זקוקה לעזרתכן

זקוקה לעזרתכן

אני לא חושבת שמישהי תוכל לעזור לי עם תשובות אבל זקוקה לסיפורים אופטימיים ממקרים דומים כי אני פשוט מתחרפנת. לאחר שקיפות עורפית תקינה (1 מ"מ בדיוק) וסקירה מוקדמת טובה קיבלתי הבוקר תוצאות מבהילות של התבחין המרובע, מ סבירות של 3000-1 מהשקיפות העורפית נחתתי ל 180-1 . עוד לא קבלתי לידי את המסמך עם הערכים הסופיים, רק את השורה התחתונה. כמובן שמיד קבעתי תור למי שפיר, אבל בינתיים אני מתיייאשת לגמרי ומתקשה לשמור על שפיות. ההריון הזה היה קשה, עם דימומים קשים ושמירה של 4 חודשים ולאחר 3 הפלות קודמות . אין לי ילדים ואני מרגישה שכבר אין לי כוח להתמודד יותר. זוהי פעם ראשונה שאני מצליחה להעפיל לחודש כ"כ מתקדם. האם מישהי מכירה סיפור דומה עם סוף טוב? אשמח לשמוע ולהתעודד עד שיגיעו התוצאות הסופיות. תודה.

מנסה להרגיע

אצצלנו גם אמרו תשובה דומה ועשינו סיסי שליה וברוך ה` יצא תקין, עד שקיבלנו תשובה הייתי אומרת לעצמי אם יכניסו מאה ושמונים פתקים לקופסה מה הסיכוי שאני יצא? הרי הסיכוי אפסי. אל תשכחי שגם אחרי התשובה יש 179 נשים בסיכוי כמו שלך מתוך מאה ושמונים שילדו ילד בריא לחלוטין. מקווה איתך לתוצאות טובות.

בינתיים קצת נרגעתי

תודה לך, בינתיים הצלחתי לנשום עמוק ולהרגע, כשכתבתי הייתי בשיא הלחץ ואפילו חזרתי לעשן לרגע... אבל צריך לזכור שמדובר בבדיקת סקר ולשמור על אופטימיות. מקווה שהתוצאות יגיעו מהר.

אמרת שהיו דימומים וזה בפני עצמו

יכול להסביר את התוצאה הגרועה. אם הסוקר הוא מקצועי, הרי לאור זאת שהשקיפות מצויינת והסקירה תקינה, הסיכון הממשי יורד מאוד. גם לפי התוצאה הכי גרועה, מעל 99.5% שהכל תקין, אבל בהחלט שצריך לוודא את זה. וכן, מכירה המון המון סיפורים דומים ואף גרועים יותר עם סוף טוב

החלבון עוברי נמוך

האם לפי מה שאת יודעת דימומים מעלים או מורידים את ערכי ה afp ? יצא לי חלבון עוברי נמוך מאוד 0.78 וhcg 2.25 תודה על מילות העידוד

למעלה