זקוקה לעזרתכם!

ורד.ג

New member
זקוקה לעזרתכם!

קודם כל מתנצלת שלא כותבת הרבה אבל האמינו לי קוראת את כל מה שאתם כותבים! כעת אני 42 יום לאחר הניתוח וירדתי עד כה 13 ק"ג. אבל כאן אני רוצה לשתף אתכם ומקווה שתוכלו לעזור כי אני סובלת מאד מכאבים שמוקרנים לכתף ימין-בעיקר לאחר אכילה וזאת למרות שאני מאד מקפידה על כל הוראות הדיאטנית (אכילה איטית ובכמויות קטנות 7 כפות ואני בשלב של אכילת אוכל רך עדייןולא מרוסק).....ללא ניפוח ויש לי רושם שרק כאשר אני אוכלת אוכל מרוסק או דיסתי אין לי כאבים! האם מישהו מיכם עבר זאת גם? השבוע ממש הייתי בדרך להתקשר לד"ר סובחי על מנת לברר מה קורה אבל החלטתי לשאול אתכם קודם? אז שוב אוהבת אתכם מכל ה
ומקווה שתענו לי במהרה ורד.ג

SARA120

New member
לורד ג../images/Emo20.gif

לפי התאור זה נראה לי משהו ראומטי שלא קשור לניתוח,אולי התקררות עם התכוצות שריר. האם הקשר עם האכילה יכול לנבוע מהאחיזה היותר מסיבית במזלג ובסכין כשאת אוכלת אוכל יותר מוצק? אני הייתי מנסה משחה לכתף(BENGEY)או אפילו לחמם את האזור עם בקבוק חם או כוסמת בתוך בד (3 דקות במיקרוגל)גם ריחני וגם יעיל.תנסי רייקי אם יש לך משהו שמבין. מקוה שהכאב יעבור.שרה

רוייקו

New member
ורד, שבוע טוב. ולגביך הבעיה שאת

מציינת, אני לא מבין למה את מחכה. את צריכה לפנות לרופא בלי דיחוי. יכול להיות שקיימת בעיה דלקתית באיזור הטבעת או הפורט. אל תחכי עם זה. אני מאמין שיהיה בסדר. שבוע טוב, רוייקו

ורד.ג

New member
תודה על התגובות המהירות

אבל שרה קודם לך- דיי ברור שהכאבים בפרוש נגרמים מיד לאחר אכילה אבל לא באופן עקבי ולכן לא התקשרתי עד כה לד"ר סובחי.... וגם אני חשבתי בתחילה שזו התקררות או בעיה בגיד ואפילו העלתי את הנושא בפגישתי האחרונה עם ד"ר סובחי וגם הוא לא חשב שמקור הכאב קשור לניתוח באיזה אופן, אבל היום אני שבועים לאחר פגישתי איתו ואני יותר משוכנעת שזה אכן קשור לניתוח כי הכאב נגרם מיד לאחר אכילה!! בכל אופן לפעמים ניסיון של אחרים שנתקלו באותה בעיה לפעמים יעיל לא פחות מלהתקשר לרופא אני בכל אופן מתכוונת בביקור הבא אצלו לבקש שיעשה לי צילום על מנת לודא שאכן אין לי דלקת או משהו כזה. תודה גם לך רויקו אבל האם אתה אכן מבין מהסיפור שלי שעלי לפנות בדחיפות לרופא כי כפי שצינתי הכאב הוא לא קבוע אלא קצת לאחר ארוחה וגיליתי שבעיקר עם אני אוכלת דברים מוצקים למשל סלט ירקות קצוץ ממש דקב במעבד מזון ללא קליפות!! אבל עם אני אוכלת טוסט שהוא מוצק אז אין לי כאב. היום למשל אכלתי תפוח אדמה מחמין שריסקתי טוב טוב והקפדתי ללעוס עד חורמה ולמרות זאת היו לי כאבים. טוב עדיין מקווה שאם מישהו נתקל בבעיה כמו שלי שיכתוב לי תודה לכם ורד.ג

רוייקו

New member
ורד, הסימנים דומים למצב בו הטבעת

צרה מדי.. יכול להיות שצריך לפתוח קצת. צריך לבצע צילום עם בליעת בריום על מנת לברר את זרימת הבריום במעבר. יכול להיות שהמנתח יפתח לך באיזה חצי סי סי וזה יקל די מיידית.

באיה

New member
את הכאב שאת מתארת בכתף

הרגשתי כמעט שלושה שבועות לאחר הניתוח. הייתי מוכנה לזה, כי אמרו שהגזים שמצטברים גורמים לזה. במשך הזמן זה הלך ופחת עד שנעלם לגמרי. יכול להיות שאצלך זה אותו הדבר, אבל יכול להיות שלא. מכל מקום תשימי לב, עם זה פחת גם אצלך עם הזמן, אבל עם זה לא היה והתחיל רק עכשיו, זה דורש התערבות של רופא. לילה טוב באיה

לורד,

קודם כל אני מצטרפת להמלצה של רוייקו - פני לרופא. אבל רציתי לציין שבהנחיות שקיבלתי לאחר הניתוח מצוין כאב בכתף כאחד הסימנים לכך שאכלנו מספיק. (אגב - מישהו יכול להסביר לי מה הקשר הפיזיולוגי בין קיבה מלאה לכתף כואבת?) אני אישית הרגשתי כאב כזה, טורדני וממושך, רק פעם אחת - כשבוע לאחר הניתוח - וזה היה כנראה בגלל גרעפס שהתמהמה לצאת... שלומית.

ורד.ג

New member
הי שלומית תודה

מנחם לשמוע שעוד מישהי הרגישה זאת תכלס אכן עשיית גרפס מקילה במשהוא את הכאב. ניתן להגדיר את הכאב כמעין שריפה שמתפשטת ליד והצואר. ורויקו אם לא הסברתי אז אני עם טבעת ללא ניפוח עדיין אבל בהחלט יש לי את החשד שהיא צרה מידיי וזה מאד מדאיג אותי כי אם היא צרה מלכתחילה אז לאן יוכלו לנפח אם יהייה צורך? האם יש לי את הזכות לדרוש מהרופא צילום עם בריום? ולו רק על מנת לבטל כל סיכוי של בעיה? תודה שוב לכם ורד.ג

RomiVais

New member
היי ורד - מה שלומך??? ../images/Emo24.gif

אני בעד שתיפני לרופא במהרה. הרי אין פה מה להפסיד. מקסימום יגיד לך שהכל בסדר, ותחזרי הביתה רגועה!!!! אני לא נתקלתי בכאבים בכתף אף פעם. אז קשה לי להגיד לך... בכל מקרה, תלכי לרופא, ותחזרי לעדכן אותנו מהר!!! תרגישי טוב ובינתיים תיזהרי עם דברים שגורמים לכאב הזה. שיהיה לך שבוע נעים ותרגישי טוב רומי

ורד.ג

New member
הי באיה ורומי

מאד עוזר לי לקרוא את שאתן כותבות אנא קראו מה עניתי לשלומית לרויקו על מנת לקבל תמונה מדוייקת יותר בכל אופן מאד עוזר ומרגיע לשמוע על כך שגם אחרים חוו את הכאב כך או אחרת. באיה הכאב החל כשבוע לחר הניתוח וכעת אני 42 יום לאחריו ואכן העליתי את הנושא בפני הרופא והוא לא חשב שזה מהניתוח לכן פניתי אליכם. מקווה שגם אצלי יעלם עם הזמן והאמת היא שבתחילה סבלתי ממנו כל הזמן וכעת הוא מופיע רק לאחר אכילה אז אולי זה באמת גזים או אכילת יתר אנסה ממחר לשנות משהו ואספר לכם בהמשך. תודה שוב לכולכם אוהבת אתכם ורד .ג

למעלה