ראשית לקחת אותו לרופא
אולי יש בעיה רפואית.... לשלוש כמובן הכל דלקת אזניים למשל, או דלקת בשתן למשל... כל כל דלקת באה עם חום ורופא יכול לבדוק ולשלול בשביל השקט הנפשי שלך. שנית... נסי מנשא.. והפעילי שואב אבק בחדר ליד הרעש של שואב האבק המונוטוני מגריע תינוקות טיפ מוזר אבל ידוע מאוד קיבלתי אותו מרופאתינוקות וותיק ביותר (הייתי בשוק ששמעתי אותו אומר את זה) אבל זה עובד פלאים. חדר שקט, מעט גירויים, אור עדין, יש עוד טיפ שעוזר זה הנדנודים על כדור פיזיו אם אין לך קני אחד כזה. אני גידלתי פג עם קוליק קשה עד גיל 5 חודשים יצאתי מדעתי , בלי כדור הפיזיו לא הייתי חיה יותר בחיי היה נורא הצרחות.... (אפילו לקחנו אותו לבית מלון פעם נכנסנו לקבלה עם תינוק וכדור פיזיו ענקי לא הייתי מוכנה לזוז מזה) ישבתי עם התינוק על הכדור והנדנודים הרגיעו אותו ועזרו לו מאוד (וחוצמזה זו התעמלות מעולה לשרירי רצפת האגן בשבילך) אמבטיה חמימה ועדינה, עיסויים, וכדומה. טיפ חושב נוסף לגאזים או קוליק אם זו הבעיה, לקנות בבית המרקחת אבקת אסידופולוס ולהוסיף לבקבוק שלו כפית קטנטנה (זה בא עם כפית כזו) אחת ליוםן אני הוספתי את זה לחלב שאוב לפג מותר לעשות את זה זה מעולה ומזרז את צמחית הרקמה הנחוצה במעיים. יש הרבה תינוקות רגישים ובכיינים בהתחלה, את אמא מעולה, לכי בעקבות האינסטינקטים שלך חבקי אותו הרבה זה יחלוף. רק וודאי לשלול כל בעיה רפואית. האם הוא פולט??? האם הפליטה היא כמו הקאה רגילה או שהוא "מעיף" את הפליטה קדימה למרחוק??? שימי לב לזה התייעצי עם הרופא. לאחר האוכל השכיבי אותו על הבטן - רק בהשגחה שלך את לידו לא עוזבת אותו, על הבטן תינוקות מעכלים טוב יותר את האוכל ומהר יותר, אחרי רבע שעה אם הוא נרדם את יכולה להפוך אותו חזרה זה מאוד עוזר לפליטה או צרבות בתינוקות (טיפ מהפגייה) אם הוא ממשיך לסבול השכיבי אותו בזוית עם ספר מתחת למזרון. לא הבנתי פשוט אם הוא סובל מרפלוקס או לא נסי להסביר לנו וננסה לעזור לך רק בריאות