זקוקה לעזרתכן-דחוףףףףףףףףף

מצב
הנושא נעול.

מחר בדיקת דם לבטא אבל לא יכולתי להתאפק והבוקר עשיתי בדיקה ביתית בחלון הבדיקה נראה פס בהיר מאוד אבל לא מייד רק אחרי 10 דקות בבדיקה כתוב שכל קו נראה לעין מראה על תשובה חיובית אך היום כשהתקשרתי למוקד לקוחות נאמר לי שאם הקו לא נראה מייד אז זה לא סימן לכלום וצריך לחזור על הבדיקה בבקשה מנסיונכן- מה נראה לכם 11 יום עברו דווקא מהר אבל היום האחרון נמשך כנצח בבקשה תענו לי

mali29

New member
יקירתי,קו נוסף הוא קו נוסף!!!!

מחר בדיקת דם לבטא אבל לא יכולתי להתאפק והבוקר עשיתי בדיקה ביתית בחלון הבדיקה נראה פס בהיר מאוד אבל לא מייד רק אחרי 10 דקות בבדיקה כתוב שכל קו נראה לעין מראה על תשובה חיובית אך היום כשהתקשרתי למוקד לקוחות נאמר לי שאם הקו לא נראה מייד אז זה לא סימן לכלום וצריך לחזור על הבדיקה בבקשה מנסיונכן- מה נראה לכם 11 יום עברו דווקא מהר אבל היום האחרון נמשך כנצח בבקשה תענו לי
אם לא היית בהריון לא היה קו חלש ולא שום קו.תאמיני לי מנסיון. מזל טוב!!!! המשיכי לעדכן.

ריניני

New member
הלואי הלואי שזה חיובי

אם לא היית בהריון לא היה קו חלש ולא שום קו.תאמיני לי מנסיון. מזל טוב!!!! המשיכי לעדכן.
הלואי הלואי שזה חיובי
אבל בכל זאת שווה לדעת שלא כל קו נוסף הוא קו נוסף.. גם אצלי היה בעבר קו נוסף חלש מאד מאד שהופיע אחרי מספר דקות (מעבר לזמן הבדיקה הרשמי), והסתבר שסתם התגנב לו לשם ולא סימן שום דבר אמיתי. זה היה חודש בלי טיפול, כך שאפילו אי אפשר להאשים את הכוריגון. מקווה בכל ליבי שלא כך המצב, ואצלך מדובר בקו אמיתי והריון אמיתי. בהצלחה בבטא היום!

מצב
הנושא נעול.
למעלה