זקוקה לעזרתכן..המלצות על רופאי פוריות חיפה, וגם עצות והכוונה

בצייפיה

New member
זקוקה לעזרתכן..המלצות על רופאי פוריות חיפה, וגם עצות והכוונה

שלום וברכה,
צריכה את עזרתכן ןחכמתן.

מאובחנת עם שחלות פוליצסטיות, הריון ראשון ספונטני (לאחר שמירה על תזונה מאוזנת, טיפולים טבעיים וכו´)
הילדון המתוק תכף בן שנתיים.
אנחנו מנסים כבר כמעט שנה (מאז קבלת המחזור לאחר הלידה) להיכנס להריון ללא הצלחה.
מה עשינו עד כה?
בדיקות פרפויל הורמנלי אצל רופאת נשים- תקין.
מחזור סדיר- אבל עשיתי מעקב זקיקים אצל רופאת נשים לזהות ביוץ במאה אחוז בחודשיים האחרונים,יש ביוץ ולצערי אין הריון...והכאב חודש לחודש גדל, והכמיהה לתינוק קטן לא מרפה
לא יודעת איך ממשיכים מכאן?
הרופאת נשים טוענת שצריך עוד לחכות...(הריון ראשון לקח גם כמעט שנה)
אבל אני מרגישה שיש בעיה, ושזה לא עניין של לחכות ואז אולי יהיה הריון.

יכולות להסביר לי מה עושים מכאן, בהנחה שאני רוצה להתחיל טיפולים בדיקות.
רופאים מומלצים באזור חיפה (כללית) יתקבלו בברכה.
תודה תודה.
בעז"ה שנתבשר כולנו בבשורות טובות

לא יודעת להמליץ על רופאים

תראי, גם אני עם שחלות פוליציסטיות. אצלי כשניסינו בהתחלה לא היה מחזור תקין (או בכלל), אז זה לא אותו דבר ודי מהר דילגנו לשלב של הבדיקות והטיפולים. נקלטתי בעזרת טיפולים.
אחרי שילדתי לקח לנו כמעט שנתיים ורגע לפני חזרה לטיפולים נקלטתי להריון טבעי שלצערי הרב נפל. עכשיו מנסים שוב ואם לא יצליח, מהר מאוד נפנה שוב לטיפולים.
מה שאני מנסה להגיד, זה שמצד אחד מאז הלידה ב"ה יש לי מחזור די סדיר וביוצים. מצד שני, גם כשאני יודעת שיש מחזור וביוצים, אני לא נקלטת כ"כ מהר.
בכל אופן, אין לי המלצה חותכת לכאן או לכאן. אם את מרגישה שאת צריכה לעשות משהו כדי לזרז את התהליך - לכי על זה. זה יכול להיות גם טיפולים אלטרנטיביים - דיקור סיני, רפלקסולוגיה וכו', וכמובן בירור מעמיק יותר של פוריות (זה יכול לבוא במקביל כמובן).

בצייפיה

New member
תודה- ושאלה

אבל אם יש ביוצים ומחזור סדיר (ככה המצב אצלי עכשיו) זה אומר שמבחינת 'השחלות הפוליצסטיות' הכל בסדר? לא? ולכאורה יש בעיה אחרת, ולכן רוצה לפנות לבירוירם וטיפולים.
אני טועה?
תודה

אצלי לא גילו שום בעיה אחרת

גם אחרי שעברתי 2 הפלות.
זה גם מה שההגיון שלי אומר, אבל כנראה שלטבע יש תכניות אחרות...
&nbsp

ממליצה על ד"ר מנור או קלדרון

לא יודעת עם עובדים עם הכללית. אני בלאומית מטופלת דרך הקופה אצל ד"ר מנור.
והיא מבחינתי מדהימה. איכפתית, מלאת אופטימיות.
על ד"ר קלדרון המדקרת שלי ממליצה, אומרת שהוא נותן פרוטוקולים מקוריים, ויצירתיים.
שניהן מטפלים באלישע.

אמרת שבעבר נכנסת להיריון עם טיפולים טבעיים, אולי תנסי שוב לפני תחילת טיפולי הפוריות, בנתיים את יכולה להתחיל את הפרוצדורות הנלוות אצלך בקופה.
ה

שאגה1

New member
המלצה על רופא

אני לא יודעת אם הוא עובד עם כללית אבל ד"ר טל יוסף מומלץ בחום רב. הוא מקצוען ויסודי ופשוט בן-אדם נפלא. יחס חם ואישי, נותן לכל המטופלות את הנייד שלו ותמיד עונה באדיבות גדולה, נתן טיפול של רופא פרטי דרך המערכת הציבורית.
בהצלחה!

למעלה