זקוקה לעזרתכן

שלבר

New member
זקוקה לעזרתכן

אחיותי להסנפות הזרקות ושאר הורמונים שלום. במהלך שנה וחצי של טיפולים כבר הספקתי לנסות על גופי את רוב ההורמונים הנמצאים בשוק. לאחר שנהייתי מומחית בהזרקות לבטן ולרגל אני אמורה להתחיל להזריק ג´סטון. הרופא אמר לי שהחומר שמנוני וכדאי להזריק בישבן. האם מישהי מכן מזריקה לבד לישבן (נערת גומי אני לא). האם הזריקות האלה באמת כואבות יותר? תודה מראש על היעוץ ובכלל מחמם את הלב לקרוא כמה אתן תומכות אחת בשניה.

באבו

New member
מה לעשות, ה´ ברא אותנו עם ../images/Emo101.gif

הכי הרבה שומן בתוסיק.. אני מזריקה רק לטוסיק, ולא מעיזה בחיים לבטן, או לרגל... בדר"כ, בעלי מזריק לי כשאני שוכבת על הבטן. אבל, קרה גם לפעמים שהזרקתי לבד.. קחי מראה גדולה, ו"חלקי" בדמיונך את הטוסיק ל- 4. ככה: למעלה ימין למעלה שמאל למטה ימין למטה שמאל (צד שמאל זה הצד שנוגע בצד השני של הטוסיק.. אליו גם נערת גומי לא מגיעה) בכל מקרה, תוכלי להגיע בקלות להזריק בצד שקצת יותר נמוך מהצד הימני תחתון, שם זה המקום הכי טוב. זה בערך ההסברים של האחות, ומקווה שהצלחת להבין אותי.. אגב, שפשפי את האזור בקרח לפני, שמעתי שזה עוזר.
בהצלחה!!

שלבר שאלה בקשר להזרקה לרגל ...?

אני צריכה להתחיל להזריק דקא קצר כל יום זאת זריקה תת עורית ואמרו לי שאני יכולה לזרוע לבטן ולרגל השאלה איפה ברגל באיזה חלק ואיך עושים זאת ?וזה לא כואב ? תודה מראש יונית

שלבר

New member
תשובה ליונית

זריקות תת עוריות הכי קל להזריק לבטן. תופסים עם האצבעות צמיג קטן מאחד מצידי הפופיק (ולמרבה המזל ככל שזמן טיפולי הפוריות מתארך הצמיג גדל)ולשם מזריקים. תבקשי מהאחות את המחטים הכי דקות שיש (מס. 27) החדרת המחט לא כואבת ואם מזריקים לאט אז גם הכנסת החומר בדר"כ לא כואבת. מקווה שעזרתי לך. אצלי הבטן היא כבר כמו כרית לסיכות.

שלבר תודה אבל בקשר לבטן יש לי ..

ניסיון מהטיפול הקודם עם המונוגון הזרקתי לבטן סה"כ 8 ימים אך לפי דעתי הבטן שלי מידי רגישה לזה זה נעשה כואב ומציק מיום ליום לכן שאלתי לגבי הירך או הרגל ולגבי הזרוע אני רוצה לשלב בנהם האם את יכולה להסביר לי איפה בידיוק מזריקים לירך או לזרוע ? האם זה איפה שיש בשר בצדדים .. תודה מראש
יונית

נועם@בת

New member
מהנסיון הקולקטיבי של הפורום- גסטון

רק בטוסיק. לחמם מעט את החומר לפני ההזרקה, שיהיה בטמפ´ גוף, ואולי מעט יותר, כי הוא שמנוני ויוצר מעין ג´ולות מתחת לעור. יש בנות שהזריקו לעצמן לישבן, פשוט ישבו מול המראה והזריקו. (יש לי באיזה מקום במחשב תמונה של הזרקה לישבן, אבל בגלל תקלה בעברית אני לא מצליחה להגיע אליה.) חשוב לעסות היטב את המקום אחרי ההזרקה, כדי לפזר את החומר כמה שאפשר, כי הוא באמת לא חומר ידידותי לישבן
בהצלחה שלבר
נועם

למעלה