זקוקה לעזרתכם

• פותח הנושא THBV
  • פורסם בתאריך

THBV

New member
זקוקה לעזרתכם

אני מאוד מתלבטת בעניין הפסיכומטרי. מקווה שתוכלו לייעץ לי. ובכן, עשיתי פעם אחת את הבחינה לאחר לימוד עצמי מספרים והתוצאה היתה נמוכה. יש לציין כי אני מעוניינת בציון מעל 600. כעת אני בדילמה. האם ניתן לשפר את הציון בכ-150- נקודות או שהגעתי לשיא היכולת שלי (אני לא באמת מאמינה בזה, אבל אולי הבחינה הזאת פשוט לא מתאימה לאישיותי)?! יש פער גדול בין ציון הפסיכומטרי שהשגתי לבין ציוני הבגרויות שלי(הם בהחלט גבוהים). לכן אני מתלבטת האם להמתין לשינוי שיטת הקבלה או לנסות לעבור פסיכומטרי נוסף. לשם כך עליי להאמין שקיימת סבירות לשפר בהרבה. על איזה מכונים הייתם ממליצים לי מנסיונכם האישי? בתודה מראש.

קרנוש20

New member
כן אבל רק עם קורס

חסר לך את הסימולציות את הלחץ של מהיום לעוד יומיים את כל התירגולות וכד..... הספרים זה לא רק מה שנותנים בקורס

THBV

New member
חוץ ממסגרת לימודית, מה עוד? אתה

מכיר אנשים שאכן שיפרו בהרבה את ציונם? איזה קורס עשית וכמה פעמים נבחנת? בתודה מראש,ענת.

traker

New member
לפי דעתי...

אחרי שעשיתי קורס שנחשב ממש ממש טוב... הקורס של קידום אני אומר לך מכל הלב.. אפשר לעשות פסיכומטרי ולהוציא ציון גבוה..בלי קורס!!!! לא צריך קורס..!! כך אני לפחות חושב...ואפשר להוציא ציון גבוה. כל מה שצריך זה לקנות את כל החוברות והספרים....ולתרגל לתרגל לתרגל!! ןגם ללמוד את כל המילון.. אני אישית הצעתי לחבר שלי לא לעשות קורס ואני אישית יביא לו את כל הספרים שקיבלתי בקורס!

THBV

New member
הבעיה היא שכאמור לא הוצאתי ציון טוב

לבד. הייתי רוצה לשמוע אם קיימים מקרים בהם אנשים שיפרו בהרבה את ציונם. האם זה אפשרי? אני יודעת,למשל, שהרבה אנשים עושים מספר פעמים את הבחינה הפסיכומטרית עד שהם מגיעים לציון הרצוי. השאלה היא בכמה אפשר להשתפר? תודה לכל העונים.

rant

New member
אז ככה

אני עשיתי בקידום וקיבלתי 667. כאשר קיבלתי ציון גבוה מאד בכמותית, אבל נמוך במילולית. זה לא שאני מאותגר או משהו כזה שקיבלתי ציון נמוך בעברית,אלא צרוף של כל מיני נסיבות. היום עשיתי בחינה שלמדתי אליה לבד מהספר של קידום ומהבחינות שלהם וכמו כן לקחתי בחינות של המרכז הארצי מחברים שקנו ובחינות מאיי קיו של חבר שעשה. היום לא הלך לי הכמותית כמו שצריך אבל אני יכול להגיד במאה אחוז שאני ידעתי לבחינה הזאתי פי שניים ממקודם. הקורס שם דגש על הכמותית, וכל השאר זה שטויות. אם הבעיה בכמותית תקח קורס ואם לא אז לא. בכל מקרה כדאי שתקח קורס רציני (לא קידום של התיכון...). תקח קורס של איי קיו או יואל גבע ואם אז לא תקבל ציון מספיק טוב תעשה שוב אבל לבד... וכן אפשר לשפר, אני לא יודע כמה אני אקבל אבל בפסיכומטרי הראשון נחשתי הרבה במילולית למשל והפעם היו לי לפחות 4 דקות אקסרה בכל פרק. מסקנה: הבחינה הפסיכומטרית לא משקפת אינטיליגנציה בכלל וכמו כן ת-מ-י-ד אפשר לקבל ציון גבוה יותר. אלא אם כן קבלת 800.

THBV

New member
תודה על התגובות. מנהל הפורום, אנא

ענה לי גם! הייתי רוצה לשמוע את דעתך המקצועית.

THBV

New member
מנהל הפורום הנכבד,

אשמח שתתייחס להודעתי, דעתך ונסיונך חשובים לי מאוד.

למעלה