זקוקה לעזרתם של בעלי הנסיון...

abcde111

New member
זקוקה לעזרתם של בעלי הנסיון...

שלום לכולם! השתחררתי לא מזמן מהצבא והתוכנית שלי היא לרדת לאילת בדצמבר. בכל שנות חיי לא יצא לי לעבוד ואין לי מושג מאיפה להתחיל ומה אני אמורה לעשות בכלל. איך מחפשים עבודה? איך מוצאים? מה התהליך? אני פשוט מגיעה לאילת ומתחילה לחפש עבודה? אני אודה למי שיוכל לכוון אותי כיצד אני צריכה לנהוג.. תודה מראש

Shpritz

New member
מה אתה רוצה לעשות?

לעבוד במלון? גשי לכח אדם במלון. שם יכוונו אותך לתפקידים פנויים. לעבוד במסעדה? גשי למסעדה המיועדת ותשאלי אם צריכים עובדת. לעבוד בתחנת דלק? גשי לתחנה ותשאלי אם צריך עובדת. לעבוד בתור מוכרת בחנות בגדים? גשי לחנות ותשאלי אם צריך. " " " "... אני דוגל בלגשת ולשאול כי טלפונית יגידו לך או לשלוח קו"ח או לגשת לשם בכל מקרה ככה ש.. איחלתי לחיילת בהצלחה.

abcde111

New member
אז פשוט להגיע לאילת ואז להתחיל בתהליך חיפוש

העבודה? אין דרך למצוא עבודה ודיור מראש? לפני שאני מגיעה לאילת. זה נראה לי סיכון דיי גדול. אם אני לא אמצא עבודה? והתכנון הוא לעבוד במלון.

Shpritz

New member
תראי, רוב המלונות משכנים את העובדים שלהם

במגורים שהמלון מספק תמורת תשלום חודשי של בסביבות ה700 שקל. את לא חייבת לגור שם.. אבל בנתיים זה יכול לספק לך מקום מגורים - אף על פי שמן הסתם תפלי על שותפה או שותפות שאין לך שום קשר איתן. לא נראה לי שיש סיכוי סביר שתמצאי מקום עבודה מבלי להיפגש עם המנהל שיראה איך את נראית, מה הכישורים שלך וכדומה. אותו הדבר לגבי הדירה. את רוצה לגור במקום שאת בעצמך לא יודעת איך הוא? יכולים למכור לך דירת שני חדרים ב1300 לחודש וכשתגיעי תקבלי מיזרון עם דלי בצד. ברור שחייבים לרדת לעיר ולראות איך ההעניינים מסתדרים לך. תנסי לראות אם יש לך מישהו פה באילת שיכול לעזור לך עם מגורים ללילה או שניים ומשם תמשיכי הלאה.. או שתישני באכסניה - זו גם אפשרות סבירה. אה.. ורוב הסיכויים שתמצאי עבודה - דיי בעייתי פה מהבחינה הזו.

מנצלת שרשור

גם אני רציתי לרדת לאילת בדצמבר אבל אמרו לי שקשה למצוא עבודה באותה עונה של השנה. האם זה נכון? ועוד דבר- כמה באמת אפשר להרוויח מעבודה במלון? אם מישהו יודע... כמה משמרות יש ומה ההוצאות על הדיור (גם הדיור של המלון הרי עולה כסף) והאם באמת עדיף לעשות מועודפת באילת ולא בכל מקום אחר...

Reshef 914

New member
לא עסק מסובך למצוא פה עבודה...

גם אני ירדתי לאילת אחרי צבא במטרה למצוא עבודה ויום למחרת כבר הייתי עם עבודה ודיור בלילה בין היום הראשון לשני ישנתי באכסנייה. זה הולך מהיום להיום. כרגע אני עובד במלון. העונה עכשיו מבחינת תיירות היא חלשה, אבל... לא יודע איך זה ברשתות אחרות אבל בישרוטל יש חוסר עצום בכוח אדם, בכל תפקיד שהוא, מלצרים, בל בויס, קב"טים, אחזקה... כמו שהעונה חלשה ככה גם עובדים שבאו לפה רק לקיץ עזבו ומעט מאוד עובדים נשארו... אבל גם בחורף המלונות עדיין עובדים, עכשיו זאת תקופה יותר שקטה של גימלאים, קבוצות מאורגנות של חברות שונות ותיירים מחוץ לארץ. כמה אפשר להרוויח? אני אישית הגעתי למשכורות של 6, 6 וחצי וזה סה"כ עם וותק של 3 חודשים בעבודה. אנשים מעליי הגיעו כבר ל 8 8 ו... זה הכל תלויי בתפקיד ובשעות שאת טוחנת, אני ביקשתי הרבה שעות לדוגמא לקראת קניית אוטו אז החודש המשכורת אמורה להיות באזור ה-7. הדיור שנותנים, שוב, זה תלוי מחברה לחברה אבל אל תצפי ליותר מדיי. זה סביר, אני במקרה "נפלתי" עם שותף שאני עובד ביחד איתו אז מסתדרים והכל סבבה, גם אחרי תקופה מאוד קצרה פה קנינו מחשב, טלוויזיה DVD וממיר עם מערכת קולנוע בייתית, מערכת סטריאו, עוד הרבה דברים ובקרוב גם אוטו... בעיקרון ההנאה שלך תלוייה בך
רק תכיני את עצמך לחוסר בשעות שינה

../images/Emo13.gif

תודה על התשובה המפורטת.. דיברתי עם רשת ישרוטל ואמרו לי גם שמחפשים... אז אני אגיע ונראה מה יהיה :) ועוד שאלה- מכיוון שיכול להיות שיחד איתי תבוא לאילת עוד חברה, אז חשבנו שאולי במקום לקחת מגורי עובדים לשכור דירה. האם יש באילת דירות זולות, בסביבות ה250 דלור לחודש, או שבדר"כ השכר דירה יקר יותר?

Reshef 914

New member
לדעתי זאת טעות...

כנסי למגורי עובדים, חודש חודשיים, תחסכי את ה 2-3 משכורות הראשונות, תראי איך המגורי עובדים, אם מתאים לך. דירת 2 חדרים ב 250$ לחודש? לא תמצאי... אלא אם כן זה 250 לכל אחת משמע 500 ביחד. השכר דירה ב 99% מהדירות פה כולל גם חשבונות... רוב הדירות בעיר נשכרות באמת לצעירים שבאים לעבוד פה אז בשביל ליצור "קומינה" ופחות כאב ראש המחירים שמצויינים כוללים הכל, מים חשמל ארנונה וכו'... יש כאלה שמורידים סעיף מסויים, יש כאלה שהשכר דירה כולל אפילו כבלים... חיפוש אחר דירה שתענה לדרישות שלך ייקח לא מעט זמן, אל תקפצי על הדירה הראשונה שתראי. דירה 2 חדרים כולל הכל תעלה לך בין 180 ל 2500 שקל בחודש. תלוי במיקום, גודל, מרפסת, ריהוט וכו...

האמת שהתכוונתי יותר לכיוון של חדר וחצי או

מה שנקרא יחידת דיור בחלק מהמקומות ... אנחנו רק שתיים והמטרה היא רק למצוא מקום לישון בו... אבל 2000 שקל בחודש בממוצע זה גם לא כזה נורא... :) נראה מה יהיה, אם אני אבוא לבד אז בטוח שאני אקח את מגורי העובדים, אם לא אז נראה ... תודה בכל אופן :)

למעלה