זקוקה לעזרתכם

spectra711

New member
זקוקה לעזרתכם

אני לא יודעת מה עובר על בני בן השנה וחצי,בלילות הוא התחיל לצעוק מיתוך שינה,בהתחלה הוא נירדם בלי בעיה,אבל בשעות הלילה הוא פתאום לא רגוע ומתחיל לצעוק כשעיניו עצומות,אני מרגיעה אותו כשהוא עדיין במיטה נותנת לו מוצץ וניראה שהוא שוב נירדם,ולאחר חצי שעה או שעה,הוא שוב צועק, ושוב אני מיתעוררת ומרגיעה אותו,וזה קורה כבר כמה ימים,בהתחלה חשבנו שהוא אולי רעב,אז נתנו לו בקבוק, אבל זה לא זה ,פנינו לקופ"ח שם אמרה לנו הרופאה שהוא צריך פסיכיטר לגיל הרך,מה דעתכם האם רצוי לקחת אותו לבדיקה? ומה זאת הבדיקה הזו ?אני רוצה להוסיף שהילד בריא מכל הבחינות,

נשמע לי כמו סיוטי לילה של פעוטות

שהם דווקא תופעה מוכרת האם יש שינויים שקרו בתקופה האחרונה? החלפת מטפלת /גן מעבר דירה הולדת אח או שינוי אחר במשפחה? אין לי מושג למה הרופאה שלחה לפסיכיאטר. אולי היא ראתה משהו נוסף שלא כתבת לנו כאן? בימי חמישי יש כאן שרשור שאלות לפסיכולוגית ההתפתחותית שלנו שרית ארביב ימיני ותוכלי להתייעץ איתה.

spectra711

New member
גם אני חושבת שאולי זה חלום רע

בעניין הרופאה,שהציעה את הפסכיטר אמרנו לה שאנחנו חושבים שהילד גם פעיל מיידי,אולי היפרקטיבי,אז היא שילבה את הכל ביחד והציעה ללכת לטיפול,הילד לא היה בגן , עדיין הוא איתי בבית,והכל לפי השקפה שהייתה לנו,אנחנו מחכים שהסיוטים יחלפו ,ולא נצתרך בדיקות מיותרות,אני מתחילה לחשוב אולי זה מדיסק של די וי די ,, הוא רואה קופיקו אדם בדמות קופיקו,אולי הוא חולם על היצור הזה,רציתי לדעת אם משהוא מבין בבדיקה אצל בסיכיטר לגיל הרך ואם זה ממולץ,מפני שאולי אין צורך להתחיל עם זה? חששנו שהילד היפרקטיבי,מישום שלא היה לו הסבלנות לשבת,אבל עם הזמן ראינו שדווקא הוא יושב 20 דקות ליד התלוויזיה וזה די הישתנה,בהיזדמנות זאת רציתי לדעת איזה ילד מוגדר כהיפרקטיבי? אם משהוא יודע, תודה על תגובתך השמח לשמוע עוד,

spectra711

New member
יש לי תיקון קטן בעל משמעות

לפני שבועיים בערך,הוא כן היה במסגרת של צהרון אבל רק ליום וחצי,רק אכשיו ניזכרתי שבטח יש קשר לזה,בעלי החליט לפני שבועיים בערך,שמקס צריךלהיות עם ילדים בגילו ,וזה היה רק ניסיון קצר,כשהלכתי ליראות את הצהרון אז הבחנתי שהחדר מאוד קטן ,ולא ראיתי כמעט משחקים,אז שאלתי איפה המשחקים והמטפלת הוזיזה ארון קטן שהיה צמוד לקיר ואמרה לי הינה פה יש משחקים,ואני בפעמיים שהייתי שם לא ראיתי שהוציאו לילדים שום משחק,ובמיוחד שלא ראיתי שום משחק שקשור להיתפתחות הילד,הילדים ניראו לי משועממים מאוד רובם בוכים,בהתחלה נישארנו שם שעתיים ביחד,ולא כל כך מצא חן בעיניי ההיתנהלות שבצהרון,אבל חיכיתי לבדוק עוד יום וליראות מה משתנה,הייתי איתו עוד יומים של שעתיים בחצר,ולמחרת כבר הייתי צריכה ללכת לראיון עבודה,והחלטתי לנסות להשאיר אותו כמעט יום שלם,לא הייתי שלמה עם זה אבל בעלי רצה ככה, חזרתי לקחת אותו ב 3,30 ומה שראיתי זה שחמישה ילדים ביחד עם בני, עומדים בפרזדור צר ובוכים ,ללא שום משחק,ללא שום יחס,מצד המטפלת שהיתה שם יושבת על כיסא כמעט נירדמת,וזה ממש הרתיח אותי,היא דאגה כל הזמן שיהיו בשקט כי שאר הילדים ישנים בחדר הסמוך,שאלתי את המטפלת מתי בני היתעורר והיא אמרה ברבע לשלוש,וחשבתי לעצמי ומה הוא עשה עד אכשיו? ומה עשו שאר הילדים שראיתי? ההורים יכולים להגיע גם ב 5 ,אז הם יעמדו כך בלי שום מעש.למה לא הציאו אותם לחצר,הודעתי שאני לא משאירה אותו שם ולא פירטתי למה, רציתי פשוט לקחת את האוצר שלי לידיים שלי ולחפש לו מקום מתאים יותר לבלות את הזמן,ואני זוכרת מה היה באותו לילה,אז בדיוק התחיל לצעוק מיתוך שינה ,ולהקיא ,ומלילה ללילה זה היתגבר ,ואיך לא קישרתי בין הדברים,פשוט לא תיארתי לעצמי שביום וחצי בצהרון גרוע,יוביל את הבני למשבר כזה, ואתמול זה היה השיא,לא ישנו כל הלילה מקס צעק ובכה כל 15 דקות וגם הקיא ,אכשיו יש לנו תור לפסיכיטר לגיל הרך ביום שישי,ואנחנו מקווים לטוב, ולכם הורים תשמרו על הדבר היקר שלכם ילדכם,תבדקו היטב אם טוב לה או לו,במקום בו הם נימצאים,אל תתפשרו לעולם, תודה למי שניסה לעזור ,ולמי שהגדיש זמן לקרוא,

למעלה