זקוקה לעזרתכן בבקשה

זקוקה לעזרתכן בבקשה ../images/Emo142.gif

האיש שלי חוגג יומולדת עגול ממש בקרוב וחשבתי להפתיע אותו אשמח לרעיונות מיוחדים ולעצות בתחום נדמה לי שקראתי בפורום על הפתעה שעשתה אחת הבנות לבעלה (נדמה לי שזו היתה אתי@ ?
) משהו עם שיעור טיסה חד פעמי...אשמח לקבל פרטים
תודה המשך יום מחוייך

אתי@

New member
נכון, יש ביקב של ראשל"צ

נדמה לי שזה עולה כ-600 ש"ח ל-4 מפגשים. אני מקווה שאני לא טועה... וזאת באמת לא הייתי אני
למרות שאני מתכננת על זה, אבל ששששששששש לא לגלות לאף אחד

dorlim

New member
זו הייתי אני ../images/Emo9.gif

שיעור טיסה - מתבצע בבתי"ס לטיסה (אני יודעת שיש בירושלים ויש בהרצליה) ועולה כ- 400 ש"ח לשיעור שנמשך 30-45 דקות בו ה"טייס הצעיר" מקבל תדרוך וכשעולים למטוס הוא זה שאוחז בהגאים ולמעשה מטיס את המטוס (צסנה, נדמה לי). זו היתה חוויה מדהימה ונתנו גם לי לעלות למטוס... רעיונות נוספים - קורס נהיגת מרוצים, קורס נהיגת קרטיג (יש בנחשונים - יום מרוכז), צניחה חופשית (כ- 200$ בחוף הבונים), קורס צלילה או צלילת נסיון (אם לא באילת, אני הייתי הולכת על קיסריה...), טיסה בבאקי - טרקטורון מעופף (יש בקיסריה ובבת ים ובטח בעוד מקומות), טיול שטח ברכב 4*4 (המון חברות מארגנות, בעיקר באיזור הצפון והנגב), יום שדאות - קיר טיפוס, סנפליג, אומגה וכו´ (יש בכל מיני מקומות אני זוכרת כרגע את הצוק במנרה)
מקווה שעזרתי ואם תרצי עוד פרטים, אני פה יום נעים לכולן

שמופית

New member
אני קיבלתי מחברה שלי ליומולדת 30

צניחת טאנדם בחוף הבונים. זה היה חלום ישן שלי, אבל נורא נורא פחדתי, אז תמיר הצטרף אלי... בכל מקרה, אם הולכים על צניחה, לדעתי כדאי להוסיף עוד קצת כסף ולצרף צלם סטילס או וידאו...

Ronnie*

New member
לגבי צניחה חופשית-

זה המחיר, נכון? אין יותר זול מזה? כל כך הייתי רוצה לארגן את זה לאורי, אבל זה נורא יקר בשבילנו...

dorlim

New member
נדמה לי שבאיזור אילת זה קצת יותר

זול (אבל לא בצורה משמעותית) ועם הנסיעות זה כבר עובר את הסכום הזה...

Ronnie*

New member
מאוחר מדי ../images/Emo10.gif

היינו באילת לפני שבועיים... טוב, ננסה לחשוב על משהו במקום (גם ככה אני מאוד באיחור עם המתנה...).

קושוש2

New member
אני כותבת הודעה זו בשם אמא של

צליל ואופק שמודה לכולכם מקרב לב על הרעיונות, ההמלצות והעזרה. כמו כן היא מבקשת אם למישהו יש את מספר הטלפון של בי"ס לטיסה בהרצליה.
רבה מקרב

maz

New member
אולי אוכל לעזור ../images/Emo160.gif

יש לי בשבילך שמות של שתי חברות שמפעילות גם בי"ס לטיסה בהרצליה: נשר 9505054 09 אויה 9501101 09 בילוי נעים

למעלה