זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

היי לכם,
אני ובן זוגי ביחד כבר שנה, מאוד אוהבים אחד את השנייה.
ובכל זאת יש בעיה שאני כבר לא יודעת איך להתמודד איתה.
אני גרה אצל ההורים ובכל פעם כשהוא מגיע אליי הביתה הוא מרגיש שאמא שלי "עוקצת" אותו ואומרת דברים לא במקום והוא נעלב ממנה.
ניסיתי לדבר איתה באופן הגיוני המון פעמים אבל לא אכפת לה והיא בשלה גם רבתי איתה על זה הרבה פעמים. ניסיתי להסביר לו שזה חלק מהאופי שלה ושהיא כזאת.
זה כבר הגיע למצב שהוא לא רוצה לבוא אליי בגללה, היא משרה אווירה מאוד מאוד לא נעימה ואחרי סופש אצלי אנחנו יוצאים מאוד מאוד טעונים.
אני פוחדת שזה יפגע ביחסים שלנו, וכבר אין לי כוחות להתמודד עם הסיטואציה אני אובדת עצות.
מה עושים במצב הזה?

Shamy

New member
נראה שנפלדת למלכוד 22

או - החמה מהשטן...
&nbsp
את תקועה בגן ילדים שבו מושכים בך בחבל , ההצעה שלי תחליטי לעצמך מה את רוצה איזה צד יותר חשוב לך ותחליטי ללכת איתו או להחליט לא לשחק במשחק הזה לחלוטין -דהיינו כשאמא שלך מעליבה פשוט תתעלמי מהתגובה שלה ואם הוא נעלב אז תגידי משהו כמו , לכעוס זה להתעצבן מטיפשות של אחרים , ולכן לא שווה לכעוס ולהעלב
&nbsp
לדעתי את לא מספיק חשובה לו , אם הוא היה גבר גבר הוא לא היה בוכה מכל שטות כמו ילדה שמעליבים אותו (אמא שלי אמרה לי פעם ודי בצדק...אם מישהו העליב אותי , ובאמת נעלבתי ולקחתי את זה מאוד ללב , כנראה שהוא אמר אמת..)
כדאי לשאול את עצמך האם את באמת רוצה להיות בקשר שהוא סתם משוך בחבל משני מהצדדים מבלי שאף אחד יתחשב בך! נשמע שאת רק חפץ במערכת היחסים הזאאת...איפה את? איפה הקול שלך? רוצה לנסות לגשר זה גם אופציה..אבל את חייבת להרים תכפפה ולהחליט או שהם בשולם וישלימו עם המצב או שימשיכו להיות ילדים ושניהם יאבדו אותך...תלמדי לעמוד על הרגליים האחוריות שלך ולהציב גבולות אדומים למי שצריך...זה יהיה לך לקח לעתיד...חוץ מזה לא צריך לבוא כאורח תתעשי משתמש ותתחילי להכנס ולהיות חלק מהפורום המגניב שלנו!
&nbsp
שיהיה בהצלחה מחכה לעדכונים
&nbsp
&nbsp
שמתי תמונה שאיך אני רואה את המצב עבורך
&nbsp

שלום

אפשר להחליט שיותר את תבואי אליו, וכשהוא בא אליך תתרחקו מההורים ויישאר רק מנומס אליהם ותתמקדו בקשר ביניכם.
&nbsp

supersonic777

New member
מה הסיבה?בטוח יש איזושהי סיבה...

תני דוגמה "לעקיצה",למשל...?
&nbsp

נכון שזה "לא בסדר" מצד

אמא שלך שהיא לא מפרגנת לכל מה שאת עושה,
אבל את לא ילדה, וגרה בבית שלה, וגם מביאה חבר (שהיא כנראה לא מתה עליו) לכל הסופש!
&nbsp
אם לא טוב לך, ואם אמא שלך מעצבנת אותך, צאי מהבית ולא תצטרכי לסבול את העקיצות שלה.
&nbsp
&nbsp

קוראים את התגובה של מיצי

ואם אין לך כוחות להתמודד עם המצב, אז אל תתמודדי.
תסעי אליו או שיגיע כשהיא לא בבית. את אובדת עצות וחיה בדיליי. זה כבר פוגע ביחסים שלכם. הוא לא את, ואמא שלך זה לא הוא אין לאף אחד מכם מושג איך זה מרגיש להיות האחר.

אם הוא נפגע ובכל זאת מגיע כדי להפגע פעם אחר פעם, אז הוא נשאר טעון ומתמלא כל פעם עוד קצת במשהו נגד אמא שלך, ואולי נגדך.
תטפלי בזה ובעצמך (תצאי מהבית או תכבדי את אמא שלך) לפני שיתפוצץ.

למעלה