זקוקה לעזרתכן, ד-ח-ו-ף

ג ל ג ל

New member
תודה על המידע../images/Emo25.gif אבל...

השאלה היא מה קורה לגבי האובדן כושר עבודה שאותו הם מגבילים לי עד גיל 45 לגבי הביטח חיים הבנתי שהם לא עושים איתו בעיה... אבל אני אתקשר לברר איתם
תודה רבה

gaia20

New member
הי אנונימית

הפורומים מאפשרים לך לבחור באיזה שם שתרצי, את לא חייבת להכנס בשמך האמיתי כמה זמן את חולת לופוס?

ל3

New member
שלום לאנונימית

ראשית ברוכה הבאה. אני מקווה שתשארי איתנו ואם הזמן תרגישי יותר בנוח. את לא חייבת להגיב על הכל ולא לחשוף את שמך. אם נוח לך ככה אז זה זה לגיטימי לחלוטין. אני רק מקווה שבהמשך תרגישי יותר נינוחה- סכ"ה האנשים פה מדהימים ותומכים ואין שום סיבה להיתבייש- כולנו באותה הצלחת מקווה להמשיך לראותך פה.

gaia20

New member
אנונימית יקרה

אנחנו מכבדים כל החלטה שלך, זו זכותך המלאה להגיב על מה שתרצי, מתי שתרצי...ואין לי ספק שאת יכולה לתרום המון לבית החם הזה. אני רק רוצה לחזק את דבריה של שירי- כולם כאן תומכים בצורה נפלאה ואני מאוד אשמח אם תיהי חלק מאיתנו, כל אדם שמצטרף שם עוד לבנה בבניית המקום המדהים הזה... שלך,

אין בעייה - אם הצלחת - כל הכבוד

אם הצלחת לעשות ביטוח רגיל, ללא החרגה של הלופוס, אז זה נהדר. אם יפנו אלינו אנשים, נשלח אותם למספר הטלפון שהשארת כאן. רק שקודם אנחנו חייבים לדעת, אם אין החרגה של הלופוס. אז בבקשה, תני תשובה בענין. הרבה בריאות

שאנל

New member
ואולי אני טועה

אבל לי זה נשמע כמו מסע פרסום לביטוח. ואם אני טועה אז אני מתנצלת מראש....

יפה, ועכשיו צריך להשוות בין הכסויים

שלום אנונימית אם כך, לדעתי גלגל צריכה: א. להשוות בין שתי החברות את גובה הפרמיה ואת מגוון הכיסווים ב. להמשיך ולחפש חברות נוספות הערה אישית: יש לי הרגשה שאת כנה בענין מחלתך, ושהיתה בך התלהבות רבה לציין את חברת הביטוח שדרכה הצלחת להשיג ביטוח. אני חושבת שאינך מתחזה, אני חושבת שזכותך לחשוף כאן, רק מה שאת בוחרת לחשוף. ומקווה שתיתרמי גם את באמצעות התמיכה שהפורום הזה מציעה. הרבה בריאות כוכי

ג ל ג ל

New member
זקוקה לעזרתכן, ד-ח-ו-ף../images/Emo39.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

שלום לכולן! םאני משתתפת חדשה בפורום, והייתי מאוד שמחה לשמוע את עצתכן בנושא מסויים אני בת 25 וחולת לופוס כבר 13 שנים (זה התחיל מטרומבוציטופניה ועד היום לא בטוחים שזה היה לופוס כל הזמן, פשוט הטרומבו´ עברה ונשאר הלופוס...) בכל מקרה אני מוגדרת כלופוס מעבדתי, ובאמת תודה לאל,
הכל סה"כ די בסדר איתי (חוץ ממה שלפעמים לא בסדר). ANYWAY לפני כחצי שנה הייתי אמורה להתחיל ביטוח מנהלים בעבודתי, אבל ברגע שהחברת ביטוח ראתה לופוס, הם נכנסו לפאניקה ולא רצו לשמוע עלי ובטח שלא לבטח אותי...נורא נורא מעליב
אז חצי שנה נמשך הסיפור הזה, כשכל פעם אני שומעת מהסוכנת ביטוח כמה שהיא מנסה ומנסה... ועכשיו היא מתקשרת אלי ואומרת לי שהכי טוב שהיא הצליחה להשיג זה כיסוי אובדן כושר עבודה רק עד גיל 45 ללא תוספת כסף וללא שינויים מהפוליסה המקורית. אז אני שואלת את המבינות שיש להן ביטוח מנהלים או שעברו את זה ... מה עושים
חותמים או לא
האם מישהי מכירה חברת ביטוח אחרת שאפשר לעשות אצלה ביטוח אחר???? האם זה נחשב תנאים טובים??? אני לא מבינה בזה כלום ..... ומה יהיה אחרי גיל 45 (בעזרת השם ...שנגיע
) אשמח מאוד (מאוד) לקבל את תגובתכן, מחכה לשמוע ממכן
תודה

בעיית הבעיות - ביטוח חיים ללופוסים

שלום לך גלגל אנחנו, ארגון הלופוס בישראל, מנסים כבר מספר שנים לטפל בתחום הזה. אנחנו מודעים לבעייה ולקשיים שאנחנו החולים צריכים להתמודד איתם בתחום זה, כמו גם בתחומים אחרים. ממש לאחרונה קיימנו כנס, עם סוכנת ביטוח שהצליחה להשיג כיסוי ביטוחי לחולי לופוס. אם את מעוניינת להתייעץ איתה, או להיפגש איתה, אז בבקשה: שמה פנינה ירושלמי טלפונים: 03-3910837 או 052-424142 כמובן שכדאי לך להגיד שקיבלת את הטלפון מארגון הלופוס. ומאוד נשמח לשמוע אם הצלחת לפתור את הבעייה, דרכה או בכל דרך אחרת. כי אנחנו לומדים מניסיונם של אחרים. המון הצלחה והרבה בריאות כוכי

3מתוקה

New member
../images/Emo24.gif

היי שלום לך, אני חולה במחלה מזה כ- 19 שנה לצערי. גם לי יש ביטוח מנהלים מזה כ- 8 שנים בחברת הדר חב´ לביטוח. בתחילה גם לי עשו בעיות ואצלי המחלה היא רק על העור ולא פנימית כך שזה לא נורא כל כך אבל כמובן שלבסוף עשו לי את הביטוח אבל הגבילו אותי בביטוח שאם יקרה לי משהו שקשור למחלה לא אקבל כלום. אין מה לעשות עדיף לעשות משהו מלא כלום. לדעתי את צריכה לקבל את מה שנותנים לך כי שום ביטוח אפילו ביטוח חיים את תוגבלי בו אז קבלי את זה כמו שאני קיבלתי את זה בצורה טוב ותקוי שמצבך לא יהיה גרוע יותר. אני מקוה שאת באה לכנסים שלנו מאד נחמד להיפגש עם כל החולים ולאסוף רישומים מכולם. בהצלחה לך בהמשך

gaia20

New member
הי מתוקה ברוכה הבאה../images/Emo141.gif

אני רואה שאת בעלת ניסיון עם המחלה, 19 שנה... בהחלט מכובד רוצה לספר לנו קצת על עצמך? אני מקווה שתשארי איתנו.

ג ל ג ל

New member
בשופ פנים ןאופן לא !!!!!../images/Emo166.gif

הדבר הכי גרוע שיכול להיות זה ביטוח שמגביל אותך לתוצאות של המחלה, כאחת שחולה בלופוס 19 שנים הייתי מצפה שתדעי שאם יש משהו שאי אפשר להגיד על המחלה הזו זה שיש לה השלכות ספציפיות. אני חולת לופוס מגיל 12 בערך, אמנם כמו שציינתי לופוס מעבדתי, אבל לא קרה פעם שהייתי בבי"ח מסיבה זו או אחרת ואמרו לי : "אולי זה קשור ללופוס ואולי לא אי אפשר לדעת" הרי המחלה הזו היא אוטואימונית, כמו איידס יכולה לפגוע בכל מערכת בגוף, לי זה פגע בקרישת הדם, אחרות סובלות מדברים אחרים גרועים פחות, גרועים. יותר..בכל מקרה, זה הדבר הראשון שהציעו לי וסירבתי בכל תוקף, הרי דווקא בגלל הלופוס את צריכה ביטוח יותר מכל אחד אחר...ומה שלצערי יקרה לך זה שברגע שחלילה תסבלי ממשהו, כל דבר שיהיה קשור ללופוס או לא, לא תמצאי שום רופא שיסכים להתחייב שזה לא כתוצאה מהלופוס, וחברת הביטוח תתפוס על זה טרמפ !!!! לדעתי עלייך למצוא מייד ביטוח אחר, גם אם הוא יעלה יותר כסף, לבטיוח שיש לך עכשיו אין שום ערך!!!!! אגב, קבעתי פגישה עפ פנינה הסוכנת ביטוח ואני אעדכן אתכם!!! נ.ב למה אותי אף אחד לא בירך על הצטרפותי לפורום???גם אני חדשה

שאנל

New member
ברוכה הבאה ג ל ג ל

מצטערת הייתי עסוקה בלפזר אנרגיות שליליות. ברוכה הבאה

gaia20

New member
מברכת אותך על הצטרפותך החשובה

וקצת הסברים- את מוזמנת להסתכל בכל מה שנמצא בשורה האפורה- בין השאר יש את קטגוריית המאמרים שם יש סיפורים אישיים של משתתפי הפורום- את מוזמנת לשלוח לי במייל או לכתוב כאן את הסיפור שלך ואני אכניס אותו לשם חוץ מזה- יש גם הרבה קישורים מעניינים- את מוזמנת לקרוא ועוד חוץ מזה- אני שמחה שאת כאן, מקווה שתשארי איתנו.

למעלה