זקוקה לעזרתכן...

mahcomi

New member
זקוקה לעזרתכן...

לפני שלושה שבועות בערך התחלתי עם הדיאטה של מרזי מורית. עם הרבה מרץ וכח רצון- ירדתי כמה ק"ג אך מאוד קשה להמשיך עם הדיאטה הזו. היום נשברתי ואכלתי דברים שהרבה זמן לא אכלתי. אני חושבת להתחיל ממחר את הדיאטה של שומרי משקל יחד עם הליכה שאני מקפידה 4 פעמים בשבוע. מה דעתכם? תוך כמה זמן אוכל לראות תוצאות? אני רוצה לרדת 7 ק"ג. אשמח לכל תגובה או עצה.

אורלי14

New member
7 ק"ג זה משהו עביר.

מדוע לא התאים לך מרזי מורית? גם פה מישהי שאלה עליהם וענו לה שהדיאטה שלהם לא בריאה כל כך. אני חושבת ששומרי משקל טובים יותר, וגם אפשר להפוך את זה לצורת חיים קבועה. הרבה הצלחה לך!!!

אתי אתי

New member
מחזיקה לך אצבעות ../images/Emo45.gif

שומרי משקל יותר מאוזנים, עד כמה שאני יודעת. הכי חשוב זה לדעת שאת עושה את הכי טוב בשבילך, כמו שאת עושה לפיצי שלך, התוצאה תגיע בזמן שלה, עדיף לא להלחץ עם הזמן

חן123

New member
הדיאטה של מרזי מורית מאודלא מומלצת

מדובר בדיאטה קיצונית שפוגעת בגוף. בהחלט שומרי משקל יותר טוב!

mahcomi

New member
ועוד משהו...

תודה על התגוובת אבל קצת לא מסתדר לי שאני יכולה לאכול מה שבא לי כל עוד זה בגדר 20 הנקודות שלי? ואם כל היום אוכל ממתקים כמובן בלי לחרוג מ- 20 הנקודות זה גם אפשרי?

אין מה להשוות

בין מרזי מורית לשומרי משקל. מרזי מורית מאוד מאוד לא בריאים, זה לא אנושי לרדת ב- 21 יום 7 ק"ג וזה מה שקרה לי. רק חשוב לציין שבאותה תקופת זמן עליתי כפול מיד לאחר אותה הדיאטה... לפני שנתיים עשיתי שומרי משקל- בלי ספורט!!! וירדתי 9 ק"ג ב- 5 חודשים. לאט אבל בטוח ושמרתי עליהם יפה כשנה, היה קשה לעלות במשקל, הייתי צריכה לבלע (סליחה על הביטוי) בשביל לעלות- ויש לי נטיה להשמין. זהו, תעשי את החישובים שלך. אני מאוד בעד שומרי משקל, הם בריאים ושפויים ואפשר לאכול ה-כ-ל, רק קצת. אני עושה את הדיאטה שלהם שוב שבוע וחצי ומאוד קל לי. דרך אגב אני חדשה וערה בשעה כזו כי הפשושית החליטה שמספיק לה לישון...

למעלה