זקוקה לעזרתכן...

שירי28

New member
זקוקה לעזרתכן...

שלום לכן, משהו מוזר קורה לי... לאחר שתי הזרעות לא מוצלחות עברתי החודש צילום רחם שעבר לשמחתי בקלות ועם תוצאות תקינות. החודש מן הסתם לא קיבלנו שום טיפול ואת צילום הרחם עשיתי ביום ה-18 של המחזור, עד אז כמובן שלא קיימנו יחסים. העניין הוא שבימים אלה אני אמורה לקבל וסת ולפני 5 ימים התחילו ההפרשות המגעילות שמקדימות אצלי כל וסת והיום הן פתאום נעלמו כלא היו.. עד כמה שנראה לי אין סיכוי שאני בהריון כי קיימנו יחסים רק בסביבות היום ה-20 וקשה לי להאמין שנקלטתי כי לדעתי כבר היה מאוחר מדי, וחוץ מזה הייתי בלי שום טיפול ככה שממש לא נראה לי. אז מה זה יכול להיות? למה הוסת לא מגיעה?? ודווקא החודש אני אמורה להתקדם לגונל F וחיכיתי כבר שיגיע המחזור... אוף..

שירי 28 אולי הגוף שלך בלחץ ממה שאת

משדרת לו זה פסיכולוגי ...יהיה בסדר לפעמים יש איחורים לא צפויים גם לי זה קרה בזמנו .. ואולי בכל זאת בכדאי לשלול הריון עדיף שתעשי בדיקת דם יש נשים שמביצות ביום ה-20 גם ! בהצלחה בכל
יונית החיננית

נועם@בת

New member
שירי, סביר להניח שהוסת תגיע

אני לא יודעת מה הן בדיוק ההפרשות המגעילות
אבל יכול להיות שהצילום שינה במשהו את המחזור, וגרם לאיחור. חכי עו דיום יומיים, ואם יהיה איחור משמעותי- תעשי בדיקת הריון. כבר למדתי שהכל יכול להיות, אבל בעיקר למדתי שהמכשפה מתעתע בנו דוקא כשאנחנו נורא מחכים לה. ואחר כך פורצת לחיינו בכאבי בטן באמצע הלילה
נועם

למעלה