זקוקה לעזרתכן האדיבה

זקוקה לעזרתכן האדיבה ../images/Emo85.gif

פרסתי לעצמי 3 קלפים: עבר, הווה ועתיד לגבי פרוייקט הקשור בעבודתי. הלקוח הוא לקוח שעבדתי עבורו בעבר (עיצבתי לו חדר ילדים) אך כשהגיעה העת לשלם עשה בעיות ואיכזב. הוא רוצה לשכור את שירותיי שוב, ואני מתלבטת, אולם כמו כולם לא יכולה להרשות לעצמי לדחות עבודה שבצידה שכר. הקלפים שיצאו הם: מלכת המטבעות תשעה גביעים 4 חרבות לא נראה טוב במיוחד, אולי תוכלנה לתת את דעתכן. תודה!

צ ל י ל 8

New member
לא עדיף פריסת שאלה ../images/Emo35.gif

פריסת 3 קלפים היא שיטחית מדיי לטעמי. נסי כך: האם כדאי לתת שירותי עיצוב ללקוח X בחודש הקרוב? 5 קלפים+קלף סיכום

או.קי...

דווקא בנושאים הם לא יותר מדי מורכבים אני מוציאה רק 3 קלפים, ואולי לפעמים מוסיפה קלף סיכום. אבל - את הבוס, והנה הקלפים שיצאו לי: האם-3 מטות כדאי-נער מטות לתת שירותי עיצוב-אס חרבות ללקוח X- אס מטות בחודש הקרוב-10 מטות סיכום-5 גביעים עדיין לא נראה אופטימי, נראה מה את אומרת. וגם צוף כמובן. תודה

צ ל י ל 8

New member
ענתי ../images/Emo66.gif

האם-3 מטות כדאי-נער מטות לתת שירותי עיצוב-אס חרבות ללקוח X- אס מטות בחודש הקרוב-10 מטות סיכום-5 גביעים בואי נגדיר ככה, שממש לא כדאי
ובטח שלא בחודש הקרוב כי נראה לי שהאדם הזה מאוד לחוץ ותהיה לו בעיה לשלם שוב. מה גם ש5 גביעים מראים שוב על אכזבה שלך ממנו. אני חושבת שהוא סתם מנסה לנצל אותך ואולי להיות מניפולטיבי-היזהרי ממנו (אס המטות).

תודה צליל

אבל האם אס חרבות ומיד אחר כך אס מטות זה שילוב שכדאי להתעלם ממנו? זה הרי מעיד גם על פוטנציאל טוב מאוד מבחינת הלקוח הזה. אולי כלכלית תהיה כאן בעיה אבל במישור המקצועי העבודה תתרום לי? לניסיון שלי כמעצבת צעירה? אולי החמישה גביעים באים לומר לי שגן אם הלקוח שוב ייאכזב אותי כלכלית אני אצטרך להפיק את המיטב מעבודה זו מבחינה מקצועית/לימודית? להביט בחצי הכוס המלאה? אני לא כל כך אובייקטיבית, מה את אומרת?

צ ל י ל 8

New member
את צודקת בקטע המקצועי

אין לי ספק שזה יתרום לך מבחינה מקצועית, רק לא רציתי לכתוב זאת כי בכל זאת פוטנציאל הכסף והיכולת של התשלומים הוא "על הפנים". זו בחירה שלך אם מה שחשוב לך זה הסכף או האתגר.

צוף3

New member
הי ענתי ../images/Emo20.gif תוספת

שני האסים שמופיעים אחד אחר השני בפריסה שלך יכולים להעיד על רמאות והולכת שולל, ככה שבאמת לא כדאי לך לעשות את העבודה ללקוח הזה - אולי בגלל שקיבלת את התנהגותו בפעם הקודמת הוא חושב שיוכל גם עכשיו לנצל אותך.

למעלה