זקוקה לעזרתכם

kisses

New member
זקוקה לעזרתכם

אם אפשר לעזור בפורום מתכונים אין תושייה מה אפשר להכין מבסיס בצק פיצה מוכן אבל לא פיצה

תוכי

New member
אולי בסיס

לאיזו פשטידה טובה

תוכי

New member
ל...

לחתוך את בצק לרצועות רצועות ולפזר מעל כל מיני גבינות קשות (כמו גבינות צהובות מכל מיני סוגים) למרוח ביצה ולאפות בתנור מקווה שזה יצא טוב .......

kisses

New member
נשמתי מה קורה? וואו המון זמן

שלא ראיתי אותך, איך היה המבחן? מתי תדעו תוצאות יש לך רעיונות לגבי ההצעה שלך

תוכי

New member
אז ככה

המבחן היה אחלה
תוצאות נדע בעוד כחודש - (הלוואי ועברתי) ולגבי הרעיון אני אחשוב איך לעשות וכבר יעביר לך

פיצות קטנות???

טוב זה סתם התחקמות. אולי יצירות מבצק, כמו פלסטלינה? טוב ממש משעמם לי

kisses

New member
חי אהרגת אותי נועה עם משעמם בואי

לצאט ובקשר לבסיס ניראה לי שאין ברירה וזה יהיה פיצה

Hadar p

New member
אולי פשטידה? הבצק ישמש כמו בצק

של פאי.... מה כבר יכול להיות? אולי תנסי את פשטידת הגבינות עם העגבניות המיובשות שנתתי לך...או כל פאי אחר!

רחלילי

New member
הבצק אפוי כבר? כי אם לא אז אפשר

ךעשות בו משהו ממולא סטייל סמבוסק לא הבנתי למה לא פיצה-לא רוצים גבנ"צ או מה? בכל מקרה אפשר לעשות עיגולים קטנים ולפני שמקפלים לחצי ומהדקים, לשים מילוי טעים של גבינות רוטב וכל דבר ולקפל, להדק ולאפות. אם זה אפוי אז הייתי עושה משהו שדומה לפיצה כלומר לשים גבינות וכאלה וירקות ותבלינים. אפשר גם לטבול בשמן זית וירקות תבלין, כולל שום כתוש, לאפות, ולשים לצד סלט טוב.

אוסנת123

New member
המון דברים!!!

אם זה בצק פיצה כמו שאני מכינה (בצק שמרים על בסיס קמח, שמרים, שמן זית, מלח ומים) אז בעצם כל מאפה מלוח שבא לך - - בורקסים במילויים שונים - פוקצ´ה (לרדד ולשים למעלה עשבי תיבול, שמן זית, רוזמרין ואפשר פטריות או כל דבר אחר) - מקלונים מלוחים - ביגלה עם שומשום - עוגיות מלוחות עם קצח וזיתים - פיצות אישיות עם תוספות שונות

אוסנת123

New member
ודרך אגב...

אמא שלי מקפיאה בצק של פיצה שנשאר לה... פשוט מועכים (מוציאים את האוויר לאחר ההתפחה) מכניסים ל-2 שקיות ניילון כך שיהיה אטום טוב ולא יקבל ריח של פריזר ומקפיאים. כשרוצים להשתמש אז פשוט מפשירים, מתפיחים ויש בצק!! עוד יותר מתאים כשהבצק עוד לא תפח אבל הבנתי שלא קורה כלום גם אם תפח.

למעלה