זקוקה לעזרתכן, ד-ח-ו-ף../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif
שלום לכולן! םאני משתתפת חדשה בפורום, והייתי מאוד שמחה לשמוע את עצתכן בנושא מסויים אני בת 25 וחולת לופוס כבר 13 שנים (זה התחיל מטרומבוציטופניה ועד היום לא בטוחים שזה היה לופוס כל הזמן, פשוט הטרומבו´ עברה ונשאר הלופוס...) בכל מקרה אני מוגדרת כלופוס מעבדתי, ובאמת תודה לאל,
הכל סה"כ די בסדר איתי (חוץ ממה שלפעמים לא בסדר). ANYWAY לפני כחצי שנה הייתי אמורה להתחיל ביטוח מנהלים בעבודתי, אבל ברגע שהחברת ביטוח ראתה לופוס, הם נכנסו לפאניקה ולא רצו לשמוע עלי ובטח שלא לבטח אותי...נורא נורא מעליב
אז חצי שנה נמשך הסיפור הזה, כשכל פעם אני שומעת מהסוכנת ביטוח כמה שהיא מנסה ומנסה... ועכשיו היא מתקשרת אלי ואומרת לי שהכי טוב שהיא הצליחה להשיג זה כיסוי אובדן כושר עבודה רק עד גיל 45 ללא תוספת כסף וללא שינויים מהפוליסה המקורית. אז אני שואלת את המבינות שיש להן ביטוח מנהלים או שעברו את זה ... מה עושים
חותמים או לא
האם מישהי מכירה חברת ביטוח אחרת שאפשר לעשות אצלה ביטוח אחר???? האם זה נחשב תנאים טובים??? אני לא מבינה בזה כלום ..... ומה יהיה אחרי גיל 45 (בעזרת השם ...שנגיע
) אשמח מאוד (מאוד) לקבל את תגובתכן, מחכה לשמוע ממכן
תודה