זקוקה לעזרתכן..

מיכלכהן

New member
זקוקה לעזרתכן..

הבעיה שלי היא כזו.. לאחותי הקטנה יש יום הולדת בעוד 3 שבועות. הבעיה היא שהשנה היא ממש לא מעונינת לחגוג (איבדה את החבר הכי טוב שלה במבצע חומת מגן..)ואני ממש מבינה אותה. מה אפשר בכל זאת לעשות כדי לתת תשומת לב בלי שנלחץ עליה יותר מדי? שאלה קצת כבדה, אני יודעת..אבל ממש אין לי רעיונות וגם אחותי השנייה די בייאוש מזה.. תודה מראש מיכל

יעלי2

New member
................

קודם כל אוי אוי אוי. מסכנה. המציאות עולה על כל דמיון. אני הייתי הולכת על מתנה צנועה כמו ספר או דיסק (משהו שהיא מתחברת אליו, ושיהווה מתנה סימלית), ובנוסף הייתי עושה ביחד איתה משהו נחמד. סרט למשל. את תבחרי נאמר להצגה ראשונה, ותלכו כל האחיות (אם יש חוץ ממך עוד אחות או אח) ביחד לסרט חביב. לא ממליצה לכפות עליה עוגת יומולדת, נצנצים וסיממנים רגילים אחרים. אלא ממש משהו סלידי, אבל שהיום שלה יצוין.

rona25

New member
מסכימה ומוסיפה

אולי תתני לה מתנה רגועה - כמו איזה יום כיף בספא ושאר פינוקים, רק לה או לשתיכן? אולי ארוחה במסעדה בלי כל סממני היומולדת (עוגה ונרות)? גם סתם כרטיס ברכה עם מילות ברכה מרגשות....

שמופית

New member
מסכימה עם הבנות ../images/Emo45.gif

אולי אפילו לצאת למסעדה טובה רק המשפחה הקרובה, משהו מצומצם.

מיכל כמה נורא לשמוע.... תראי אני

מהצד השני של המתרס..... אחותי נפטרה פתאום לפני שנתיים ממש כמה ימים לפני יום הולדתי....... שנה אחר כך לא רציתי ולא עניין אותי שום יומהולדת ובאמת תודה לחברים שעזבו אותי לנפשי .... אז נכון קיבלתי כמה מתנות ..... אבל את יודעת זה לא זה..... תני לה את הזמן שלה........

למעלה