זקוקה לעזרתכם

זקוקה לעזרתכם

שלום! אני מקווה שתוכלו לעזור לי בפורום הזה, כי לא ידעתי לאן לפנות: קניתי מצלמת DVD של סוני. יש לי בעייה עם צריבת הסרטים שאני מצלמת לצפייה בDVD: אני מעבירה את הסרטים למחשב, ואז מכניסה דיסק DVD-R לצורב DVD וצורבת. ואז כשאני מנסה לצפות בדיסק שצרבתי בDVD- זה מראה לי שכאילו אין דיסק. למישהו יש ניסיון בכך? מודה לכם מאוד, אור.

Ncoder

New member
התכוונת מצלמת DV? ...

את צריכה להעביר את הסרט למחשב ושם צריך לנגן את הסרט על מנת לוודא שהוא עובד ושניתן לצפות בו, רוב הסיכויים שהסרט לא יתנגן לך ובדר"כ התקנה של DV Codec מ-MainConcept פותרת את הבעייה. לאחר מכן יש להמיר את הסרט לסטנדרט DVD, את יכולה להשתמש בתוכנת TMPGEnc על מנת לייצר קבצי M2V ו-MP2. M2V - MPEG 2 Video - וידאו MP2 - MPEG1 layer 2 - אודיו לאחר מכן שימוש בתוכנה מאותו בית TMPGEnc DVD Ahtor על מנת להמיר את הקבצים שלעיל לקבצי VOB המתאימים ל-DVD וצריבה . התוכנות שהזכרתי הן ידידותיות. פרטים נוספים תמצאי בחיפוש בפורום (טווח של 3 חודשים) על ערך DVD. *באתר Pegasys יש תוכנה בשם TMPGEnc DVD Source Creator 2.0 שאולי תזהה את פורמט ה-DV שלך, אולי תוכלי להשתמש בו במקום ה-TMPGEnc הרגיל וללא צורך להתקין את DV Codec .

התכוונתי למצלמת DVD

זה צורב את הסרטים שאני מצלמת לדיסק שנמצא במצלמה, ואז משם אני צריכה להעביר אותם למחשב. הפורמט צריבה שלהם הוא MPEG.

אהה הוא לא עובד... בכל מקרה

זה השם של המצלמה: DVD Handycam® Camcorder DCR-DVD201 אני לא בטוחה שיש אותה בארץ...

Ncoder

New member
אוקי, הבנתי שזאת מצלמה שמצלמת ...

ישירות ל-DVD, אז למה את מעבירה את ה-DVD למחשב ולמה לצרוב? האם את רוצה לייצור עותק של הדיסק הקיים?

מקפיצה...

למעלה