינוי חיובי!
עכשיו אני בדיכאון קל - בינוני. הדיכאון שלי הוא לא פיזי - הוא נובע מסיבות חיצוניות, דברים לא קלים שקרו. כמובן שהשאיפה שליי היא לא לתת לדברים האלו להשפע עליי עד מצב שבו אני מרגישה עייפה וקשה לי לפעול. הסטרס הכללי שאני לא רגועה התפתח לדיכאון לדעתי גם בגלל שאין לי עבודה בחודשים האחרונים ואני הרבה בבית ושאין לי בן זוג ולא הרבה חברים באיזור, אין לי כסף והפסקתי להתאמן בחדר כושר. ובשבועות האחרונים יש כאבי בטן כי יש חיידק הליקובקטור והתחלתי את האנטיביוטיקה. כשאני עם אנשים יותר טוב לי, שמחתי עם המשפחה והאחיינים המתוקים בסוף שבוע ואפילו רקדתי ושרתי קצת איתם.
כך שיש דברים לפתור, ודברים לא מסתדרים וזה מתסכל אותי, אך בגלל שהתחושה המשברית והדיכאון הזה חזרו על עצמם מספר פעמים בחיי אני מבינה שצריך לעשות שינוי משמעותי לטווח ארוך ואולי לנקוט צעדים קבועים למניעה - כמו למשל לא להפסיק להתאמן כי זה מאוד עוזר. אז כרגע יש ימים טובים יותר ויש ימים על הפנים, חווה עייפות ושלפעמים אין כח לעשות ולפעול. ויש את הסיפור גם עם האונ' שרמסו את זכויותיי ואני רוצה לפעול אבל מרגישה מרוקנת וגם מקבלת מסרים ממתקשרים שעליי לסלוח ולא להחזיר להם אבל האמת שאותי זה מוריד ומתסכל. יש דברים מורכבים אך אני רוצה ומאמינה שהחיים יכולים להיות גם צבעוניים ועשירים ומעניינים וטובים ויפים ומשמחים! או בוא נגיד שיש גם חלקים כאלו בחיים.
אם אני הולכת למשל לים אני מרגישה יותר טוב, אבל אי אפשר להיות כל הזמן בים או חופש או עם חברים, כשאין כסף. כשאני חוזרת לדירה ושוהה הרבה לבד וחושבת מאיפה להתחיל לפתור את כל הדילמות והחסרים - זה מפיל.
פניתי לשני מתקשרים אך עד עתה לא נראה שזה עוזר.
אם מישהו יוכל לסייע אשמח.
תודה

רותי 11

New member
מתוקה אחד הדברים הראשונים שאת צריכה

לעשות כדי ליצור שינוי ובכלל לעצמך
זה באמת להתמקד בדברים החיוביים
בחיים שלך ופחות לאפשר לאותם משברים
לנהל אותך נכון שזה נשמע קל ממה שזה
אבל רק ככה ורק על ידי שינוי התודעה שלך
את תוכלי לצאת מהמקומות שאת נמצאת
בהם. תפנקי את עצמך כמה שאת יכולה
תעשי מדיטציות כדי להתחבר לעצמך ולגלות
את עצמך קחי כל דבר לטובה וללמידה למרות
שבאותו רגע זה נראה כמו אסון.
במקרה השבוע הראו על רב חרדי שהתגלה אצלו
סרטן ונאמר לו שאין מה לעשות והוא מאותו רגע לא
מפסיק לצחוק והוא אומר שהוא חש כבר שיפור בפיזי
אז אם אחד עם "גזר דין מוות" מרשה לעצמו לצחוק
אז הכל באמת קטן.
תישארי איתנו ואנחנו נמשיך להרחיב ולתת עצות
ולעזור לך בדרך שלך כמובן שאת לא חייבת לקבל
את העצות של כולנו אבל חשוב שתבואי עם ראש
פתוח לקבלה ושינוי

lovelylady777

New member
תודה רבה רותי

אני יודעת שאני אצא מזה ושיש דברים שישפרו את הרגשתי אך מכיוון שזה חזר על עצמו כבר לא מעט פעמים - גם הבלאגן וגם הדיכאון, אני כבר מיואשת מהמשבר שיבוא...! ומכך שאיך אפתור את הדברים לשורש ולעומק...??? כדי שתהיה הרמוניה ושלווה בחיים שלי.
ואיך אמצא את הבן זוג שלי כשדברים לא מסודרים בחיים?

elar84

New member
הכוח בידיים שלך

אל תחשבי על מה אין תחשבי על מה יש... ואני בטוחה שיש בך!
אל תנסי בבת אחת לפתור הכול.
תסתכלי על היציאה מהמקום בו את נמצאת כמטרה שלך... תציבי לעצמך שאיפות ומכאן תשאבי כוחות לצאת מזה.
תביני ששינוי לא קורה בבום אלא לאט לאט כול פעם תחום אחד ייפתר עד שתעלי על דרך המלך
.
אך תמיד תסתכלי קדימה לעבר המטרה שלך.

יש לנו כמה קולות בראש, את קול הנשמה (האמת) ואת הקול של השקר.
הקול השחור (השקר) מנסה וינסה להפיל אותך... אל תתני לו.
כשהוא מגיע תהיי יותר חכמה ממנו ותתחברי לאנרגייה שמקיפה אותך כשאת בים, כשאת שמחה ורוקדת ואופטימית.
תשימי לך שיר משמח או כול דבר שירים וישאיר אותך באנרגייה של האור.

ולפעמים גם הכאב מגיע... תאמרי לו תודה אל תתנגדי כי מטרתו היא לא להוריד אותך אלא לעזור לך לעשות עבודה עצמית.
כשלא תתנגדי הוא ייעלם וייכנס האור.... ובכללי תנסי להחבר אל אנרגיית האור שמרחיבה לך את הלב.

ינוקא1

New member
כשדברים "לא מסתדרים"

זה אומר בצורה הכי פשוטה , שאיפושהוא אנחנו "לא במקום הנכון".
ודיכאון מבחינתי זה הסימן הכי מובהק לכך.

את לא במקום הנכון
השאיפות שלך כנראה אינן מה שבאמת נכון לך

ואף אחד לא יוכל להגיד לך מהו המקום הנכון (כולל לא מתקשר) , כי זאת את שצריכה לגלות זאת.
אני ממליץ לך ללכת לטיפול.

נכון שזה קצת כסף , אבל זה יחסוך ממך הרבה.
זה יחשוף את הרובדים היותר עמוקים באישיותך , אלו שכעת יוצרים את ה"בעיה" (שהם בעצם הפתרון
)

לא טיפול מסוג כזה של מישהו שיספר לך תשובות על עצמך (= תקשור) ,
אלא טיפול מסוג כזה של מישהו שהוא ישאל אותך שאלות ואת תגיעי לתשובות - או שלא תגיעי.
אבל בקיצור - ההתקדמות והתשובות צריכות להיות ממך

ולהתמיד בזה - לא פעם אחת , ולא פעמיים.
הייתי ממליץ על פעם בשבועיים למשך כשנה.

ודבר שני -
להדליק נר כל ערב , ולבקש להתחבר לשליחותך בעולם , לבקש למצוא את "המקום הנכון" עבורך - בעבודה , בזוגיות ובהכל.

elar84

New member
יפה! מצטרפת לכול מילה ומילה

מטפל טוב הוא לא מגלה את העתיד, אלא מוביל אותך אל האור.
ואתה עושה את הדרך עם הליווי שלו.
אין קסמים, הכול שאלה של רצון ואמונה.

מה שאת צריכה זה מרחב מוגן,

שבו את יכולה לשחרר הכול - הכול!
את אוגרת בתוכך המון-המון ולא יודעת לשחרר זאת נכון.
את יותר צריכה לדבר - להוציא, מאשר שאת צריכה להקשיב.
ההקשבה לשם הפנמה, תוכל לבוא רק אחר כך,
אחרי שתתנקי מכל הרעל והאינפקציה שבתוכך.
שיפוט היתר שלך את עצמך, החוסר בקבלה עצמית
אמיתית, הובילו למחסור קשה בהערכה ובאהבה כנים
שלך את עצמך.
את צריכה להבין שהדבר מחבל בראייה הפנימית שלך,
מה שנקרא - נקודת המבט האישית שלך, שכרגע מעוותת.

lovelylady777

New member
כרגע חלשה וחסרת אנרגיות - מי שיכול לשלוח ריפוי תודה

אני גם עם חיידק הליקובקטור בבטן התחלתי אנטיביוטקה ומרגישה מאד חלשה ושקשה לי לנשום והראש כבד. הבטן כאבה כל היום. לא יודעת אם זה מהכדורים אף פעם לא היו לי בעיות בעיכול.
מי שיוכל לשלוח לי ריפוי ואיזון, הקלה כלשהי כדי להחזיר את הכוחות אליי - אודה לו מאד. כתבו לי במסר פרטי. אני סובלת מאד.

בוודאי מתוקה

שולחת לך המון ריפוי ומנוחה

אל תתעסקי בלהחזיר אלייך את הכוחות.
יש לך מלא כוחות והם פועלים לטובתך,
זאת את שנלחמת בהם ובעצמך.
תאפשרי לעצמך להיות בעצירה,תנשימי עמוק
ותעטפי את עצמך באהבה טהורה...
רק את חשובה!

lovelylady777

New member
תודה למי ששלח - מרגישה יותר טוב

האנטיביוטיקה התחילה להשפיע ולמגר את החיידק הליקובקטור וזה נהדר. כאבי הבטן גם השפיעו על מצב רוחי.

למעלה