זקוקה לעזרתכם

henbahar

New member
אני צריכה את עזרתכם

אני דברתי עם רותם 111 והיא ספרה לי עליכם, ועל העזרה המרובה שלכם קודם כל יישר כוח לכולם.אני אספר לכם קצת עלינו אנו פתחתי ארגון חדש בשם "חן של חסד" אנו עוזרים לאנשים חסרי יכולת ולמשפחות נזקקות באזור המרכז. אשמח לקבל את עזרתכם.

henbahar

New member
לרותם 111

קודם כל תודה על ההתייחסות ושיתוף הפעולה, אני חושבת שלא כתבתי נכון,האיימלים לא נשלחים, תוכלי לעזור לי אשמח חן

henbahar

New member
זקוקה לעזרתכם

4 משפחות במרכז צריכות דחוף תנור בישול ואפיה, מקרר, שמיכות, תנורי חימום, אם משהו יכול לעזור או שמע על תורם אשמח לדעת. תודה לכולכן חן

רותם111

New member
חן יקרה, כמה הבהרות ובקשה

אני מבקשת שתכתבי כאן על אילו משפחות מדובר. פרטים על המשפחות בלי שמות בבקשה. תספרי מי את,מה את עושה ומי החברים שאיתך בקבוצה. יש לנו מצוקת תנורי חימום ושמיכות אז סביר להניח שלא נוכל לעזור בזה. אבל, בגדים יש בשפע ואפשר לעזור. פרטי בדיוק מה אתם צריכים למשפחות הללו. כמו כן, אנא ספרי אם יש לך איך להוביל/לאסוף את התרומות. לנו אין את האפשרות לעזור לכם בהובלות.

henbahar

New member
ארגון חדש

מדובר במשפחות מרובות ילדים ועולים חדשים מאתיופיה אשמח אם תוכלו לעזור במה שאפשא פשוט אין להם כלום, ביגוד מאוד יעזור לילדים עד גיל 25,וגם ביגוד לבוגרים והמבוגרים שבהם, ארונות וסלונים, מזון שאני לא יודעת מאיפה להשיג, אני חן ופתחתי ארגון לעזור לאנשים חסרי יכולת, בשם "חן של חסד", יש לי אפשרות הטבלה לאזור המרכז מתנדב עם בעיה להכנס לתוך תל אביב. תודה לכם על ההתייחסות חן

Tal Tal4

New member
יש אצלי בגדים למבוגרים וגם לילדים

אנא צרי קשר במסר

למעלה